MIRA

Förresten, HAR INTE MIRA BLIVIT VÄRSTA BABEN PÅ SISTONE?! Alltså, HOT DAMN GURRL... Vi jämför

Mira 2007



Mira nu



OOU OOOU OOOOOOOOU HOT CHIHUAHUA!

25/9-2011

Jag har helt glömt bort att skriva om när jag och Mira träffade Kumiko. Aja, här kommer historian!
Åkte till stockholm, träffade mira först utanför åhlens (JAG HITTADE!) sen så mötte vi upp Kumiko.. Lite krångel, men det fixade sig. Sedan vidare till ett café där vi satte oss och pratade om allt och inget. Det var en väldigt trevlig kväll och det var jätte trevligt att träffa både Kumiko och Mira igen :)
Förlåt, det vart inge bra, men jag sitter här och är så jäkla grymt sugen på lasagnen som min mamma har gjort och som just nu står inne i ugnen och blir färdig... Ååååh den är ljuvlig! Det är en vegetarisk lasagne med aubergine, hemmagjord tomatsås, mozarella, soltorkade tomater och ja... Den är amazing, crazy amazing, underbar, ljuvlig, orgasmernas orgasm! Haha ja ni fattar, jag är hungrig!!

Nånå (naomi) mår också bra, hon var så pluttig i fredags när vi kom hem, vinglade omkring, spydde, kissade... Hon mådde helt enkelt riktigt dåligt och jag kände mig hemsk som hade gjort så mot min älskade kisse :(
Fast ja som sagt hon mår bra nu, men jag funderar på om hon behöver en tratt (BILD KOMMER ISF HAHA), har mejlat vetrinären så jag får se :P

PICTURE TIME NOW!




Dagen D..

är här. Idag ska Naomi kastreras :(
Har försökt undvika det här så mycket som möjligt, vill såååååå gärna att hon ska få kattungar, men det är inte snällt att låta henne ta p-piller under flera år, sen så verkar det nästan omöjligt att hitta en fin pojkvän åt henne... Och en titt på bl a den här sidan får mig att inse att det redan finns tillräckligt många katter i den här världen som behöver ett nytt hem, det är själviskt att låta Naomi sätta fler kattungar till den här världen. Sen så kan jag inte garantera till 100 % att dom får ett bra hem (om jag inte själv behåller dom, men det går ju inte om det blir typ 10 stycken). Så ja, dagen D är här och nu blir min mest älskade kattflicka infertil, FOR REAL.


Så sorgligt

Den ena har fler bilder, den andra har en bättre artikel

Här och Här


Horse



Jag hänger inte med i svängarna

Jag fick idag veta att Veronica Maggio fick barn.. FÖRRA ÅRET!!! VADFAN?! Varför har ingen sagt nåt? Wtfwtfwtf? Haha

Mitt rum är så förbaskat kallt på kvällarna/nätterna, jag sover redan med två täcken och min sån där... vadfan heter det nu då... bönkudde (?). Mina vänner, hösten är på gång! Men det ska inte få stoppa mig idag, jag hade tänkt ge mig ut på en spring/promenadrunda, får se om konditionen fortfarande finns kvar. Har inte sprungit på ett tag.

Förutom det blir det lax idag, vet dock inte om jag är så sugen på det? Får fundera ett tag...

En annan sak är att jag skäms lite grann just nu, jag öppnade balkongdörren nyss och vad spelar min mamma då? Jo, Ricky Martin på typ högsta volym... Herregud, skam på högsta nivå.

(Nej min blogg är inte roligare än såhär just nu)


Jag lever!

Är tillbaks i Uppsala nu. Är dock sjukt trött, har nämligen fått ett extrajobb som är allt annat än lätt, men det gör inget! Jag får betalt (ingen jävla praktik det här inte!) och jag trivs väldigt bra, alla som jobbar där är jätte trevliga, men det märks verkligen hur litet Uppsala är... Två som jobbar där har gått i samma skola som mig.

Aja, jag fortsätter att leva och frodas även fast jag saknar min plutt nå enormt mycket ♥

Nu bär det av mot tvättstugan, SWOOOSH!

RSS 2.0