Det ÄR rätt

Det känns väldigt rätt, men jag vågar inte ropa "hej" som jag har gjort förut...Det gick ju som det gick då.
Fast det känns inte rätt att försöka hejda mina känslor heller...
Är nog inget fel med och ropa hej då och då, speciellt inte om det känns bra...

Jag ska göra det



Gör nåt bra!

Blir irriterad på folk som lämnar omogna och dumma kommentarer efter sig som även innehåller en massa väldigt synliga och löjliga stavfel... Det är ingen som har gjort det här mot mig, men det var en tjej (som går i samma skola som mig) som gjorde det på några av min väns bilder... Sen så vågade hon inte prata med mig så hon blockerade mig, men efter det så skickade jag ett mail till de som driver sidan om hur omogen hon var.

Aja, tänkte även skriva om en till sak. P3 och SVT har ett samarbete som heter musikhjälpen där man får ta kontakt med dem på valfritt sätt och samtidigt önska sig en låt. De kan inte garantera att ens låt kommer med, men pengarna går till Radiohjälpen :) Du kan läsa mer om det här.  (Du kan även klicka på bilden här nedanför)


Oops

Har inte bloggat på år och evigheter :O Enda sen dess så har jag hunnit ha 6 julföreställningar, varit på turné och uppträtt 4 ggr på två olika skolor och fått jullov! Härligt va? Jag mår toppen just nu faktiskt. Imorgon är det mini-julafton-mys hos Mira. De som kommer är jag, Mira (såklart), Sofie, Therese och India. Kommer nog att bli jätte bra. Vi ska utbyta julklappar och äta en massa :D Det är nog det vi är bäst på... Att baka och äta allt sen haha. Varje gång vi ses sådär utanför skolan allihopa då bakar vi något gott och duktiga är vi också för det har aldrig blivit misslyckat... Alltså med bakverken haha :D Tills imorgon så hade jag tänkt baka en kexchokladpaj.
Jag hade verkligen idétorka idag hade ingen aning om vad jag skulle baka, men så kommer min mamma och hennes kille (ja hon har skaffat sig en pojkvän woho!) hem med 3 stycken kexchoklad... Jag tittar på dem och tänker... Ja... Det kan nog bli bra jag letar efter nåt recept som innehåller kexchoklad. Aja nog om pajen :D

Julföreställningarna gick jättebra, längtar tills nästa år då vi kommer att få ordna hela showen. Det är sjukt, vi små tvåor (som vi är just nu) som är ca 8 i klassen ska fixa ihop en egen föreställning... Jag tror nog att alla danstjejer håller med mig när jag säger att det kommer bli den bästa. Varje gång vi gör något ihop t.ex en koreografi så blir det jätte bra, vi har alla så många bra idéer. En riktigt kreativ och duktig klass är vad vi är :)

Vår lilla mini turné gick också bra. Vi uppträdde på Brantingsskolan först. Ungarna där var jätte tysta och blyga, men verkade gilla det :) Dock så var gympasalen grymt kall!

Idag så uppträdde vi på Gottsundaskolan. Det gick bra, men man märkte att vissa var där utav fel anledningar. Fast vissa verkade intresserad och kom fram och frågade lite och tog lite broschyrer :)

Efter att ha uppträtt så stack jag och Mira ner på stan för och handla julklappar. Klockan två så hade vi avslutning i typ Alvénskyrkan (tror den heter så), det var trevligt, men rätt så kort. Efter det så fortsatte jag och Mira vårat julklappssökande. Jag hade verkligen problem med och hitta något åt India. Vad jäklar köper man till en Amerikansk utbytesstudent? Aja, jag tror att det jag köpte vart bra :)


Tror inte någon orkar läsa nå mer, men det här summerar nog ihop det jag hade på hjärtat rätt så bra :) Om jag inte hinner blogga innan jul så får väl du/ni ha en så trevlig jul :) Jag ska iaf glufsa i mig en massa prinskorv och potatisgratäng (ingen janssons frestelse här inte!), fy vad GOTT! :D



En bild på S.M.S innan den sista julföreställningen
Om du undrar vad det är jag har på ögonen (skriver man så?) så är det stora glitter korn



+ ögonfransar ;)



Jag var en sur polis i Mira's dans




Som sagt God Jul :D


*Pew pew*

Har inte haft tid och blogga. Mina dagar har bestått utav dans, dans, dans, läxor, dans och andra små saker, men främst... Dans :P Så när jag väl har haft tid till och ta det lugnt så har jag bara gjort det och inte brytt mig om något annat, inte ens läxor. Nu kommer säkert någon tänka nåt dumt om mig, men jag tycker inte det är så hemskt att min första prioritering här i livet inte är en engelska bok om en "häxa" eller en samhällskunskap's läxa. Jag vill hålla på med dans, då spelar det ingen roll om jag inte har VG i SH.
Anledning till att jag har dansat så himla mycket är att jag har föreställningar den här kommande veckan och fler föreställningar i januari.
Föreställningen som är nu i December är för skolan. Nästa föreställning "tillhör" Uppsala Dansakademin. Temat för den är jazzdansens historia. Lite trist att biljetterna är så dyra bara, annars så tror jag att fler hade kommit. Om någon vill läsa om den så kan den göra det här :) Förstår dock inte varför den heter "Jazz Dance Story - from cakewalk to streetdance", vi har inte med någon streetdance alls. Eller om vi har det så har jag inte fått veta det.

På tal om den där häxboken, så tror jag att jag ska läsa den ikväll. Undra om man kanske ska köpa pepparkaksdeg och göra pepparkakor? :D Ååh, tror jag ska göra det. Var längesen jag gjorde pepparkakor!
Willy's here I come!



Den 6e vart det två månader :) <3

Just det två saker till, finns det någon där ute som kan tänka sig och ta lite fina dansbilder på mig? Jag vill ha några haha.

Sen så måste jag ladda upp denna video

Lady Gaga - Poker Face

 

RSS 2.0