Do the daft punk dance!

Just det, den här tjejen är så himla cool! Yes, jag vet att hon har speedat upp sig själv, men den är ändå cool. Låten är också asbra (Daft Punk - Harder, better, faster, stronger).

Enjoy!

Jag är inte rädd för och vara ful

image145

För mer bilder kolla in "Sooz" på bdb xD

Me so hungry

Är hungrig just nu ... Jag och Jonathan käkade pankakor igår och det vart kvar typ 3, funderar på och äta dom. Jonathan är nere på stan och mamma är och handlar/tränar så det lär nog ta ett tag innan det blir middag. Mjo pankakor blir det nog :D

Har varit med Jonathan enda sen i Torsdags, eller han åkte hem en stund i Söndags, men han kom tillbaks senare på kvällen :) Vi har mest tagit det lugnt, kollat på tv o så. Jätte skönt, jag behöver verkligen ta det lugnt.

Imorgon så ska jag träffa en sjuksköterska för att kolla upp mitt kli-problem, hela jag har ju kliat som bara den i flera veckor nu och jag fattar inte vad det är. Hjälper inte att smörja in sig med hudlotion eller nåt och jag verkar inte vara allergisk mot nåt speciellt, men jag tror att det kanske kan ha nåt med stress att göra för det kliar lite mindre nu när jag tar det lugnt. Får hoppas att det inte är nåt "allvarligt".
Jag och Jonathan ska även ha filmkväll med So-pi-pi och Jo-ni-nis haha. Dom ska baka och ta med sig typ 2 filmer så ska jag och Jonis laga mat, får se vad vi lagar för nåt. Vi har inte så mycket mat hemma och jag orkar inte handla haha, men nåt hittar man väl på.
Jonathan skulle även köpa lite kläder imorgon så vi kanske hinner göra det med :)

På Torsdag så fyller jag år :D Yay, fyller 17. Känns inte så speciellt, hade varit mycket roligare att fylla 18 hehe, men det kommer.

Har inget kul att skriva om just nu så jag ska nog gå och värma mina pankakor och vräka i mig dom :D


Sötkissen var på besök i Söndags och igår :D

Läser folk sånt här?

Verkar inte så.

Var alla hjärtans dag igår och jag hade värsta turen och fick vara med världens underbaraste pojkvän :) <3 Av honom så fick jag en Miranda björn (en sån där som kostar typ 300 kr! :O :O :O) och ett kort där det stod "jag älskar dig". Jag har ofta tittat på såna dära björnar, men alltid tyckt att dom är på tok för dyra och att man måste vara rätt så "rik" eller tycka om någon extremt mycket för och ge någon en sån, så allt jag fick ur mig när jag öppnade paketet var "OFTA?!" haha. Jonis frågade mig om jag tyckte om den och jag var helt stum så jag bara nickade som en galning haha.



Just det, i Tisdags så tog jag med mig 3 låtar som jag gillar till musiken. Jag tog med mig

SlipKnoT - Vermillion
The Strokes - Heart in a cage
och Alex Gaudino feat Crystal Waters - Destination Calabria

Haha ingen tyckte om den första (suprise suprise), men dom två andra gick lite bättre iaf.

Idag (vet att jag hoppar mycket mellan dagarna) så fick vi sluta runt 10.30 jätte skönt! Och så fick vi reda på ungefär vilka betyg vi har i Svenska och Engelska. I Svenska så har jag G+ och i Engelska så har jag VG :) Det är typ dom betygen jag brukar få (om jag anstränger mig hyfsat mycket) så det känns helt ok, men vem vet saker och ting kanske ändrar på sig tills vi får slutbetygen, vi ska ju trots allt få en ny lärare i Sve/Eng för våran lärare är gravid och ska ha mammaledigt nu ett tag :) På tal om gravida och sånt så är våran jazzlärare också gravid så vi kommer få en ny jazzlärare till nästa termin. Hoppas det blir nån bra som typ Lisa eller Hea på UDA :P haha.

Ja just det, igår när det var alla hjärtans dag så hade jag och några tjejer till i klassen bestämt oss för att ta på oss något rött tills just den dagen. Såhär såg jag ut då och ja det var iskallt att gå runt sådär haha!

image141
image142


Ska sitta här och vänta på min underbara pojkvän nu :) Btw, fyller 17 om 6 dagar ... Fast jag hade hellre fyllt 18 hehe.

batMAN!

The outfit for the day ... Det får duga. Nä sorry, det här inlägget hade inget med batman att göra. Ska iväg och borsta tänderna nu :D
image138

Sola lugnt! (H)

image139

Please, ge mig lite sol ..

PINGU <3

Trodde jag skulle vara helt ensam nu i helgen, men det vart lite ändrade planer så jag var med världens bästaste Jonis :D Vi möttes på stationen efter skolan i Fredags och gick runt på stan ett tag i väntan på att klockan skulle bli 16.00. För då skulle vi möta Sophia så skulle jag lämna tillbaks ett par skor jag hade lånat.
Efter att ha gjort det så åkte vi hem till sötbollen och chillade och det var väl typ det vi gjorde hela Fredagen.

På Lörden så gick vi till affären och handlade lite gött gött i gött gött, jag köpte chips haha fy skäms på mig, men det var jätte gott och jag kände att jag förtjänade det :D Senare på kvällen så gjorde jag mig iordning för att åka hem, men då kom Jonis pappa och sa att han kunde skjutsa hem mig på söndag. Så jag stannade hela helgen och fick skjuts hem idag :)

Förövrigt så älskar jag Pingu <3 Både originalet och den här versionen haha.


KoRn, Sofie's födelsedag och stepp.

Har haft väldigt mycket att göra så har inte haft tid att blogga, men här kommer det "efterlängtade" inlägget.

I Måndags så var jag på KoRn med brorsan och två av hans polare. Vi möttes på stationen runt 17 och efter det så tog vi tunnelbanan till Globen och där så köpte jag en cheeseburgare.
Efter det så gick vi till våran ingång, det gick väldigt snabbt att komma in typ 5-10 min. När vi väl kom in så ställde vi oss i kön för garderoben för och få hänga av oss jackorna. När vi hade hängt av oss jackorna så gick vi ner (hade ståplatser) och efter ett tag så kom Emma (glitterpolare #1) och kramade om mig, men hon var tyvärr tvungen att gå bakåt eftersom att alla skulle mosa henne (trodde inte sånt skulle hända, men fortsätt och läs så får du se vad som hände mig). Det var 2 st förband åt KoRn, det första var helt ok men deras låtar lät rätt så lika. Det andra bandet var bättre och deras låtar lät inte så värst lika. Under den tiden då förbanden spelade så var publiken hyfsat lugn, det var några där som typ bara var där för och bråka och starta moshpitar, så dom höll ju på hela tiden.
Plötsligt så kom KoRn ut och hör och häpna jag vart nästan ihjälmosad av alla, jag var ju nästan kortast där (är 1.61). Min bror som stod bakom mig höll i mig jätte hårt medans jag slungades fram och tillbaka av alla galningar. Han frågade mig om jag ville baka och jag nickade med huvudet som en galning, så storebrorsan lekte bodyguard och tog tag runt min midja och backade bakåt haha. Lite coolt faktiskt, men jag ska aldrig mer stå sådär mitt i klungan när det är en rockkonsert haha.
Var jätte skönt att komma bak, man såg även mycket bättre där. Konserten var bra även fast jag bara hade hört en av låtarna dom spelade.





Efter konserten så åkte vi till stationen för och försöka få hem mig, men det fick inga tåg eller bussar hit till Uppsala så jag och brorsan sov över hos en av brorsans kompisar, Jonas. Var kul och träffa honom igen, han hade odlat värsta skägget haha och så pratade vi lite mer än vi gjorde förut när jag var typ 11-12 år.


Dagen efter så tog jag tåget in till Uppsala, åkte hem och hämtade min rosa prinsesskrona (du får veta varför om du fortsätter läsa) och åkte till skolan. Tråkigt nog så missade jag jazzen, men det gör inget.
När jag kom dit så gick vi danstjejer direkt till maten, när vi hade ätit ett tag så bestämde jag och Mira oss för att sjunga för Sofie som fyllde 17! Så Mira ställde sig upp, knackade i glaset med sin kniv och sa "Ja, vi har ett födelsedagsbarn här" så började alla vid bordet sjunga (var bara folk från våran klass vid bordet och bara vi som sjöng haha) haha det var jätte roligt :D Efter gympan så satte vi på Sofie den rosa kronan och hade på henne en massa serpentiner, haha hon vart jätte söt.


Jag på tåget påväg hem


Mira och Sofie

Igår så hade jag min första stepplektion. Det var jätte roligt, men svårt. Jag är inte sådär jätte duktig på snabbt fotarbete, men det ska bli kul att få lära sig mer och att få vara med i påskparaden :)

image137

Love is only a feeling

Min vecka har varit väldigt ansträngande fysiskt sätt, men jag behövde bara vila upp mig i ca 1 dag så var jag "ok" igen :) Så det är nog inte skadligt på något sätt.

Fick reda på att några från min jazzlinje och från en annan jazzlinje kan få 9 gratis stepplektioner och senare få vara med i en påskparad. Jag ska definitivt dit och fråga om jag får vara med, har redan varit och fixat stepp skor hehe. Lånade dom i skolan, bra att man går i en dansskola så man inte behöver köpa allt som man bara ska använda ett fåtal gånger.

I Fredags så kom Jonathan hit och så fick han sina två födelsedags presenter (han fyller år idag, så grattis älskling <3 :)). Han fick ett par hörlurar och en herr nilsson apa. Vi kollade på en massa olika filmer och var och handlade godis :) Var en mysig helg.

Kollade igenom en mapp med lite "gammal" musik som är från bl.a. typ sjuan. Nu när youtube finns så sökte jag efter lite olika gamla videos som betydde mycket för mig på den tiden och jag hittade en som jag får både en bra och dålig känsla av och höra ... Jag lyssnade på den här låten under den perioden då jag var som gladast och hade en massa vänner över hela världen (ja cyber vänner..) och i skolan med då ... Och jag var verkligen BEROENDE av det här bandet och nej dom var inte ett "joke-band", vart så himla arg när en man (typ per nånting) på aftonbladet skrev att om man tyckte om det här bandet så var det som att tycka om klamydia .. Fy fan, fattar inte att dom kan publicera nåt sånt?! Det är precis som och säga att t.e.x. alla som tycker om Darin är dumma i huvudet och är fjortisar med tandställning (t.ex.!) det är ju inte sant alls! Tycker inte om Darin, men jag håller inte på och säger att hans fans är dumma som tycker om honom. Om någon undrar vilket band jag menar så är det The Darkness och låten jag pratade om är Love is only a feeling.

Jag älskar den här låten och kommer alltid göra det ... Hehe kunde texterna till typ alla låtar utom en på deras första album. Man kanske skulle ta och lära sig dom igen. Jag saknar den gamla goda tiden .. Aja, måste blicka framåt. :)

Har även plattat håret idag, slog nog mitt personliga rekord tog "bara" 1 H och 2 min att platta det hehe.
Just det, ska på KoRn imorgon :) Tar tåget härifrån 16.09 så ska jag möta min bror på stationen så börjar konserten 19.30 :) Ska ta massor av bilder, om jag kan .. Har ju ståplatser, vill inte att någon ska hoppa på mig så jag tappar mobilen :P


RSS 2.0