31 Mars

Sista mars idag, vart tog hela mars vägen egentligen? Känns som det var Februari igår!
Jag klagar iaf inte, skönt att vara ett steg närmare sommaren.

Ska gå och ta ett vaaaaaaaaarmt bad nu... Det var sjukt längesen jag tog ett bad, typ 2 månader eller nåt.

Har ingenting att skriva om och det märks, haha förlåt!

Lill lördag FO SHO

Sötsuget försvann ett tag, men sen kom det tillbaks så då tänkte jag "Äsch vadfan" och rätt vad det var så var jag påväg till gottsunda c för och köpa godis.. Fast inte vilket godis som helst utan ... Naturgodis! Nomnomnomnomnom

Min tripp dit var dock lite spännande, först så träffade jag på en superfin långhårig grå/vit katt, den såg ut som en norsk skogskatt, men det konstiga var att den inte hade nåt halsband, så jag gissar att den antingen har rymt eller så har den jävligt dumma ägare eftersom att den går runt ute utan halsband.
Sen när jag nästan var vid gottsunda och skulle gå över gatan så stannade bussen för mig och en gubbe på andra sidan, jag gick över men inte gubben och när jag väl kommer över till andra sidan så började gubben gorma åt mig att jag inte bara kunde stoppa bussen sådär... Eh que? JAG stoppade inte bussen, sen så om den nu stannar då kan man väl vara hygglig nog att traska över lite snabbt... Tycker jag iaf, så inte chauffören har stannat i onödan. Jaja, jag gav gubben onda ögat och fortsatte gå.

Aja, för och rättfärdiga mitt godis lite till så är det ju faktiskt lill lördag idag (förresten hur skriver man det? Lillördag? Lill Lördag? Lill-Lördag?), jag har en awesome hairday, har sökt jobb och jag var duktig på gymmet!

Har faktiskt lust att lyssna på "Veronica Maggio - Jag kommer" nu ... Även fast jag inte är så förtjust i henne som person, men fint sjunger hon iaf och den låten är grymt bra! (FYI för den som inte vet så har jag träffat henne IRL, inte pratat, men träffat och vem vet hon kanske är jätte snäll, men det var iaf intrycket jag fick av henne)

Dagens i-landsproblem

Jag är sugen, men vet inte om jag ska göra nåt åt saken. Jag har frågat några personer, så det är upp till folket nu, men frågan är då... Vad ska man göra?
Kom en tidning med posten idag som hade en massa kladdkaksrecept i sig, så jag måste erkänna att jag är lite sugen på kladdkaka... Nomnomnomnomnomnom...


smurpa nurp

Har inte slutat snöa än... FFFFUUUUUU

Ska gå och fixa lite lunch och sedan bege mig mot katthemmet. Hoppas den här dagen går förbi snabbt.. Hela veckan för den delen! Vill att det ska bli måndag... NU

Vad mer ska man skriva? Ingenting, min inspiration är borta.

Just det, ännu en sak som gör mig B I T T E R är att jag har fått en massa småfinnar i pannan. WTF liksom?! Ser ut som jag är 13 igen... Bort smådjävlar *fräser*

LillMusse tvättar LillNaomis huvud


Bitch is gonna get it

Snön vräker ner från himlen... Vem är det som ska få spö?

Ska gosa ner mig i sängen igen och kolla på tv/halvsova

Lax

Japp, det blir lax... Sofia har stor lust att gå till gottsunda centrum och köpa sig en påse chips och sitta resten av kvällen och tjoffa i sig den. Eller en Ben & Jerry's...

Ne okej jag ska inte vara alltför negativ förrens jag har smakat på laxen, vem vet det kanske blir skit gott?

...men jag är inte sugen


Dåliga dagar

Ne, dom här senaste dagarna har INTE varit bra... Började med att katten åt upp sladden till min laddare, sen så skulle jag egentligen ha åkt iväg på en liten tripp typ idag/imorgon, men det blir inte av... sen har jag bara mått allmänt bajs. Tråkigt har jag också! Ingen där ute som har lika tråkigt som jag och vill hitta på nåt?

Aja, får väl försöka att inte vara alltför negativ och deppig, min mor kommer hem snart och förhoppningsvis blir det nåt gott till middag (?!). Duschade även precis, så jag är ren, fräsch och lite piggare nu. Ska gå och smörja in händerna med min helt underbara handkräm från The Body Shop och bara njuta av att ha lite mjukare händer.

Kolla vilken söt bild på mig och Mira från ettan i gymnasiet! Nu vart jag precis lite gladare :D


JÄVLA KAAAAAAATT!!!!!

Jag älskar mina katter, men fyfan vad jag hatar när dom blir självmordsbenägna, speciellt NAOMI!

Hon ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR att bita på kablar, hon har förstört min kabel som går till datorn en gång förut och sen dess har jag varit jätte försiktig med min nya och inte låtit den sitta i datorn obevakad, men nu så har jag varit och tvättat och gick ner nu en sista gång för och hämta tvätten. Det var helt lugnt här så jag tänkte att katterna sov, så jag lämnade kabeln i och gick ner. När jag sen kommer upp så ser jag att Naomi sitter vid kabeln och vad ser jag sen... jo MIN KABEL ÄR UPPÄTEN! Eller ja inte hela kabeln men hon har bitit av en del på den... Så nu har den slutat ladda datorn :( JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ VL AAAAAAAAAA KAAAAAAAAATTTTTT... Jag vart riktigt arg och tog henne i nackskinnet (tar bara katterna i nackskinnet när dom har gjort nåt riktigt dåligt, som att typ äta upp en kabel... MED ström i sig!) och skriker fy och slänger in henne i badrummet. Nu sitter hon där... Ska försöka få tag i min bror och fråga om han har en extra kabel som han kan ta med sig ikväll...

Återigen jävla katt... Men jag älskar henne, hon är underbar, men jävla katt ändå!


Var inte blyg nu våren...

Kom fram, vi är inte farliga, vi är faktiskt många som väntar på dig och har saknat dig under den långa vintern! Kan en fin låt locka fram dig måntro? Ja det tror jag, den kommer i slutet av det här inlägget, lyssna på den och sluta va blyg sen, vi välkomnar din värme gamle vän.

Som sagt, våren är lite blyg, den visar sig lite smått då och då, men vågar inte bryta ut helt och hållet... Idag t ex så var jag hurtig igen och gick till gymmet, men fyfan vad kallt det var ute och så blåste det som fan också... Sen när jag var på gymmet så såg jag att det vart värsta snöstormen, som tur var så varade den itne så länge, men... VADFAN!?

Måste börja plocka ihop smutstvätt/lakan och gå ner till tvättstugan... Toodle'o


Stor bloggarn

Oja, titta bara hur mycket jag bloggar! Ne men sånt där går i perioder...

Lyckades somna tillslut, men sov ändå rätt så dåligt... Dom föregående nätterna har det varit svinkallt, men inatt var det för varmt... Suck.
Aja, jag gick upp och begav mig mot gymmet, men när jag hade kommit några hundra meter på vägen dit så ser jag en katt, högst typ 6 månader som sitter i buskarna intryckt mot husväggen och bara stirrar. Jag tänker att katten är död och försöker locka ut den, sen precis när jag ska gå så rör den på sig men den ligger fortfarande intryckt mot väggen och ser livrädd ut... Stackars liten. Jag kan inte nå den och vill inte skrämma den mer, så jag börjar gå igen.

Kommer till gymmet och tänker att jag ska testa och springa lite på löpbandet, mitt huvud skriker "NEEEEEEEEEEEEEJ" när jag börjar öka takten, men kroppen och speciellt fingrarna skriker "ja... ja... JAAAAAAA", så där står jag på nivå 8 och joggar på! Lite läskigt var det, men inte lika läskigt som jag trodde det skulle vara, så det lär jag göra om snart igen.
Massmördar mina armar lite grann, älskar när det bränner i fläsket!

Går hem sen igen och vad får jag då se? Jo lilla kissen ligger fortfarande i buskarna och ser livrädd ut, jag försöker locka ut den igen, men den vill inte, så jag lämnar den... Stackars liten, förstår inte hur folk kan låta så små katter få vara ute ensamma sådär. Den katten ville tydligen INTE vara ute. Tycker man får ha lite koll på sin katt när den är ute så den inte far illa faktiskt!

Aja... Kommer hem och eftersom att jag inte har nåt vax och mina ögonbryn ser FÖRFÄRLIGA ut så blir jag tvungen att noppa dom... Fyfan vad jag hatar att göra det! Det är okej om man har vaxat bort det värsta först, men att hålla på och noppa två buskiga ögonbryn med en liten pincett... Nej, fyfan. Vax ASAP!

Ska strax bege mig mot duschen och tvätta bort allt svett (YEAAAAAAAAAH), sen så ska jag börja göra mig iordning för arbetsintervjun... är inte super taggad, men det blir nog bra!

Toodle'o!

Fjärt

Kan inte sova...

Road är ordet


Whoopdoobidoo

Just det, i födelsedagspresent så fick jag av min bror en biljett till Sonisphere! Så den 9e Juli ska jag se SlipKnoT igen. Ska bli kul och se dom, men inte att gå på festival... Metaltown var HEMSKT... Fast Sonisphere ska tydligen vara på ett mindre område, så förhoppningsvis så slipper man bli mos.
Det blir nog bra det där!

Ska alldeles strax bege mig mot katthemmet, ska först slänga lite sopor och posta ett hemligt brev ;)

Och nu... BILDBOMB




Dagens i-landsproblem

Jag dricker just nu upp den sista tepåsen... av det goda teét! Vilket betyder att det goda teét är SLUT

 

Hör mitt klagoskrik


Vår!

Idag var vädret UNDERBART!

Jag fick en chock när jag gick ut imorse för och gå till gymmet, jag trodde jag skulle frysa eftersom att jag hade på mig mina träningsbyxor som är rätt så tunna, men nej... Det var helt perfekt! Jag hade t om nästan på mig för mycket kläder. Eftersom att jag skulle hem och duscha och sen ner på stan lite senare så tänkte jag "vadfan, jag inviger shortsen idag" och så blev det!
Tråkigt nog var busschauffören sur som fan och gormade åt mig för att jag itne hörde vad han sa... Inte så lätt när han tittar på en annan människa och mumlar fram nånting... Aja, it was all good sen när jag fick träffa lilla Mira Bira på ÖG!

Morgondagen består av ett besök till gymmet (tror jag) och även ett på katthemmet. Har inte varit där på evigheter! Såg att det hade flyttat in en massa nya katter, spännande, spännande. På tal om nya/nytt, det var en massa nya konditionsmaskiner på gymmet idag!? Vet inte om jag gillar det eller om jag dissar det... Hade precis lärt mig hur man bemästrade dom förra... Aja, det blir nog bra det där!

Förresten, mitt hår är... Bajs... Måste fixa det ASAP


Babyhud

Alla som har känt på mina händer vet att dom är lena och nu ska du få ett tips för att göra dina minst lika lena (HAHA, vilken knäppgök jag är)

Nej men honestly jag köpte en handkräm hos The Body Shop häromdagen och jag är förälskad! Den luktar inget speciellt, men man känner verkligen att den funkar och gör ens händer skit mjuka!

Krämen heter "Almond Oil Daily Hand & Nail Cream"




Katten med mardrömmarna

En vecka vart lite mer än en månad, men det gör inget, det är jag väldigt glad för :) Dags att återvända till verkligheten nu, gymmet imorgon på morgonen, så får ta och lägga mig nu... Musse ligger redan här bredvid och sover, så det kan ju vara smart och göra honom sällskap

Oj, jag tror Musse drömmer en mardröm eller nåt, han ryckte precis till och gav ifrån sig ett slags förtvivlat jamande, stackars liten :O

Aja, god natt nu världen!


Krax

Vet inte vad jag ska ha med mig för mat i matlådan... Åt tacos igår, svårt, svårt...

Såg en ekorre igår!

RSS 2.0