Mycket man inte förstår

Såg en dokumentär igår som handlade om tidsuppfattning, man tog bland annat upp en av Einstein´s teorier. Han påstod att tiden går snabbare/långsamma desto närmre man stod något stort. Man testade denna teori genom att skicka en ljudssignal till jupiter (tror jag) och sen så skulle man kolla när ekot kom tillbaks till jorden. Man upptäckte att ljudet saktade ned när den åkte förbi solen, alltså bevisade man Einstein´s teori om att tiden går långsammare bredvid stora föremål.

Häftigt att det finns så många olika saker här i livet som man inte förstår sig på ... Kommer vi t e x någonsin att få reda på hur allt startade? Var det big bang? Vad fanns innan big bang isf? Var det gudarna/gud som skapade oss? Hur skapades då dessa gudar/gud? Vad finns utanför universum? Expanderar det? Står det still? Finns det liv i rymden? Finns en jäkla massa frågor som iaf jag skulle vilja ha svar på, men det lär jag nog aldrig få.

Mitt liv flyter på som vanligt :) Jag njuter av det härliga vädret och ja ... allt runtomkring det/livet :)  Musikalen har snart premiär, så man får testa en massa olika kläder. Sen så går man runt och oroar sig för att man kanske gör fel på någon dans och så har ingen sagt det haha.

Just det, häromdagen så rakade jag av Thom allt hans hår, haha. Jag trodde det skulle bli en sån där snygg rakning då det är kvar hår, men det vart väldigt väldigt lite hår kvar på hans huvud. Fast som tur är så växer det ut väldigt snabbt, så nu ser det bra ut :)

Det var nog allt för denna gång :)



Utsikten från mitt fönster



Solen skiner skönt :D

Howdy Doody

Vad kan tänkas ha hänt i mitt liv sen senast? Vill du gissa? Nä, tänkte inte det heller. Svaret på den frågan är, inte mycket. Har gått i skolan, tränat inför musikalen och tagit hand om Teddy.
Fast idag så åkte Teddy hem tråkigt nog, men han kommer tillbaks någon annan gång :)

Musikalen har premiär den nionde maj. Jag hoppas verkligen att det går bra ... just nu känns det lite sådär halvkrassligt, är ca 3 veckor kvar och alla har inte lärt sig sina repliker, vi dansare har inte lärt oss danserna helt och hållet... Fast det kommer att gå bra *peppar peppar ta i trä*. Jag hoppas iaf att vi slår Katedral, dom hade premiär på sin musikal förra veckan typ, men jag har hört att den inte var så bra (skadeglädje) *FniZzzZ*.



Thom och Teddy :)

Påsklov is the shiet

Jag älskar lov! Speciellt när jag har en liten Teddy som håller mig upptagen under dagen. Utan honom hade jag nog bara suttit vid datorn och tråkat. Så mitt lov består av en massa promenader hela tiden. I lördags hann vi även att grilla, det var trevligt och gott :D I förrigår kom min bror och nu nyligen begav han sig mot Arlanda ... Lucky bastard, jag vill också iväg :( Jag och Thom funderar på att åka till Åland, typ nu till helgen :D Det skulle va trevligt, men vi får se om det blir så :)

Det händer inget i mitt liv så det är därför jag inte bloggar om nåt ... Där ovanför ser du vad som händer när det inte händer nåt i mitt liv ... tråkiga inlägg som jag inte ens vill skriva :P



Man får väl hoppas att brorsan får det trevligt där nere i paradiset ... Och ja jag har varnat honom för dom där jävla golddigger thailändskorna... Jag dödar honom om han kommer hem med en! :O

The Lady goes hardcore!



En lite rockigare version av Lady Gaga's låt Just Dance

Lyssna och NJUT!

Suck ...

Det här har inte varit en bra dag... Eller jag vaknade och var jätte glad, men när jag kom till skolan så hade alla en sån tråkig attityd och eftersom att jag var rätt så trött så vart jag påverkad på en gång ... Detta ledde till att jag gick runt i skolan och sa inte ett ord typ ... Bara deppade. Vart glad när jag kom hem till en söt liten krabat vid namn Teddy, han var iaf glad och se mig. Aja, nu på kvällen så vart man dissad så då vart man deppig igen, men nu så är jag hemma iaf så jag kanske blir lite gladare sen.
En rolig grej var iaf att jag fick VG på min SH uppgift, notera att jag gjorde den på en dag (vi hade typ 2-3 veckor på oss... jeez), så jag stressad rätt så mycket med den. Fast jag tror nästan att jag jobbar bäst under liten press, hehe. Eller jag jobbar bra även fast jag inte har någon press på mig heller. Eller ja, resultatet blir bra, men att sätta igång... Det är svårare.

Ska ut på en promenad med teddybjörnen snart igen. Är så grymt skönt att gå ut en massa nu när det är soligt! Och vilken bra anledning man ha också. Den där hunden är inte långsam heller så man går rätt så snabbt också, frisk luft och motion är toppen! Hehe.

Imorgon så ska jag, mamma, hennes pojkvän och teddy (ev en till) ut till hammarskog och grilla, blir årets första grillning! Det blir nog trevligt. Lär väl skriva mer om det imorgon. Får se om jag tar några bilder med min superbraiga mobil också. Tummen upp för mobilkameran! Var lite ironisk där, haha.



Stackars Teddy har fått all sin päls avklippt!

Han ska egentligen se ut såhär



Fast en liten tofs på svansen fick han ha kvar :D

Teddy oh teddy

Ääääääntligen så har jag fått ett seriöst svar på min annons som jag la ut på blocket! Annonsen resulterade i att jag ska få ta hand om en shih-tzu på fyra år vid namn Teddy i en vecka nu :D Han är så ful att han blir söt!

Klassfesten förra veckan var helt craaaaazy (på ett bra sätt)! Jag blandade till två drinkar till mig och India, den första vart jätte stark så nästa gjorde jag lite svagare, trodde jag, men den var minst lika stark så två drinkar räckte för både mig och India! Vi vart helt vimsiga haha :P Dagen därpå kände man sig lite virrig, men det gick bra och jag mår toppen nu (typ 6 dagar senare :D)

Gick upp jätte tidigt idag så jag ska åka till skolan lite tidigare :) Min buss går 9.50, så jag funderar på och kanske lägga mig i sängen och kolla på tv.



Bild på Teddy-ponken :D

och

De viga brudarna från Boland :D



RSS 2.0