Fniss

Ni har ingen aning! Åååh så busigt :D

Underbara älskade

Som sagt livet är underbart och oförutsägbart. Idag t ex så prövade jag på att fiska och tamigfan det var kul! Meta däremot är skit drygt, men det här var riktigt roligt, så nu blire att ge sig ut på sjön och fånga en stor saftig aborre!

Den här veckan är lite sådär lagom härligt fullspäckad, berättar dock inte med vad eller varför, men det kommer att resultera i något amazing... crazy amazing!

Ska gå och göra lite nytta samt äta upp resten av min Ben & Jerry's - Half baked!

Hello långpromenad imorgon!


We no speak ... tidsbokning!

Naomi löper, som tusan, hon kissar lite överallt, lägenheten luktar illa, NU FÅR DET VARA NOG. Jag letar upp numret till veterinären, vad ser jag? Jo, man får bara ringa och beställa tid mellan 9-10... Eh-he? Jag vet inte vad jag ska säga förutom att dom är lite sådär lagom dumma i huvudet.
Jaja, jag får väl pallra upp min stora röv klockan NIO imorgon och beställa en tid åt Nåni, fast då lär jag väl få veta att man inte behöver boka en tid att man bara ska komma in (och vänta i 100 år i väntrummet).

Jag är icke bitter, jag vill bara ha p-piller åt min katt!


Not myself tonight

Rubriken är då Christina Aguileras nya låt som faktiskt råkar vara grymt bra!

Aja, ikväll ska jag, Sofie, Therese och förhoppningsvis någon mer ut och festa, tror det kommer bli najs, jag är så himla danssugen :D


Inte så seriös dans dock :P


Hallå vänner och ovänner! Vädret är underbart och livet känns så det med, jag känner mig spontan och glad!

Kan inte direkt påstå att jag har hunnit med så mycket, men vadfan spelar det för roll? Jag njuuuuuuuuter, jag gliiiiiiiiiiiider, jag sover, äter och ja bara njuter och glider!
Idag har jag tid hos tandläkaren, ingen höjdare, men tack vare det vackra vädret så tror jag att jag ska klä upp mig lite! Kanske rakar benen och tar på mig en klänning, vilket jag faktiskt gjorde igår... Hoppas bara ingen såg mina sasquatch (Bigfoot, google om du inte vet vad det är) ben, haha. Sen så tror jag även att Thom blir lite glad om han får se att hans tjej faktiskt kan se bra ut ibland! Får inte ta till mig myslooken alltför mycket.
På tal om look, så vill jag klippa mig, det blir dock efter Grekland resan. Den nya frisyren kanske hamnar i vägen lite grann isånnafall, men till hösten och vintern tror jag den blir supermysig! Kanske färgar håret också ;)


Ska gå och gosa med min kissebebis Musse nu, han är så gosig nuförtiden! Kanske är glad över att jag är hemma mer? Det hoppas jag iaf!

Min storalilla älsklingsgosegrisrumpa!





Nu jävlar

Underbar sommar? Ser ut som det... ;)

Jag har världen i mina händer!


FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Det är jag, jag har fan tagit studenten! Jag var så hiiiiimla skoltrött redan i sexan, det är helt otroligt att jag klarade av hemska högstadiet och pain in the ass gymnasiet. Jag är stolt över mig själv och jag har fasiken gjort mig förtjänt av lite långledighet!
Ursäkta men jag måste gå nu, livet väntar på mig, ciao bellas!

 

Foto taget av underbara Mira


Snart är det dags...

Ja imorgon typ klockan 04.45 ska jag upp och börja göra mig iordning för den hitills största dagen i mitt liv. Jag är fortfarande förkyld, men det skiter jag fullständigt i, jag ska skrika som en jävla kajja när vi springer ut och även när vi står på flaket! Jag ska skratta, gråta och älska allt och alla imorgon. Det kommer att bli underbart...

Förövrigt så var jag och köpte smink idag. Efter att inte ens ha fått någon hjälp inne på "Face Stockholm" så förväntade jag mig samma behandling när jag klev in på "The body shop", men nej... Dom var jättetrevliga där! Jag fick hjälp av en expedit som sminkade mig (gratis) och verkligen gick in för att hjälpa mig. Det vart asbajsskitDYRT men fan vad fin jag kommer bli imorgon! Jag älskar "TBS" dom är guldvärda! Vart även medlem där så jag lär väl bege mig dit snart igen ;) Så big big tips, behöver du profesionell, snabb hjälp av helt underbara människor så gå till TBS i Forum gallerian, guldvärda! <3

Efter att ha handlat smink så hämtade vi ut alla miljoner tårtor och handlade all mat. Det kommer att bli riktigt smaskigt det där ;) Jag har fixat och trixat lite med min klänning och den ser helt okej ut, får hoppas att den ser bra ut på mig imorgon, men det tror jag nog. Ska äta lite soppa nu sen så ska jag bada, raka mig, platta håret och lite annat smått och gott.

Nästa gång jag skriver här så har jag förmodligen tagit studenten. Så... Adjö studentSofia, Hej arbetslösaSofia!


Jag och min studentmössa


Noooooooooo-hoooooo!!!!

Jahopp, vad händer när man slutar stressa? Jo man blir sjuk... SJUK SÄGER JAG! Jag har ont i halsen, tung i huvudet och jag tror jag har lite feber... Mår dock lite bättre nu efter en halstablett, té, en knäckemacka med leverpastej och ett glas apelsinjuice. Idag blir det att äta/dricka allt möjligt för och må så bra som möjligt imorgon bl a mammas mirakel lemonad, stark stark soppa, sen så kanske jag köper några apelsioner och gör juice på dom.
Trots min ovälkomna sjukdom så fortsätter jag mitt liv som vanligt, jag ska snart ner på stan och handla smink och hämta upp den himmelska chokladtårtan (behöver jag ens nämna att jag kommer ta den största biten imorgon?!), sen så kommer min bror och hämtar upp mig så hämtar vi upp den andra tårtan och efter det hämtar vi upp dom andra + handlar mat.

Ingen jävla sjukdom sätter stopp för mitt liv! YOU WANT A PIECE OF ME?! WELL COME AND GET ME MOTHERFUCKER ARRGGGGGGHHH!!!!!!!!!


Flak

Det har varit en lååååååååång dag... Hade en liten föreställning för några lärare och elever, sen så var det dags för avslutningslunch, vart rostbiff, potatissallad, sallad och efterrätt. Efter "Rätten" (haha den hette så), var dock lite konstig... Efter det började allt donande inför det uppkommande donandet av flaket. Det gick rätt så smidigt till och tillslut befann vi oss ute i Gunsta/Funbo, där fick vi vänta i typ 90 min på flaket... Aja, den som väntar på nåt gott väntar faktiskt alltid för länge! Fint vart det iaf :)

Nu på kvällen tog jag ett bad, scrubbade kroppen, hade i hårinpackning, testade lite smink, vaxade benen... Så nu är jag fräsch och fin! Ska bara skicka alla låtar till Sofie så ska jag gå och lägga mig, imorgon ska vi inhandla allt göttgött, ser fram emot och se alla (smörgås)tårtor! Thom kommer hit imorgon (min lilla snutteråtta haha :D) så då ska nog katterna allt få sig ett uppfriskande studentbad! ;) Kan ju inte ha ett par lortiga katter springandes runt omkring mig på fredag!

Måste bara ge min kära underbara broder lite uppmärksamhet också, han skjutsade omkring oss typ halva dagen och klagade inte en enda gång, det är en riktigt bra bror det!

Haha awww Naomi drömmer, hon låg och hackade lite tänder, super sött! <3

Måste även skriva... PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ! Bara för att ...

 

Mina små älskade bajskorvar! <3


Studentskiva

Hade studentskiva igår, den vart grymt lyckad!

Började med att vi gjorde oss iordning hos Therese, vi käka lite och drack hyffsat god champagne (BRA JOBBAT THERESE KAA-KAA!!), behöver nog inte tillägga att vi såg fierce ut hela bunten!
Sen bar det av mot Göteborgs, väl där vart det middag. Vi vart dock väldigt besvikna, vi trodde det var förrätten, men ne ... det var huvudrätten... Aja, stor besvikelse. Något som däremot inte var det, var DJ'n han var faktiskt väldigt bra. Träffade på en massa människor och dansade loss tills benen gjorde ONT! Skivan slutade typ 1. Vart efterfest i typ 10 min hemma hos "Per Hammar", haha!

Har inte orkat föra över bilderna än så det blir inga bilder nu, men det var en grym kväll!

RSS 2.0