Herregud!!

Vilken händelserik dag det har varit idag!!

Ne, skoja... Det har typ inte hänt nånting.

Vaknade, ville INTE gå upp, gick ändå upp, gav katterna mat, satt vid datorn samtidigt som jag åt frukost, sprang lite till bussen, kom till skolan, hade arbetsmiljö... det var skit tråkigt, hade dansmöte, hade lunch, hade dans, hade svenska ... har varit en helt okej dag faktiskt, hoppas på en ännu bättre dag imorgon :)

Jag är grymt sugen på pommes, men .... Ne, ska inte göra det. Har ingen aning om vart min mamma är heller, så jag får se om jag måste göra någon mat själv, får se vad det blir isf.

Bara för det så vart jag hungrig, ska nog ta och kolla vad det finns för mat :D

 

Musse och Naomi i en låda :D


Vart tog de äkta pionjärerna vägen?

Satt och tittade på Bloglovin's populäraste bloggar och på topplistan fanns Elin Kling.
Ursäkta mig, men vad är det som är så himla speciellt med hennes klädstil? Är hon en stor modeikon för att hon tar på sig ett par zebrarandiga tights? På min skola går det mer modemedvetna människor och de pluggar inte eller har det som sitt levebröd... So what's the fuss about Elin Kling?

Vart tog de äkta pionjärerna vägen, egentligen?

Har inget emot folk som klär sig som de själva vill, men har man detta som sitt yrke då ska man väl fan kunna leverera lite mer?!

 

Åh ja, cameltoe, lite smått för korta byxor och översydda tyglappar från ett par andra gamla byxor är så himla inne

*ironimätaren tjuter högt och ljudligt*

 

Jag vill se F A S H I O N inte BLÄshion

Här var det uppdaterat

Åhej Åhå, här är jag igen, lika levande som en fisk på torra land (tolka det som du vill).

Mitt liv flyter på rätt så ... flytande, lite besvärliga ögonblick här och där, men i det stora hela så är det bra!

Var Kulturnatt här i Uppsala i Lördags, då passade klassen (dansarna) på att dansa på skrotcentret. Ja, inte vart det någon succe iaf, men det var väl trevligt, man slapp sitta inne hela dagen iaf. Efter att jag hade kommit hem bakade jag en kladdkaka (jag har världens BÄSTA recept, det ger den godaste kakan någonsin och man misslyckas aldrig med den!), vispade grädde och gjorde god mat med Thom :) Vi gjorde kebabkött (riktigt, inte sånt där halvfabrikat), med pitabröd och sallad. Super gott! Det var en väldigt trevlig kväll även fast vi inte njöt av kulturen under dagen/kvällen.

För tillfället så är mitt huvud fullproppat av dans, både till julshowen och projektarbetet. Efter lite tråkiga omständigheter så känner jag mig inte super pepp på julshowen, men projektarbetet kan nog bli bra... Hoppas jag.

Kisse katterna växer så det knakar, iaf enligt andra, jag märker ingen skillnad nu längre då jag är med dom hela dagarna.
Fast jag måste erkänna att jag är grymt sugen på att para Naomi med en fin långhårig hankatt, så att jag kan gosa med några små underbara kattungar i 12 veckor och sedan sälja dem för en liten slant. Låter väl inte så pjåkigt? Det enda dåliga är att det kostar en massa (JAG BETALAR ALLT) och typ ingen vill ha bondkatter nuförtiden... Så har du en championkatt som du vill para med en fin liten flicka som faktiskt har lite norsk skogskatt i sig, så kontakta mig! Hon blir en underbar mamma, i sinom tid. Än så länge är hon fortfarande en liten bebis i mina ögon!
Nemen, när man talar om trollen, jag hör dom vid dörren. Ska ta och avsluta mitt inlägg här och gosa med dem... NOOSHIPOOSHIBOOSHI GOS GOS GOS! Haha, jag är tokig

Goda, ärliga, underbara vänner förgyller livet på alla möjliga sätt och vis


RSS 2.0