Tidiga mornar... Uggh

Tycker inte om att GÅ UPP tidigt, men när man väl är uppe så är det skönt... En annan sak som hjälper enormt är att det är fint väder ute och att det ska bli varmt idag, orkade inte raka mina stubbiga ben i duschen så jag får hoppas att det inte blir ALLTFÖR varmt.

Men jaja den här dagen lär väl bli intressant, ska först till ams och fylla i nya papper då dom förra var fel (SÄG TILL I TID TACK?!), sen blir det jobb tills 22, kommer jag att dö? Ja lite grann... Ni som vet vart jag håller hus, kom och säg hej för fan! Runt typ 15 kommer typ inga, så kom över då!
Måste även ta reda på när chefen kommer tillbaks från sin semester så jag kan få det ena pappret påskrivet.

Tråkigt inlägg? Svar: JA!

Sorry, men mitt liv är inte sådär superduper händelserikt atm, men vem vet det kanske blir det snart, den som lever får se.

Katterna är sjukt söta och nu ska jag gå och äta frukost, blir honungsyoghurt NOMNOMNOMNOMNOM


Ägg

Livet är för tillfället lite lättare, ne okej mer än lite, det är lättare, men inte helt 100 %.
Aja, man behöver må dåligt ibland för och kunna uppskatta dom små bra sakerna i livet, enligt mig iaf. Det är vad jag försöker göra när jag har tid iaf... Njuta. Mån-Tors är det ju jobb, jobb och mer jobb, sen resten av dagarna får man passa på och bara vara. Som förra veckan när Jens var här och det vart middag på tzatziki för typ 600 kronor, now that's what I call njutning. Gott som fan var det och jag ångrar ingenting, money well spent!

Nästa vecka bär det av till Skåne! Ska först ner till Lund som jag besökte för... ja, hur längesen var det nu, 5 år sen? Var där i slutet av nian när man skulle söka till gymnasiet. Ska bli kul att åka dit, ska vara där i en timme, sen bär det av till Helsingborg. Spännande? JAJEMENSAN!

Den 9e Juli blir det Sonisphere. SlipKnoT kommer dit och det kommer att bli aweeesooooooooome.


Can't wait

Inte för att jag tror att någon undrar, men ifall någon faktiskt gör det så pratar sångaren i början av klippet om att dom ska hedra basisten som dog förra året.


.

Speak love how mechanical of you
Where's the truth when I need it
Get rid of the glitter and the gold
Put the love where I feel it

Make real

Fill the hollow with a heart
Give it some kind of meaning
Crack up show me who you really are
Just the glimpse to believe in

I feel your arms around me

But not the heat
Your eyes are pointing at me
But do you see

För ett år sen ...



För exakt ett år sen (4 Juni 2010) tog jag studenten. Vad nostalgisk man blev i Onsdags med alla studentflak som åkte omkring nere på stan.

Jag slet som ett djur i typ 2-3 månader för och få allt runt studenten att bli perfekt, klänning, skor, smink, flak, sålde biljetter till skivan, ordnade allt inför studentmottagningen, jag mådde så himla dåligt typ månaden innan dels pga det och annat, men när dagen äntligen kom... Vilken lycka, jag har aldrig varit så lycklig! Vädret var underbart (lite kallt på morgonen, men vart PERFEKT sen när vi sprang ut), jag ramlade inte i mina klackar, allt gick bra med flaket (förutom att ljudet på bergsprängaren var väldigt lågt och vi hade bara en skiva... usch!), min mottagningen var jätte trevlig och allt var skitgott, min underbara bror skjutsade omkring mig överallt, Skarholmen var ingenting att hurra över, men jag hade det super trevligt med världens bästa brudar Mira, Therese och Sofie.

Ännu ett bevis på att jag var lite smått galen ang hela studentgrejen är att jag gick upp typ 4.30 på studentdagen! Iofs så skulle vi fotografers typ 7.15 (or something), men jag ångrar ingenting, som sagt så var jag så himla lycklig den dagen.


Lite bilder + text längst ner







Så gick det inte att ladda upp fler... Blogg.se SUGER.. Kan inte komma in på deras sida via Firefox heller


RSS 2.0