Otacksamma människor

Förstår mig inte på folk som gnäller på Sverige hela tiden... Korrigera mig om jag har fel, men jag har fått för mig att det är rätt så lätt att flytta till ett annat land förutsatt att det är med i EU eller nåt sånt. Så varför flyttar inte bara de där otacksamma människorna till ett annat land?
Tänk hur himla mycket värre de hade kunnat haft det! Visst, jag har också mina små gnälldagar då jag gnäller över vädret och så, men jag går inte runt var eviga dag och whinar om hur dåligt Sverige är. Jag tycker Sverige är toppen! Jag älskar det. Jag är glad att min mamma valde att flytta hit istället för att stanna i Chile. Visst ibland har man sina moments då man önskar att hon typ hade valt Bahamas eller nåt sånt istället haha, men jag tror ändå att Sverige är bättre i slutändan :)

Så sluta gnälla och gör nåt åt saken! Ut med de otacksamma och in med de tacksamma säger jag! (det vill säga invandrare som vill bo på en bättre plats och är villiga att lära sig språket, anpassa sig till samhället och så)

Tjolahoppsansa

Skolan har nu satt igång "på riktigt", vi har fått våra scheman, jag gillra det! har knappt några lektioner och nästa termin blir det ännu färre :D

Vaknade typ 4.40 idag och kunde inte somna om efter det ... Oh well, gick upp, satte mig vid datorn, kände hur hungern började kicka in så jag gjorde mig en korv- och äggomelett! Så den sitter jag och smaskar i mig just nu.

Idag börjar jag dagen med balett, sen så får vi väl se om det blir modernt eller om vi slipper undan, Vill inte ha dans med tvåorna .. Eller iofs är det ju kul att visa upp sina skills. För det är verkligen så, treorna är bättre än tvåorna.. :D

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm vilken god omelett!

Bjuder på en nytagen bild, tjolahopp tjolahej jag är en leverpastej


Första skoldagen för kanske sista gången?

Idag var det sista gången jag gick till Boland för den första skoldagen. Det här året kommer att gå sjukt fort (tror jag iaf), jag måste erkänna att jag är rädd.

Jag har en aning om vad jag vill göra efter gymnasiet, det är genomförbart. Men sen efter det .... Vet inte vad jag ska göra. Aja, jag måste fokusera på det här året nu. Det är mycket på gång. Julföreställning, projektarbete, läxor, prov ... Jeez, känns som att man kommer att dö. Fast jag har sett latare människor än mig själv klara av det, så det kommer att gå bra!

Fy tusan vad jag är trött ... Ska lägga mig TIDIGT ikväll! Kan faktiskt vara dags att vända tillbaks dygnet nu när skolan är igång igen, hehe.

SNAAAAAAARK!



Bild tagen i typ Lördags
Jag och Musse :)

Dramatic chipmunk? No! I mean ... CAT

Hahaha ett måste om man gillar dramatic chipmunk!!


RSS 2.0