Tänk att så lite kan göra en så ledsen

Fick ett mejl idag från en person som jag ville ha svar från, men samtidigt inte ... När jag hade skrivit klart mitt mejl tillbaks och skickat det vart jag väldigt ledsen... Det här är inte en "liten" person i mitt liv, utan en stor person som jag trodde inte betydde ett skvatt för mig... Personen betyder inte särskilt mycket för mig, men det är bara tanken på hur mycket skada och sorg den personen har gett min familj och mig som gör mig så ledsen. Jag blir ledsen när jag tänker på vad min mamma har gått igenom, min mamma som jag inte ger mycket uppskattning alls.

Det är sjukt att den personen fortfarande får mig och gråta.

Tråkigt var bara mellannamnet

Jag har tråkigt och är hungrig, detta leder i sin tur till att jag känner mig "blue". Engelska lektionen som jag sitter på nu är helt värdelös, uppsatsen som skulle ha varit inlämnad förra veckan och som jag faktiskt lämnade in förra veckan efter att ha suttit uppe tills typ 23 och jobbat med den, ja den får alla latmaskar jobba med idag ... Medans de får göra detta får jag underhålla mig bäst jag kan själv... Vilket i princip är omöjligt, för inga roliga människor är vakna den här tiden.

Åh, ikväll blir det kalas för Nivaldo, vilket betyder massor med god mat (t ex potatisgratäng, kött massor av goda sallder, vi chilenare är experter på hemskt goda sallader!) och tårta, fy tusan vad jag ser fram emot det :D

Jag saknar kissekatterna och Thom just nu, tänk vad härligt att ligga nerbäddad i sängen med tre mysiga bollar och en massa halvdåliga program som sjunde himlen och våra bästa år haha.
Aja, efter 14 så är det höstlov, då ska man bara chilla :D

Förresten så är OLW's chips med ostsmak skit goda! Men jag fick lite ont i magen av dom idag :( Fast det var det värt!





Mina kissekatter är världens sötaste små kissemissar :)


Rubriken borde ha en betydelse

Nu när slutet av gymnasiet snart är här kan jag inte låta bli att tänka tillbaks till slutet av nian/början av ettan och beundras över allt som har hänt, jag kan inte komma på något negativt, bara positiva saker.
Tänk så nära det var att jag gick miste om allt det här, jag var så nära att ta ett sabbatsår/åka iväg som utbytesstudent (fast jag tror inte vi hade haft råd, så det hade nog blivit ett sabbatsår isf).
Jag trodde inte jag skulle bli glad och hitta några bra vänner, jag tänkte att man inte hittar några långvariga vänner efter högstadiet, men tänk så fel jag hade.
Äsch, ska inte skriva för mycket, jag har ju fortfarande kvar typ 229 dagar tills studenten (var det så Therese? Haha)

Sitter och äter fiskbullar med potatis just nu, mumsfilibabba!

Byggarna har varit väldigt hurtiga och gjort klar vår kista till julshowen! Tänk så fel vi hade när vi trodde att dom var lata och inte ens hade ägnat en tanke eller två åt den! Tänk vilken bra skola jag går i, man kan få hjälp med det mesta :D

Förresten så måste jag börja fota mer, inget sådär jätte fancy utan bara dokumentera mina dagar. Har jätte många bilder från ettan och dom är skit roliga att titta på, så jag får ta och börja fota mer nu :D

Nu är det dags för lite mer fiskbullar, haha havets korv! :D


 

Haha vad ful man är med sin fiskbulle :D


Jag behöver motivation!

Förra veckan (onsdags) skulle jag ha extra matte med BajsBettan. Hoho, vem dyker då inte upp om inte BB?! Jag går till folket uppe i receptionen och klagar över att Bettan är en bajs som skiter i om jag får ett betyg i Matte. Aja, matten kommer att ordna sig...!
Samtidigt som jag var där uppe så passade jag på att fråga om jag fick byta till Eng C på distans, jag fick flera mejl från läraren idag, det första var om att det gick bra, sen var det typ 4 mejl till med uppgifter ... Herre min gud, jag kommer aldrig orka! Nejnejnejnejnejnej, skriker min själ!

Aja, en positiv sak är att jag idag kom på lite till till min dans, vi ska visa upp den imorgon och jag har typ bara 15 sek kvar eller nåt, det kommer att ordna sig :)

Måste göra Engelska B uppsatsen nu (T R Å K I G T)...

Förresten så tappade jag bort min nyckel idag ett tag, men jag hittade den sen och red på Figaro ner till stationen. Hoppas Figaro står kvar och mår bra imorgon.

Musse är så söt här bredvid mig, ska pussa på honom lite till inna jag fortsätter med uppsatsen ... Nej, måste pussa på Naomi med ... ÅH!

Förresten så älskar jag hösten det här året, alla färger ... helt underbart! Jag blir så glad av och se ett vackert träd med röda, gröna, gula, orangea, guldiga löv... Vackert!


Musse och Naomi, världens finaste mest underbara kissar!


 

 

 


Studentmössa och Musses kastrering

Igår var det dags att beställa studentmössan ... Gud vad läskigt det var!
Innan vi beställde dem var man väl lite förväntansfull, men jag hade ingen aning om hur mycket grejer man var tvungen att fixa! Vi kom in och fick testa en massa storlekar, min storlek var 57, sen så gick dom igenom de olika modellerna och så, där började paniken kicka in. Jag trodde bara det fanns en modell!
Vi fick därefter sätta oss vid en dator och börja designa våran alldeles egna studentmössa, jag satt där i lite mer än en timme och försökte komma på om det såg snyggast ut med "dans" eller "2010" där bak, tillslut vart det 2010 där bak. Jag vart väldigt nöjd med den även fast jag inte tycker att den lila stenen är den allra snyggaste, men hellre den än att välja typ en grå eller nåt som typ stod för Bygg/Fordon! Usch nej, här stödjer vi estetarna!

På dagens schema stod det kastrering. Vi kom till kliniken lite innan 16 och satt kvar tills det vart klart runt 17, själva ingrepet tog dock runt 30 min eller nåt. Så det gick väldigt snabbt, men gud vad hemsk jag känner mig nu. Musse är en liten kämpe och gick ut ur buren direkt. Man såg/ser att han hade väldigt ont, kall är han också. Han ligger just nu bredvid mig i soffan (vet inte om han sover) med en handduk över sig. Ska ställa fram mat runt 19-20 tiden, får se om han har vaknat då och vill äta. Han har trots allt inte fått något sen typ 7 imorse, stackaren ... Men jag gjorde det för och slippa få en massa än så länge oönskade kattungar.

Jag ska äta snart och efter det göra klart mitt "speech" tills imorgon, är fortfarande inte helt säker på vad jag vill prata om ... Jaja, det kommer säkert att dyka upp i en vision haha

 

Mina älsklingar igår


RSS 2.0