Sunday morning


Tattoo

Såg en jättefin tatuering på Tattoologist sida, nämligen den här

 

Den var riktigt kreativ!


Idag är det även Alla hjärtans dag, första gången på ungefär 3 år som jag är ensam då :D Haha, men det gör inget jag har ändå haft en bra dag.
Började med att bli väckt av min mamma 9.30, hon ville nämligen ha alla sängkläder så hon kunde tvätta dom.. Begav mig sedan mot gymmet där jag körde på som vanligt och sedan vidare till Gottsunda Centrum. Hade egentligen tänkt ta bussen från gymmet dit, men jag kände mig lite sådär lagom hurtig så jag gick, det hade hunnit bli liiiiiiiite varmare då, så jag slapp frysa sådär hemskt mycket. Var helt underbart väder idag, (kallt dock) önskar jag hade haft med mig kameran, det var verkligen sånt där typiskt foto-väder idag..

När jag gick hem från Gottsunda och kom gåendes vid framsidan så såg jag Musses lilla huvud i köksfönstret, haha så himla sött!

Grannen sjunger på för fullt... Ska nog ta och lyssna på lite musik

Cochon

Hörde hon av sig idag? Nope...

Sofia is NOT amused

Vet hut!

Förra veckan fick jag ett sms från en tjej jag brukade vara hundvakt åt, hon ville komma och hämta lite grejer, men jag hade inte tid då så jag frågade om hon kunde komma nästa vecka(idag), det gick tydligen bra.
Veckan går jag hör inte av henne, så igår bestämde jag mig för att skicka ett sms och fråga ifall hon skulle komma idag och vilken tid isf. Timmarna går, inget svar. Jag går och lägger mig, vaknar, inget svar.
Klockan är nu 11.24 och fortfarande inget svar. Någon lider tydligen av lite storhetsvansinne och tror att hela omvärlden ska anpassa sig efter henne? Är väl inte så svårt att messa/ringa och säga "hej jag kommer den här dagen, den här tiden"?
Jag har faktiskt ett liv och vill inte sitta och passa på min mobil hela tiden IFALL att hon messar (hon ringer aldrig) och vill komma inom en timme... Hon älskar att göra så, messa ungefär en timme innan hon vill komma över.

Jaja, vi får väl se om det blir av eller inte, men seriously.... Wtf?!

BILDBOMB!



High fashion Sofia... or not :D



Fyfan så man ser ut... Men Musse är helt bedårande :D



Bra, nu ser man bara Musse :D

I'm just a girl, that's all you'll let me be

God morgon god morgon

Vaknade hyfsat tidigt idag och var på gott humör! Lördag, skit fint väder ute, varm gosig säng, mys katter (as always, men lite extra mysiga idag)... Och lite annat, men allt som allt en riktigt bra start på den här dagen!
Ska iväg till katthemmet lite senare, om jag inte minns fel så är dagens uppgift att torka av alla inneskor, vilket faktiskt inte är sådär jättehemskt... Hellre det än att göra rent någon av boxarna, det är rätt så komplicerat... Ingenting får röra golvet, vilket är rätt så svårt när man ska överföra sanden från en låda till en annan t ex... Ne, katthemsjobbet är inte bara "nooshi-nooshi med katterna" man får ta i kroppen en hel del också :P

Den här veckan ska vi hjälpa min bror flytta ut ur sin lägenhet i Gävle, jag får dock se om jag åker till Gävle någon dag... Vill helst inte sova över där och bli väckt utav att dom vill att jag ska jobba, typ hej där försvann 900 kronor... Aja, det blir nog bra det där! Ska även mejla min handledare på AMS, gå på jobbmässan på torsdag, Therese's 20-årsfest på Fredag, sen på Lördag... :D
Blir en finfin vecka det här! (Ja jag vet att det är Lördag, men man får väl ha nånting att se fram emot)


Katter på fågeljakt... Är dom inte världens finaste små missepisskatter? Mitt hjärta smälter


Snöstorm

Vart väckt runt 7.30 idag av att Karin ville att jag skulle komma och jobba, det tackar man ju självklart inte nej till ;) Speciellt inte eftersom att lilla Mira också skulle jobba idag!

Aja, jag pallra mig upp, hoppa in i duschen, fixa en matlåda, åt frukost, fixa mig själv osv osv. Såklart så skulle det vara årets typ fetaste snöstorm just idag när jag skulle iväg till jobbet och behövde ta bussen. Jaja, bussen var inställd, men jag hade tur! Nivaldo hade sovit över här så jag fick skjuts, fett nice kompiz.

Började med och vara rastvakt, inte särskilt kul när det är snöstorm ute... Men det var bara i 20 minuter, så jag överlevde (TYDLIGEN)...
Dagen gick fort, fick ett fint litet kort/jag vet inte riktigt vad det var av en urgullig liten flicka, tror hon hette Ellie, minns inte... Söt var hon och kortet är en keeper ;)
Träffade Mira några gånger och bestämde mig för att stanna en hel extra timme med henne på fritids. Väldigt trevligt :D

Här kommer lite bilder ;)

Från i tisdags... Massor med lego!

Jag är grymt het i min reflexväst som jag måste ha på rasterna!

Fröken Sofia :|

Fröken Mira :|

Hahahahaha, Sofia med ett barn! Ja ett BARN sa jag! :D



Första dagen - Check!

Då var första dagen på jobbet avklarad, får se om/när dom ringer igen och vill ha hjälp, det får gärna bli snart, Söfia vill ha cash for fan!

Det var väldigt chill och ja jag trivdes bra :D Träffade en trevlig kille, Fredrik, som tydligen hade gått musik på Boland för typ 4 år sen, ny kompis kanske? Trevlig var han iaf :D

Jobb?!

Det går bra för vår lilla familj nu, för några dagar sen fick min mamma veta att hon har fått jobb på Folktandvården och nu idag fick min bror veta att han fick jobbet i Stockholm (tror det var för Tele2)! Vad mer.... Jo, Mira fixade så att JAG fick ett jobb, ska dit imorgon! :D Tacksamheten går inte att beskriva i ord! Världens bästa Mira! <3<3<3<3<3

Den här dagen har kort och gott varit riktigt riktigt bra. Var iväg till gymmet på morgonen, kom hem och gjorde en tacopaj (den vart skit god faktiskt!), dammsög, diska, fixa en ny vattenskål åt katterna (mamma kommer inte bli glad, det är en lite finare skål, haha), fick ett jobb (hoppas jag får stanna kvar bara, *sparkar mig själv i baken*) och har lyssnat på musik på stereon hela dagen... ja just det, jag lyckades fixa basproblemet, basen har nämligen försvunnit, men det var bara en sladd som hade hoppat ur, så nu dunkar det på fint igen! Har även pratat i telefon i hela 68 minuter! Kommer bli dyrt, men de var det värt :D

Min tacopaj, den såg inte så vacker ut, men fan vad god den var!






Här skulle egentligen Kylie Minogue's video "Come into my world" varit, men det går inte att bädda in den här, så det får bli såhär istället ...

Come, come, come into my world
Won't you lift me up, up, high upon your love

Take these arms that were made for lovin'
And this heart that will beat for two
Take these eyes that were meant for watching over you
And I've been such a long time waiting
For someone I can call my own
I've been chasing the life I'm dreaming
Now I'm home

I need your love
Like night needs morning

So won't you...
Come, come, come into my world
Won't you lift me up, up, high upon your love
Oh baby come, come into my world
Won't you lift me up, up, high upon your love

Take these lips that were made for kissing
And this heart that will see you through
And these hands that were made to touch and feel you

So free your love
Hear me I'm calling

Oh won't you...
Come, come, come into my world
Won't you lift me up, up, high upon your love
Oh baby
Come, come, come into my world
Won't you lift me up, up, high upon your love
Na, na, na, na....

I need your love
Like night needs morning

Oh won't you...
Come, come, come into my world
Won't you lift me up, up, high upon your love
Come, come, come into my world
Won't you lift me up, up, high upon your love
Na, na, na, na....

AJ!

Min kropp gör ONT idag... främst låren/rumpan... Fyfan... Dans är smärtsamt :(

Kylskåpet försöker sig på dans

Nej modern dans på M/A nivå var INGENTING för mig... Inte just nu iaf, fyfan jag såg ut som ett kylskåp! Inga av stegen fastnade i huvudet, haha pinsamt som tusan...

Sträckte nåt i ryggen också så jag har ont! :(

Bambi

Imorgon ska jag göra nåt jag inte har gjort sen i Maj förra året, nämligen dansa "profesionellt"! Ska iväg och dansa med Mira, blir Modern dans... Får se hur det går, vet iaf att jag är starkare än vad jag var förra året, men ja flexibiliteten och så... Hmmm, aja som sagt så får vi se imorgon!


jag vet inte


Joy

30 Januari 12.18


RSS 2.0