Hoppsan-sa

Vart som sagt en väldigt spontan utgång igår med Therese. Vi kom dit runt 21.30 (fritt inträde, yes!). Så fort man kom in genom dörren började man se folk som man kände igen, bl.a två stycken danstreor, en dansare som tog studenten förra året och en granne som jag VAR kär i under typ femman haha. EFtersom att det var happy hour så köpte jag och Therese oss två cider ivar, den kvinnliga bartendern som serverade oss skrämde mig, hon var skit stressad och såg jätte sur ut! :O
Vid det här laget var det typ ingen som dansade, men när vi var klara med våra två cider då var dansgolvet nästan fullt, så vi började dansa :D Till en början så fanns det inte så många fulla snuskiga killar, men senare mot kvällen så började dom flockas runt omkring oss, jag var inte ett dugg pigg på och dansa med någon (kille) så jag dissade alla som ställde sig med sitt skrev mot min rumpa haha.
Kom fram en massa olika tjejer och pratade med oss också, helt sjukt hur pratglada människor blir när de har fått i sig lite alkohol :P
Allt som allt var denna kväll väldigt trevlig och underhållande :D

Och ikväll blir det party igen, klassfest :D Jag hoppas att det blir lika trevligt som förra gången. Fast jag har en känsla av att det kan bli mer kaos den här gången, för det verkar som att det kommer mer folk. Främst jobbiga människor om jag ska vara ärlig.
Aja om det blir en katastrof då kan man ju alltid sticka ut på krogen, eller bara åka hem :D Hursomhelst så blir det bra.

Vilket jäkla party inlägg det här blev, fast det behövs :D



Don't be the (suicidal) bunny

Hejsan hej

Hejsan hoppsan fallrallera. Jag vart klar med min SH uppsats idag och jag vart faktiskt rätt så nöjd med den, den vart ca 4-5 sidor lång så jag hoppas att Åsa också gillar den :P
När jag var klar med min uppsats så såg jag att Therese var online på facebook så jag skrev till henne och frågade om hon inte skulle ut ikväll med sina vänner hon berättade då att dom hade dissat henne och frågade då om jag ville med ut, tja tänkte jag... Jag har inget bättre för mig, så nu ska jag snart ner på stan och partajja med Kaa-kaa-tessan :D Det blir andra gången för mig (som jag är ute på krogen) och denna gång ska jag förgylla People med min närvaro :D

Jag hoppas på en hejdundrande kväll fylld med dans och ... ja vem vet vad mer :P


Toppen!

Tills SH'n imorgon ska vi ha skrivit en uppsats, men jag .... har tappat bort pappret och inte ens börjat på den! Tur att jag har tills midnatt imorgon på mig ... Får be om ett nytt papper och jobba min stora rumpa av mig imorgon!
Usch, jag hatar uppsatser, dom är så otroligt jobbiga!

Förresten så fick vi tillbaks matteproven idag... Jag fick IG, men hör och häpnas, jag fick "lägga" till två grejer på det (utan att titta i boken eller nåt) och fick på så sätt G. Yay, mitt första godkända prov sen jag började med matte B!
Efter detta underbara resultat (haha!) så missade jag bussen, men det gjorde inget för vädret var perfekt! Detta ledde självfallet till en promenad ner till stationen... Härligt! Det var dagens ljusterapi + när jag, Sofie, Therese och Mira gick ut på taket innan matten började *host* :D

Här hemma hade min moders pojkvän köpt med sig mat hem, vart en sallad åt mig. Den var rätt så äcklig, så jag sitter här och väntar på att jag ska bli hungrig igen. Ärligt talat, vem betalar typ 50-60 kronor för en sallad som inte ens har pasta i sig, utan endast består utav isbergssallad, lök, tomater och gurka (min hade även tonfisk, som var väldigt oljig och snuskig!)? Jag kan göra ca 3 såna sallader här hemma för det priset! Rena rama rånet! Fy för snuskiga sallader!

Såg idag att Loverboy (haha) faktiskt har ett socialt liv! Detta lugnar mig faktiskt. Då vet jag att han faktiskt är kapabel till att samtala med folk och jag behöver inte vara så orolig för och prata med honom .... Om det nu någonsin händer? Hoppas det, han ser så snäll ut... Vi ska bli bästisar och ha te-party's varje helg! Åh! <3

Just det! Gissa vem som satt i trappuppgången? Jo, CHARLIE! Den lilla rackarn, har inte sett honom sen min födelsedag :D



Urinetown

Glömde skriva att vi hade musikalrep idag. Inget speciellt med det tänker du nu va? MEN, det var speciellt! Vi dansare fick visa upp de danserna vi har fått lära oss för ensamblen (tror de heter så) och så fick de visa upp vad de har hunnit öva in. Den här musikalen kommer att bli toppen!



Inlägg tillägnat Mira del 2

Hittade en bättre version av killen som dansar till Beyonce's Single Ladies, här får man se hela dansen :D Watch, and enjoy!


Glöm inte att leva!

Ja, denna vecka har väl varit som den har varit .... Mamma kom hem i Söndags. Hon kom hem runt 10 (jag låg och sov då) så tråkigt nog kom hon hem till ett ostädat hem. Suck, jag som hade tänkt städa och så ... Finns vissa saker man inte ska skjuta upp, t.ex städa... Eller jo, jag tänker fortsätta göra det, bara för att!

Ouä, i måndags så satt jag och oroade mig för min svenska uppsats hela dagen ... Jag har verkligen ingen fantasi just nu! Jag har haft jätte lätt för att skriva sagor osv förut, men just nu så är min hjärna för trött för och hålla på och hitta på en massa sagor ... Aja, i Tisdags hade vi matteprov, det kändes som att det gick jättebra, jag svarade på alla frågor och gjorde klart provet på ca 20 min (ovanligt för mig, kan sitta kvar hela lektionen ibland). Fast något som jag har lärt mig under det här året är att även fast det känns bra, så kan det gå uruselt, så jag förväntar mig inte mer än ett IG... Ännu en gång till ...
Onsdag (idag). Vår lärare var inte där imorse så vi fick jobba själva med några uppgifter, jag och Sofie var väldigt hurtiga och gjorde klart nästan allt, medans några hönor bakom oss satt och gjorde loppor haha, jag nämner inga namn ;) Moderna och baletten gick segt, men på moderna så fick vi sluta tidigare och på baletten så fick vi ha avslappning. SKÖNT, säger jag bara! Alla, vad man än går för linje, borde få ha en lektion i veckan då man lägger sig och lyssnar på ett sånt där band och bara slappnar av ... Det är underbart!

Förresten så bjöd Therese på godis idag, det uppskattades! Muchas gracias! :D

Imorgon väntar ännu en skoldag, kan inte direkt påstå att jag ser fram emot den, men jag fasar inte inför den heller. Jag känner mig rätt så neutral :)

Haha, verkar som att Mira och Sofie's stalker har börjat prata med mig också ... Är väl inget sådär större fel på henne, men ... hon är jobbig det är allt haha. Jag trodde jag skulle slippa henne, men aja ... Om hon vill prata med mig så får hon väl göra det.

På Lördag blir det klassfest igen, får se om det blir lika trevligt som förra gången :) Mer info om den kommer väl senare ;) För jag tror inte jag kommer hinna blogga (stort) igen innan den.



Haha :D

Can't read my, can't read my, no you can't read my poker face

Har haft fullt upp här hemma med allt som måste göras nu när mamma inte är hemma... Hon opererade bort gallblåsan i Måndags, allt gick bra, men hon såg mer eller mindre döende ut precis när hon hade vaknat upp... Aja, dagen därpå så var hon uppe och gick så hon mår iaf hyfsat bra :)
Hela det här med och ta hand om ett hushåll mer eller mindre helt ensam är inte kul, att bo ensam (i en egen lägenhet) är ÖVERSKATTAT! Jag har ändrat mig totalt och avundas inte alls de som bor ensamma (såna som är i min ålder typ). Det är inge kul att HELA TIDEN behöva diska, laga mat, handla mat och samtidigt veta att man inte kan be sin mamma om hjälp. Kan förstå om det hela blir lättare om man har en förälder att kontakta ifall att man t.ex går i skolan tills ungefär 16 och verkligen inte orkar köpa bröd och ber mamma/pappa att köpa en limpa åt en. Fast jag har inte haft någon under de här dagarna (bara Thom, dock inte idag).
Slutade jätte sent idag och hade inge bröd här hemma... ALLS! Så efter skolan (slutade typ 18.30 idag) så var jag tvungen att bege mig till Gottsunda Centrum och handla... Roligt? Nej! Och efter det var det bara att börja med maten direkt, göra engelska läxan och ta emot typ 400 samtal från en massa olika människor.
 Aja, jag tänker nog stanna kvar här hemma ett tag till och njuta av att man får hjälp med att diska, handla, laga mat, tvätta kläder, vattna blommorna och allt annat skit som hör till att bo ensam :)
Mamma = Underskattad
Eget boende när man är ung (inge hjälp av föräldrarna då vill säga!) = ÖVERSKATTAT SÅ IN I HELVETE!

Förlåt om jag skriver lite halv slarvigt, men jag orkar verkligen inte sitta och skriva som en jäkla akademiker ... eller nåt. Är utmattad, fysiskt och psykiskt sett... Fast nåt som verkligen piggar upp just nu är vädret.. Det är inte så varmt, men åh... Himlen är blå, solen skiner och snön har börjat smälta! Jag vill nästan gråta av lycka, har väntat på våren så himla länge! En annan sak är att vi har studiedag på Fredag! ÅÅÅÅÅÅÅHHHH *cyber glädjetårar*. Studierdagar är något av det bästa som finns! Jag behöver verkligen det.

En annan sak som gör mig glad är att jag med ca 99% säkerhet ska få jobba som dagmatte (börjar nästa vecka). Ska hjälpa till att ta ut 3 hundar. En av dem (Smulan) ska få valpar, om hon inte redan har fått dem. Hon var höggravid när jag träffade henne i Måndags och jag har inte fått något svar på mitt mejl än, så jag tror nästan att hon har fått sina valpar nu. Aja, jag ska iaf titta till valparna så att de mår bra och så och gå ut på kisspauser med resten.
Jag träffade dem som sagt i Måndags och dom var helt underbara. Två av dom var chihuahua blandraser medans den tredje var något annat, liten den med. Kvinnan som äger hundarna verkade seriös, till skillnad ifrån dom andra, så jag hoppas verkligen att hon hör av sig igen :)

Det var allt för denna gång, ska nog gå och lägga mig snart... är tröööööööööööööööööööööööööööööööööööt *gäsp*!

Fredag den trettonde... Oh vad rädd jag blir!

Även fast en del av mig vill tro på hela den där "Fredag den trettonde = Otursdag" grejen, så kan jag helt enkelt inte göra det. Min dag har börjat rätt så bra. Ok, jag måste gå upp ca 2 timmar tidigare för att jag glömde min SO bok i skolan... Ja, jag måste åka in till skolan tidigare och göra läxan, men det gör inget för gissa vem som kommer att göra mig sällskap där? Jopp, Sofie :D Jag sticker om ca 15 min, tills dess har jag inte särskilt mycket att göra ... Borsta tänderna, det är nog allt :D Och ja, ta på mig ytterkläderna och lunka mig fram till bussen.
Igår så berättade min mamma att det ska bli 10 (PLUS) grader på Måndag! För bra för och vara sant? En del av mig tror det, en annan tror inte det, men tror att det kommer bli skit slaskigt så man kommer ändå inte kunna ta på sig sina vackra converse... Åh .. :( Jaja, jag tänker såhär, njut av snön nu för den lär säkert komma sent nästa år.
Just det en annan sak som hände var BBN-het .. Oh my, jag trodde jag skulle dö! För de som inte vet vad det betyder ... Let's just keep it that way :D Jag hann iaf fixa det, innan den fixade mig hahaha!

Ska gå och borsta tänderna nu och hoppas att jag inte drabbas av några fler BBN-heter under dagen... Det hände igår i skolan haha, fy fan!

NAaAA NAAananaa NAAAAAAAAA!



Pimpade min vägg igår, now it looks mighty fly! :D


AnaheimBallet



Så otroligt duktig.... Har kollat in den här videon i några månader nu, men inte orkat lägga upp den på min blogg, me nu så gör jag det :) Personerna som dansar för AnaheimBallet är så himla duktiga!

In case of fire yell "fire"

Åh, i sommar så kommer SlipKnoT till Sverige. De kommer till Metaltown... Jag vill jätte gärna se dom, men det enda problemet är att biljetterna kostar typ 1200 och gäller 2 dagar... Jag vill inte pröjsa så mycket för och bara se ett band (slipknot)! Så jag tror faktiskt att jag struntar i det. Jag hoppades att de skulle komma till Sonispherefestival, men det ska dom inte.... Aja, det spelar inte sådär jätte stor roll :)
Jag hoppas jag kan resa iväg i sommar... Jag tänker definitivt åka till Åland, jag ÄLSKAR Åland på somrarna. Det är otroligt vackert och så är det billigt att resa dit med eckerölinjen :) Sen så har jag även funderat på om man kanske skulle åka buss till typ Frankrike eller nåt, det tar inte så hemskt lång tid sen så blir det billigare än flyg OCH man ser mycket mer på resan dit :) Det skulle vara perfekt ju, då slipper man sitta här i tråkiga Sverige hela sommaren. Jag håller iaf på att spara pengar nu och jag har en del och planerar inte heller att slösa bort de innan sommaren, så till sommaren lär man nog ha en del :) Det är ju bra för man får inget studiebidrag och jag tror inte att jag kommer att sommarjobba....
Jag trodde att jag skulle få jobba med hundar nu, men den ena slutade höra av sig och den andra drabbades av sjukdomar inom familjen, så hon orkade inte hålla på och resa runt en massa med hundarna. Aja, får se om hon kanske hör av sig under sommaren eller lite innan, så kan man få lite pengar där.

Övriga nyheter! Jag är sugen på kladdkaka.... Haha, varje dag är det nåt nytt. Igår vad det munkar idag är det kladdkaka :P Fast jag kommer nog inte att göra någon, man kan inte gå runt och gotta sig i allt man är sugen på hela tiden.



Jag älskar godsaker
Bild tagen i December när jag var i Sthlm och firade två av mina kusiner


Upp upp och iväg!

Åh, jag sitter här och håller tummarna för att något som för tillfället bara är planer ska bli verklighet! Om det blir det, då kommer jag nog att gråta utav lycka, det är precis vad jag behöver just nu.

Usch, imorgon har vi idrottsprov, det känns så onödigt... Så därför orkar jag inte hålla på och plugga som en tok utan jag låter det gå som det går. Jag satsar ändå "bara" på ett G (har inte fått betyg i idrott förut så jag blir glad om jag får ett G). Jag ligger just nu på G++, haha. Så man kanske får ett VG? Vi får se...

Just nu så befinner jag mig i en sån period då jag bara tar allt som det kommer, jag njuter helt enkelt av livet, gott som ont. Det är så skönt och känna att man inte direkt är bunden till något (visst skolan, men det är i princip allt).... Jag är ung, jag är myndig, jag har underbara vänner som jag kan prata med om mer eller mindre allt. Bara för att jag har en pojkvän så känner jag inte att jag MÅSTE vara med honom varje helg, visst jag VILL det, men ... om jag känner för att vara med en kompis då gör jag det.... Eller om jag vill träffa honom mitt i veckan, då går det. Vi bor rätt så nära varandra så det är därför det är möjligt.
Jag har inga aktiviteter utanför skolan som jag känner att jag måste gå på eftersom att mamma har betalat flera tusen för det. Det är nog det skönaste av allt! Att bara komma hem, äta mellanmål (är ett litet/stort matvrak jag! :D), sitta vid datorn, kolla på tv och göra mina läxor när jag mer eller mindre har lust... Det är guld värt.

Livet är gött just nu måste jag säga.

   Haha, jag måste...  Ben & Jerry's är fan göttigare än göttigast! :D

Ich bin ein Schnitzel! + tåspetssko snack

That's pretty much what you could call me! Haha. Jag har så grym tråkigt att jag håller på med mina tåspetsskor (inte för att man behöver ha tråkigt för och kolla på dom)... Ah, dom är underbart vackra, men aj.... Det gör ont att stå i dom, speciellt i tårna. Jag tror jag har nageltrång (onödig fakta), så därför gör det nog extra ont på mig. Jag praktiskt taget dryper av svett efter varje tåspets tillfälle på baletten. Fast... Dom är ju så vackra! Dom trycker ihop tårna så hårt att det blir avtryck efter gel-paddsen! Sen så är tårna helt platta (nästan) och röda haha. Aja, vill man vara fin får man lida pin, ordentligt! En stående ovation till alla ballerinor där ute som klarar av en hel föreställning (balettföreställningar kan vara enormt långa!) i dom där djävulsskorna (som är så otroligt vackra)!

En lite halvkrasslig bild på tå-paddsen



Tåspetsskorna

En dans

Angående dansläxan, så har jag gjort den ... I mitt huvud... Har inte känt mig nå pepp på och göra nåt alls idag, så resultatet har blivit att jag mest bara har suttit i mitt rum och hållt på med datorn eller tittat på tv. Som tur är så har det gått rätt så bra program idag typ top model, providence osv osv. Har även spelat lite sims :) Hehe nåt som jag tycker är lite kul, som ingen annan kommer att tycka, är att jag gav mina simmar efternamnet Rock och så tänkte jag, vadfan ska killen heta? Och utan att tänka efter så fick han heta Kid, haha. Så det vart Kid Rock, utan att jag ens märkte det. Tur bara att tjejen inte fick heta Pamela, det hade varit ... en bekräftelse på att jag är aningens besatt av kändisar hehe.

Just nu så har jag ett sånt ögonblick då jag bara vill resa bort .... Vill ligga på en strand (utan folk) och höra vågorna slå mot strandkanten ... Kanske nån liten humla eller nåt liknande som surrar förbi lite då och då.
Medans vissa människor blir väldigt deprimerade mot hösten/vintern så verkar det som att jag blir det mot våren... Vet inte varför. Var såhär förra året också, men det var bl.a för att jag skadade mitt knä, vart jätte sjuk och på så sätt missade en massa och kände att jag inte hade någon kontroll över nåt.
Fast så illa är det inte just nu :) Är bara det att jag vill ha lite solljus ... Hoppas det blir en varm sommar så man kan vara ute och göra grejer, ingen höjdare när det bara regnar :/

Ska gå till skolan imorgon, men inte vara med på dansen. Om vi har musikalträning på kvällen så kan jag vara med och markera... Vill ta det lugnt nu och inte bli sjuk igen!

over and out

Pust Fnys och Suck

Jag har så himla tråkigt.... Vet inte vart jag ska ta vägen. Skulle kunna göra min SO läxa, men det orkar jag inte. Går inget bra på tv heller. Har bara lust och äta en massa mackor framför tv'n i vardagsrummet/köket .... Eller koka makaroner, jag är grymt sugen på det. Min hals känns fortfarande lite sisådär, får se om jag går till skolan imorgon. Beror helt på halsen, vi ska ha Beep test imorgon på gympan, då är det ju ingen höjdare och springa om man har ont i halsen. Fast resten av dagen är rätt så viktig, vi har matte, svenska och engelska. Matten kommer att gå som den går, på Svenskan så orkar jag inte arbeta med mitt arbete och på Engelskan så .... åh jag orkar inte ens skriva om Engelskan, den är hemsk!

Aja, jag har hittat en låt som jag kan göra en liten mini koreografi till tills på typ Onsdag, men med min tur så kommer Helena säkert att glömma bort att vi hade dans-läxa. Då har jag ju gjort den helt i onödan.... Jag hatar läxor både dans och vanliga! Räcker det inte med att vi sitter där i skolan hela dagarna som små gnagare och jobbar häcken av oss? Nej, vi måste ta med oss skiten hem också. Lite mer pengar borde man väl iaf kunna få för att man anstränger sig så pass mycket som man gör?

Nä, makaroner var det va... med smör i... Idag har jag gottat mig i allt jag har sett... Läsk, godis och vitt bröd... Mums!

Harkel

Vaknade upp med ont i halsen idag :( Så det vart att stanna hemma... Glad för de é jag men gladast é nog räven, hehe.

Fick lite bilder av Mira igår från Multi showen, så jag tänkte passa på och ladda upp dom här :) (inte alla dock, för det var mest ego-bilder på mira haha)







Det får räcka för idag :)

RSS 2.0