Tjolahopp tjolahej

Har inte skrivit ett ordentligt inlägg på länge, så jag tror minst sagt att det är dags nu :D

Skolavslutningen var bajs, den höll på i typ 5-10 minuter ... Aja, efter den så åkte jag, Mira, Sofie, Therese och India ner på stan och satt vid ån. Vi käkade lunch och försökte göra s'mores så gott vi kunde, haha. En mini-brasa i stadsparken är farligt! ;) Måste ta och göra ordentliga s'mores någon gång!

Tisdagen den 16e hade vi en liten avslutningsträff för India, hon åkte nämligen hem igår (tror jag). Vi käkade på tok för mycket godsaker (Lidl's sourcream and onion chips är bäst!) och var uppe tills typ klockan fem på morgonen eller nåt haha. Det var hemskt och säga hejdå ... Man ville inte att bussen skulle komma :( Men vi kommer att ses inom en snar framtid, rättare sagt nästa sommar!

Efter det så har jag inte gjort nåt speciellt, sovit, ätit, kollat på tv, suttit vid datorn, varit med teddy och thom. Fast det gör inget, det har varit jätte skönt att bara slappa! Känner att jag behöver det.

Som jag har skrivit tidigare så blir det Metaltown imorgon! Det blir jag och min bror. Vi åker med bil till Gbg imorgon på morgonen och åker hem natten mot lördagen :) Det kommer att bli great! Men jag måste erkänna att det gjorde ont och punga ut med så mycket pengar + att jag måste punga ut med ännu mer ... oi. Men det kommer att vara värt det! + Att jag ska få mer pengar och har rätt så mycket nu med.

Har för tillfället inga fler planer för sommaren, jag tar var dag som den kommer :) Så om någon vill hitta på nåt, ring eller messa jag är typ alltid ledig :)

Nu så måste jag diska ( :'( ) och sen så måste jag handla ... Men får se om jag inte gör det lite senare.

Ah-ah!

Halleluljah, det blir metaltown på fredag! SlipKnoT på mindre än ett år ... Jag är i extas ...

När inte ens mamma ser, då är det illa ...

Orkar inte skriva vad jag gjorde igår/idag ...

Jag skriver bara det här inlägget som en påminnelse åt mig själv

Sista veckan i tvåan

Hur grymt fort har inte det här året gått? Var det inte igår jag gick upp till klassrummet, såg Therse, India och Meme och insåg att jag nu skulle börja tvåan? Ska jag börja trean i gymnasiet om typ 2 månader? Känns mer som att jag borde börja åttan eller nåt sånt ....

Mitt sista sommarlov börjar på fredag, jag har ingenting inplanerat inför sommaren ... Jag vågar inte vara alltför optimistisk, det brukar vara så att man pratar om alla underbara grejer man ska göra, så blir det inget av det. Fast vem vet, det kanske blir någon enstaka rolig sak (menar större grejer då)? :)

Har för tillfället inget mer att skriva, kanske kommer på nåt sen :)

En liten spricka i tån måntro?

Igår när vi hade jazz så tror jag att jag gjorde nåt hopp där jag förmodligen måste ha sträckt på fötterna väldigt dåligt och vikt in min stortå under mig och sen landat på den ... Ja, aj... Det gjorde rätt så ont, men smärtan försvann efter ett tag och jag tänkte inte mer på det. Men nu när jag var ute med Teddy och började gå ordentligt (man går ju inte så ordentligt här hemma, man drar mest fötterna efter sig) då kände jag att jag hade ont i den tån ... En spricka ? Vet inte hur det känns att ha en spricka, men jag har typ hört att det inte ska göra så ont, så kanske? Lite läskigt att jag landade sådär på min stackars stortå bara :(

Idag är det Dagen, ja dagen då en massa studenter tar studenten. Inte alla, men många .. Jag lider med dom, vädret är HEMSKT, det är iskallt och det blåser så in i h*elvete! Jag ber till alla Gudar som finns att våran/min studentdag blir vacker och varm! Please, please, please, please, please!
Nästa vecka på torsdag ska jag och mamma kanske till Sthlm och fira min kusin som tar studenten, shit ... Känns som om det var igår vi lekte hemma hos moster och inte ens hade börjat skolan ... Eller när han skulle lära mig hur man räknade matte, det hjälpte väldigt mycket faktiskt! Tråkigt bara att vi har glidit ifrån varandra på sistone, för vi var verkligen bästa vänner när vi var små.
Aja, jag känner iaf att jag och min tjejkusin har kommit varandra närmare.. Jag tyckte inte om henne mycket när hon var yngre, men nu när hon är äldre så är det mycket roligare att prata med henne och bara umgås. Hon är jätte social och ja ... rätt så underbar! Haha.


`- O - ´

Shit vilket underbart väder det har varit i helgen och idag! Har typ bara varit ute.
I fredags så vart det en helmysig tjej-dag med Therese, Sofie, India och mig själv. Det började med att vi käkade vid ån och pratade om allt mellan himmel och jord (Can I have your numb-ha? HAHA). Sen så åkte vi hem till mig och kollade på Titanic, grym dag! Vi måste göra om det snart igen!

I lördags så åkte jag till Thom, vi var ute med båten och sen så grillade vi korv, på kvällen cyklade vi lite :) Det var jätte mysigt.
Och i söndags så kom Teddy hit, han har blivit jätte fluffig och jätte trotsig :O, men det gör inget. Jag gillar honom ändå :D
Sen så åkte jag, Thom, mamma och hennes kille till någon sjö och satt där och bara tog det lugnt.

Tror jag ska gå och hämta mer och dricka nu, är jätte törstig.

RSS 2.0