Hmm ...

Valen i mitt liv som jag var säker på skulle göra mig glad gjorde det, men nu så har jag insett att det var ett väldigt dumt val av mig. Jag är rätt så säker på att jag kommer ångra det senare i livet.  Många säger att man ska leva i nuet, men jag har insett att det nästan bara skapar problem för en. Eller så skapar det bara problem för mig, äsch jag vet inte. Däremot så vet jag att jag har gjort fel och att jag kommer få sota för det, hur mycket jag än gillar det i nuläget.


fan

stomach ache

Jag är faktiskt rätt så stolt över att jag kan stava till det där ordet och att jag förstår vad det betyder. Inte alla som kan det inte.
Aja, det är iaf vad jag lider av idag, fast det är väl bara bra det :P

Vart inget med Jåwnis igår, istället så satt jag hemma och tråkade.

Planer för idag:
Ladda på mobilen
Träffa Sophia
Plugga matte/Få hjälp med matten
Ha tråkigt
Ha ont i magen
Äta
Dator
Tv
Sova

Usch var en rätt så "hemsk" morgon, vaknade runt 6.40 eller nåt sånt och var bombsäker på att det var måndag och att jag hade glömt att ställa klockan(!!) så jag ställde den på typ 7.50. Fast sen när den ringde så kom jag på att det var söndag, vilken tur annars så hade jag väl säkert gått till bussen och allt oO Aja, jag somnade om och vaknade runt mellan 10-30-11.00 tror jag iaf.

Är väl dags och äta frukost nu...

Jag när jag står och sköljer med fluor ... Måste väl göra det med

Sen

Jag nu äntligen förstått varför folk kommer försent ... Ska nog också börja göra det, bara för och vara på den säkra sidan.



Varning för "gulligull" inlägg

Fick ju med ett "super-tuggummi" i festivalpaketet som jag köpte och det skulle tydligen göra så att man fick en massa energi, men jag vart typ segare och fick ont i sidan av magen + att dom var äckliga :P Så om någon vill ha dom, så kan den personen få dom :P

Räknade precis ut att det är 46 dagar kvar tills det blir sommarlov :) Dock lite mindre om man tar bort helgdagarna och de dagar då vi är lediga :P Så sammanlagt så kanske det blir runt 30 dagar eller nåt sånt, det är ju jätte lite! :O Det här året har gått otroligt snabbt. Kommer ihåg i 7an (jag kopplar ihop ettan i gymnasiet med sjuan i högstadiet) då gick det året jäääättte långsamt och det kändes som om vi aldrig skulle få sommarlov. Nu så känns det som om vi precis har börjat ... Har nog säkert med att göra att jag är äldre (när man blir äldre så går allting mycket fortare) och att jag har det så himla bra i skolan. Trodde aldrig jag skulle trivas såhär bra igen, jag trodde allt skulle bli värre och att jag skulle bli tvungen att hoppa av, men nu så vet jag att jag hade fel och det är jag otroligt glad över. Tror även det hjälpte enormt mycket att jag valde en linje som jag verkligen ville gå, för då var jag ju tvungen att hamna i en klass med människor som hade samma intresse och så. Att vi vart blandade med musikare tycker jag bara var super bra, för vi har ju också en massa gemensamt. Jag trivs jätte bra och är så himla tacksam för alla mina fina klasskamrater speciellt S,M och K. Ni tjejer är helt underbara, ni gör varenda skoldag helt okej :D Utan er hade jag säkert börjat skolka en massa och tillslut säkert hoppat av, tack för att ni finns <3 :)
Vet inte om jag vågar skriva det jag tänker på just nu, för om det är någon gammal kompis som läser det här så kommer den säkert bli lite sårad ... Är nog bäst om jag inte skriver det, men jag kan säga att det hade med att göra att jag är lite besviken :/ Aja, ska inte tänka för mycket på sånt :)

Förresten så ska Jåwnis komma hit till Uppsala idag :D För den som inte vet vem Jåwnis är så är det en vän jag har som jag har chattat med i ca 1 år, men ännu inte träffat :O Han är en underbar människa som jag hoppas att jag kommer få träffa fler gånger :) Tack för att du finns Jåwnis och för att jag kan prata om praktiskt taget vadsomhelst med dig :)

Vad vore detta inlägg om jag inte skrev lite om Jonathan? ;) Nej just det, ingenting :D
Som jag har sagt några gånger så tyckte jag att du var en riktig torrboll när vi först började chatta, men det var mest för att du var kär i någon annan eller nåt sånt haha. Fast sen en dag när jag kollade igenom skolkatalogen så fick jag se dig i den och jag tyckte du såg helt okej ut (hade bara sett typ cam bilder på honom och jag tycker han ser ut som en ryss på dom haha, inte för att jag har nåt emot ryssar, men han såg inte riktigt ut som min typ då :P) så jag skrev till dig på snuttis och så började vi snacka lite mer på msn och tillslut så sågs vi :D Och ja resten är historia ;) Kommer ihåg att jag vart jätte glad över att alla som hade något och säga om dig bara sa positiva saker :)
Aja, även fast du är en fotbollstokig apa som köper på tok för mycket godis (haha förlåt :P) så älskar jag dig jätte mycket :) Vet inte vad jag hade gjort utan dig, du är nåt av det bästa som hänt mig <3 Förlåt att jag är så tråkig ibland och kanske inte vill kolla på film utan hellre spela go kart haha :P
Du är iaf bäst, underbarast, sötast, snyggast, snällast, omtänksammast m.m. :) <3

Det här inlägget har fått mig att inse att jag faktiskt har en del människor i mitt liv som är helt underbara och inte är ute efter och såra mig eller andra människor.
P.S Finns andra människor i mitt liv som också är underbara, men som jag inte har nämnt här. Råkade vara så att jag tänkte på vissa personer idag, andra dagar tänker jag på andra, men det finns många jag bryr mig om.

image147

Härlig dag!

Åh, det har varit en toppen dag idag! :) Vaknade upp klockan 6 av klockan och kände mig hyfsat pigg, så jag gick upp och fick se att det var jätte fint väder ute, dock lite kallt. Gjorde mig iordning och så. Sen så när jag gick på bussen så frågade busschauffören mig om jag ville ha en Metro (han hade nämnligen tagit två) och visst ville jag det. Kom till skolan och vart på lite sämre humör, men sen så vart jag på bättre framåt lunchen. Efter lunchen (förresten lunchen idag var faktiskt helt ok! Tycker Bolands mat är okej praktiskt taget varje dag:)) så gick jag, Kumiko, Mira, Julia och Sofie runt och funderade på vad vi skulle göra, klockan var bara 11 och vi skulle på teater på Regina Teatern klockan 14. Tillslut så bestämde vi oss för att åka ner på stan. När vi väl kom ner på stan så gick vi runt i lite olika affärer, sen så gick vi förbi några som höll på och sålde några festivalpaket på Stora Torget, dom berättade vad det var och jag tyckte det lät super! Om det är någon som inte vet vad det är för nåt så är det små kassar fyllda med en massa olika grejer. I det här årets kassar så var det bl.a. 600 kronors rabatt på en luftballongtur (OMG!), typ 3 stycken kryssningar med Silja Line till Mariehamn och Åbo (jag måste dock kolla om jag får åka, är ju inte över 18 och hon som sålde sa att man troligtvis var tvungen och vara över 18), gratis inträde på Fyrishov dock bara en dag, men det är ju bättre än ingenting och så en massa annat. Som ni kanske har förstått så köpte jag en, pengarna går ju till en bra sak (går till childhood) så jag behöver inte känna ångest över att jag har köpt en kasse för 50 kronor. Efter att jag hade köpt kassen så gick vi och köpte glass (årets första glass för mig) det vart två kulor, den ena med triple chocolate smak och den andra med hallonsorbet smak (jag vet att det där med kulor lät snuskigt :P) det var super gott! Vi gick ner till bryggan och satte oss där och smaskade i oss våra glassar + chipspåsen jag fick på köpet när jag köpte kassen.
Efter det så gick vi till Regina Teatern, där fick vi vänta på att teatern skulle börja i typ 30 min. Sen när vi äntligen skulle bli insläppta så sa dom att teatern redan hade varit och att vi hade fått fel tid, MEN skådespelarna var villiga att spela upp teatern igen bara för våran skull och det är jag glad för, den var super bra och dom var jätte duktiga!

Är rätt så trött nu, får se om jag tar en tupplur innan dansen ...

Dator

Som jag säkert har nämnt (eller inte, skitsamma) så har min dator varit jätte konstig, den stänger av sig själv och startar om varje gång man sätter på den och den kommer till startmenyn. BUT! På typ lördag så kommer brorsan hit, så ska han ta med sig datorn till Gävle och så ska nån polare få fixa den och medan han har min dator så ska jag få låna hans lap top! :D Whoop, whoop, nu är jag glad :D

Tror jag ska ... nej ska inte göra nåt, bara ta det lugnt tills jag måste gå ... är typ18 min kvar :P Hoppas vi ska göra nåt roligt på baletten idag. Gillar inte och ha dans på söndagar/måndagar/fredagar är EXTREMT lat under dom här dagarna :O Lördagar är inte heller nån höjdare, men det funkar :P Får hoppas att jag kan ha baletten på typ en onsdag nästa termin, för balett är inte direkt världens roligaste dans (enligt mig) så när man känner sig slapp och inte orkar med nåt så är inte direkt balett det första man vill gå på :P Fast det kanske blir roligare nästa år eftersom att jag ska (tror jag) börja i en svårare grupp :) Går i fortsättningsgruppen nu, så det blir mellan gruppen nästa termin :P

Orkar inte skriva nu längre ... Jag är SÅ lat ...

Nya tider = Mer tid!

Våren är äntligen, äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN här! Så som vi alla har väntat och nu när den äntligen är här så får ingen jäkel klaga över att det är för varmt eller nåt sånt :D Flytta till Nordpolen isf :@
Aja, det jag ville ha sagt var att nu framöver så har jag inte så mycket att göra (kommer säkert få 1 miljon prov sen :/ ) så har jag mycket mera tid över till annat, så det är fritt fram för nästan vemsomhelst att skriva och säga "kom hit annars så stoppar jag en höna i din mun". Har mest tid Fre-Sön, för under vardagarna så har jag dans på kvällarna så då har jag inte så mycket tid att ses. Usch, jag får det och låta som om jag är värsta poppis och som att alla vill träffa mig hela tiden, men så är det inte. Jag är inte ett dugg poppis och har ingenting att göra på min fritid haha så boka upp mig nu för bubblan! :D

Btw, det här är true Bolandgymnasiet-spirit



Jag sköljde med fluor imorse med, stolt!

Nehepp

Vart ingen skämma-bort-sig-dag, men jag tar hand om mina tänder lite extra idag och sköljer med fluor :D Kan vara smart och göra det med tanke på att jag brukar vara jätte trött/lat på kvällarna och slarva lite med tandborstningen + att mamma var typ tandhygenist så hon blir nog väldigt glad om hon får se att jag sköljer med det här varje kväll ;) Undra om det har gått 2 minuter nu ... Har nog det ska gå och spotta

Latmask på extremt hög nivå

Är man lat eller är man lat när man inte orkar lägga sig i badet och ta det lugnt och sen efter det skämma bort sig själv med en massa olika grejer? :P

Har så himla otroligt grymt tråkigt just nu och det är absolut ingenting bra på tv heller. Sen så är det typ ingen inne på msn heller. Har inte heller hittat USB-sladden till kameran (som om jag har letat haha). Börjar även bli lite hungrig, men vi har inget "gott" här hemma :P Hehe, dagens i-landsproblem.

Äh, ska nog ... Nää ska nog bara sitta här... Fast det skulle vara skönt med ett bad ... Kanske blir ett bad ... Jo det blir det nog .. Hehe :P

Kul?

Var på audtition till drömsommarjobbet i Lördags. Vi var bara 8 där så det var vi som ska vara med. Det har dock blivit lite ändrade planer så det kommer inte se ut som det har gjort innan, vi kommer t.ex. inte få uppträda i en vecka utan bara visa upp det vi har jobbat med en gång eller nåt sånt. Sen så har hela allt förkortats ner med 2 veckor så hela allting är bara 2 veckor. Vi ska spendera 4 dagar i Tobo och typ 5 på Gottsunda Dans och Teater där vi ska ha "workshops" för Paul Adam och Karin Junaeus (tror iaf dom menade den Karin). Känns såklart väldigt tråkigt att det skulle bli så och att vi typ mest kommer dansa street och sånt, för jag känner mig inge bekväm alls när jag dansar den stilen och nästan alla som ska vara med dansade typ jazz eller modernt, så det var kanske inte direkt den bästa stilen för oss, men ingen annan hade väl tid då antar jag väl. Hoppas det blir bättre nästa år och att jag får söka då med, för jag vill ha ett "riktigt" drömsommarjobb och inget danskollo på mindre än 2 veckor. Fast det är ju bättre än ingenting så jag ska inte klaga :) Tjejerna som var där verkade iaf jätte trevliga så jag tror att vi kommer ha det jätte kul tillsammans :)

Var med Jonathan i helgen, kändes som om vi inte hade setts på evigheter :/ Så det var kul att få träffa honom igen ;) Och idag så smet kissen in när min mamma kom hem så hon ligger i min säng nu och sover ... tror jag iaf :P

Är jätte fint väder ute, men jag orkar inte gå ut. Jag är så lat haha.

Ska även ha tema vecka denna vecka, så vi har ingen vanliga lektioner under hela den här veckan, yay :D Fast det känns inte lika roligt som jag trodde att det skulle bli, men vem vet det kanske blir jätte roligt?

Förresten så är jag på jakt efter en massa grejer man kan göra i sommar, för dom 2 senaste sommrarna har jag haft rätt så tråkigt och mest suttit hemma o så. Så det här året vill jag göra en massa! Aja, om någon vet något roligt man kan göra så kontakta mig :P
Skulle vara kul och åka utomlands, men det har vi nog inte råd med + att det känns lite dumt att åka utomlands på sommaren, man ska ju åka på vintern :P

Aja ska nog iväg och peta lite på kissen, hon ser så gosig ut :D

:S

Hoppas jag har fel, är inte redo för det här, men idag så vart jag nästan säker på att det är så.

Hmm ... Jag vet iaf vad jag måste göra

Drömsommarjobbet

Fick ett brev från dom som håller Drömsommarjobbet i år och där stod det att bara 10 stycken personer hade sökt det här året (säkert p.ga. att man inte får betalt i år) så jag antar att jag är "med" haha.

Hade som sagt matteprov idag, jag gjorde nästan alla uppgifter, men det kändes inte som om det gick nå bra :/ Jag hoppas verkligen att det gick bra för jag vill inte behöva göra ett omprov till :/

Aja, imorgon så har vi nationellt prov i Eng och prov på Europa kartan, känner mig hyfsat säker på båda :) Ska nog stjäla Miras Europa karta imorgon och plugga på lite innan lektionen ;) Hehe.

Usch var inne i en jätte skabbig affär igår där dom sålde frallor med ost och skinka för halva priset, toppen tänkte jag eftersom att jag var mucho mucho fattig och mucho hungrig, men när jag väl kommer fram till kassan så säger killen "du vet väl att den här har gått ut?". Snusk, fattar inte att folk kan sälja sånt :S Tänk om han inte hade sagt nåt, jag menar ... Det är väl inte särskilt ofta man kollar datum på grejer ... Jag brukar bara kolla på mjölkpaket och bröd, inte färdig mat/frallor och sånt ... Jag hade kunnat bli magsjuk och missat ännu mera skola och dans. From nu så tänker jag inte handla där nå mer utan handla på typ Coop eller nåt, för där har dom väl ändå hyfsat "fräsch" mat? + Att Coop ligger precis bredvid dansstudion i Ekeby hehe.

Har börjat få lite sömnproblem igen ... Tar typ 1 timme för mig att somna, även fast jag är jätte trött :/ Jobbigt, eftersom att jag ändå går och lägger mig rätt så sent och går upp rätt så tidigt (inte alla dagar, men ibland iaf). Får hoppas att det inte blir som det var förut, att jag inte sov under hela natten och sen bara kunde sova typ 1-2 timmar innan jag var tvungen att gå upp oO

Hoppas det blir fint väder imorgon, var iaf jätte fint väder idag :) Sånt blir man iaf lite gladare av ...

Sovmorgon

Åh, vad skönt med sovmorgon! Vi får börja 13 idag :) Sen så har vi bara gympa och musik, härligt härligt. Efter musiken så ska jag gå och försöka (jag måste!!) göra klart mitt solo, jag börjar dock bli lite fundersam över om det ens kommer bli nåt för uttagningarna ska vara på lördag och söndag så man borde få ett papper där det står vilken dag man ska dit, men jag har inte fått nåt :/ Fast det kanske kommer typ imorgon eller kanske t.om. idag :)
Jag har ca 2 timmar på mig att komma på en dans, sen efter det så måste jag till jazzen. Tror det här kommer bli en riktigt bra dag, är super fint väder ute och jag känner mig utvilad och redo att ta mig an denna dag. Jo ... det blir nog bra .. :)
Förresten så pluggade jag och Mira lite på Europas karta och jag tror jag åtminstone kommer få G för jag kunde typ 25 länder av 42 haha. Fast det kan ju vara bra och kunna några till ifall att man måste ha runt 30 för och få G :P
Matteprovet känns lite sisådär ... Kanske får G, men får se. Engelska nationella tror jag kommer gå bra :) Förra året så gick det rätt så bra om jag nu inte minns fel (fick VG i slutbetyg så det kan ju inte ha gått så dåligt haha). Sen så har jag haft typ VG/MVG på det mesta jag har gjort nu i ettan så det kommer gå bra :)

Haha, jag tänker ta med mig en liten present till Mira för att hon "skolkade" (vi gjorde egentligen inte det, fast på nåt sätt så gjorde vi det haha) tillsammans med mig :P Hahaha ..

Jonathan Nilsson är en lurig filur :D Igår när jag var vid stationen och väntade på min buss så skicka han ett sms och berättade att han var på stationen, men att han satt på sin buss så jag tänkte att han satt på bussen hem, men sen plötsligt så dök han upp från ingenstans och kom fram till mig, hehe dagens lycka/chock :P

Ska gå och kolla om min lunch är klar nu :)

Det här kommer att bli en bra dag

Panik

Trodde det skulle hjälpa och få ha lov i 1 vecka, men neeeeeej det vart inte bättre utan nästan sämre .. Vart sjuk direkt efter och missade en MASSA i skolan och på dansen så nu måste jag tokstressa + att jag knappt har haft någon tid/inspiration till mitt solo som ska vara klart NÄSTA VECKA! Sen så har vi ju även prov på onsdag (matte) och 2 stycken på torsdag, nationellt i eng på morgonen och på europas karta på eftermiddagen ... Jippie fucking yay!  Är även på dåligt humör och har bara lust att skrika åt alla som jävlas med mig speciellt en person som verkar tro att den är så himla mycket bättre än mig och har såååååååååååååååååå himla mycket att göra! Jag vill bara skrika "Fine, om du nu tror att du har såååå himla mycket att göra så kan vi väl byta liv jag slår vad om att du inte skulle klara av 1 vecka i mina skor!" GAAH!! Kommer fan drabbas av ett nervöst sammanbrott snart, en bra nyhet är iaf att vi SKA gå igenom den där konstiga delen i våran jazz dans som jag inte var med och lärde mig (usch vad konstig den meningen vart) eftersom att jag var sjuk ... som fan. Ska aldrig mer skippa jazzen, man har skit svårt att komma ikapp ju :/ Jo det är faktiskt så, för jag går i en grupp där man tränas för att klara av lektionerna på t.ex. balettakademin eller danshögskolan (skryt skryt skryt) så det är inte som på nybörjarnivån att man går igenom dansen 5 ggr tills alla kan den både fram och baklänges.


Förresten så har jag märkt vilken otroligt dålig lärare vi har i balett/pilates i skolan. Jag har alltid gjort mitt bästa på lektionerna, men nu när jag fick reda på att jag bara hade fått VG i dom två ämnena så tänkte jag att jag skulle testa om hon märkte att jag vart "dålig". Till min stora förvåning så märkte hon INGENTING, helt otroligt. Jag tycker iaf inte att jag är dålig på balett, så man måste väl ändå märka av om någon som har hållt på med något i ett antal år (och ingen annan i klassen har det) och sen plötsligt bara lägger av, liksom går från en 10:a till en 4:a ..

Klagoblogg, det är just vad det här är.

What?

Lösenordsskyddad blogg vart det inget av ... Tror jag bara behövde en paus och fler pauser lär det bli har knappt tid att äta middag nuförtiden.
So what's new?

- Var med och steppade i påskparaden
- Har anmält mig till drömsommarjobbet
- Har gjort mig av med x antal s.k. vänner
- Har insett att streetdance inte är min stil och att det är dags att jag slutar med den
- Försökt hitta sommarjobb
- Slutat försöka hitta sommarjobb
- Åkt slalom för första gången i mitt liv
- Lärt mig spela Seven Nation Army på elgitarr (skrev inte jag det här tidigare?)
- Blivit så sårad av en person att jag började gråta under min danslektion
- Funderar på att filma mig själv medan jag gör min dans till drömsommarjobbet
- Varit väldigt sjuk
- Insett att det är mindre än ett år kvar tills jag "får/kan" börja med min tåspetsträning
- Bara fått VG i balett medan andra som aldrig har dansat  det får typ MVG ... skit kärring
- Insett att den här listan är dum och att jag borde sova

RSS 2.0