Hej då

Tänker skaffa lösenord på bloggen ett tag för jag orkar inte med den och folk missuppfattar typ allt jag skriver. Kanske ska strunta i och ge någon lösenordet med så att bara jag kan läsa den och skriva mer personligt och INTE missuppfatta nåt...


Det här är ägnat till dig! Känns som om jag gör fel vad jag än gör. I sjuan/åttan då jag skolkade som mest då förlorade jag dig som vän bl.a. pga att jag inte gick till skolan och nu när jag går i skolan och går på mina danser på fritiden (som jag anser tillhör min utbildning) så känns det som om jag gör dig besviken och som om jag förlorar dig som vän igen. Jag förstår att jag inte kan be dig att säga åt mig hur jag ska leva mitt liv och så, men jag tycker du kan visa lite stöd. Om detta är till nån "tröst" eller nåt, så kan jag meddela att jag tänker sluta på 2 danser till nästa termin, så då kommer jag ha mycket mer tid och ork till att göra olika saker. Tänker inte skriva nåt mer för då lär det säkert bara bli ännu mera fel än det redan har blivit.


Tre roliga grejer som händer den här veckan är att på Tors så ska jag träffa en kompis som jag inte har träffat på ett tag. På Fredag ska de som vill på dansen få åka till Danshögskolan i Stockholm (superkul!) och titta runt/vara med på lektionerna typ :D Och på Lördag så ska jag, Mira och Sofie till Sthlm, dom två shoppinggalna freaksen ska säkert shoppa upp hela studiebidraget, medans jag som hellre vill spara pengar säkert bara kommer kolla på allt hehe. Jag vet att jag är tråkig :P


Är jätte trött både fysiskt och psykiskt sett :/ Märker det fysiskt sett genom att jag skadar mig väldigt ofta och är så trött på lektionerna så att jag knappt orkar göra något. Aja, är ju påsklov snart som tur är och då ska jag vila och sova en massa! Vad skönt :D Sen så är det dags och börja jobba igen, men det lär nog gå bra :)

På tal om och jobba så håller jag och Jonathan på och söker lite sommarjobb, tänker dock inte avslöja vad för slags sommarjobb det är för då kanske nån nyfiken rackare tar det :D Jag kan dock avslöja att jag tänker söka till drömsommarjobbet :D Om man kommer med så får man dansa en massa i ungefär 4 veckor sen så får man uppträda på stora torget :) Ångrar att jag inte sökte förra året, då fick man uppträda i bl.a. Malmö (tror jag) och så fick man betalt! Lyxigt värre, men jag bryr mig inte så mycket om pengarna. Så länge jag får dansa så blir jag glad, och trött haha :P

Ska nog ta och sova nu, är som sagt trött ... trött trött trött trött trött :P usch vad jag tjatar

:(

Vadfan måste man göra för att få folk och lyssna på en ??!  Man måste typ svära för och få folk att lyssna på en är nog säkert därför jag är ett sånt jävla dampbarn som svär hela tiden runt folk. Jag har aldrig lärt mig att stå på mig, att inte ge efter för folks önskemål o så ... Och det har lett till en massa konsekvenser .. Antingen så ger jag upp hur lätt som helst och låter folk intala mig att jag har gjort fel och att det BARA är mitt fel! Eller så blir jag tokig och nästan slår ner folk för att jag inte vill lyssna på dom, det är typ vad jag har fått lära mig. Ingen har lärt mig att typ ta ett djupt andetag och räkna till 10 eller att prata lugnt och sansat med folk (jo, jag kan det med, men orkar inte alltid hålla på och tjafsa med omogna idioter som inte ens känner mig).

Orkar och vill inte skriva nåt mer just nu ...

Tänker inte låta er dumma människor få mig att tro att jag har gjort nåt fel när jag gör rätt!

Orkar inte

Nä jag orkar typ inte med bloggen längre ... Har funderat på och kanske göra den här bloggen lösenordsskyddad och sen starta en roligare blogg på blogg.se som inte handlar om mig direkt. För mitt liv är inge intressant (I know) och typ alla är antingen emot webblogg eller glömmer alltid  bort min adress, så det är ingen idé att jag berättar för folk om den här för typ ingen är här för och "stanna".
Får se hur jag gör, men det blir nog bra ... I hope.

Är rätt så deppig idag och vill inte göra nåt ... Skönt att det är påsklov snart igen ... typ 2-3 veckor kvar eller nåt :) Jätte skönt.

Har även ont i handleden igen :( Fick ont i Måndags när vi gjorde nånting på EOS'n och sen så igår så fick jag ont igen ... Min höft fuckar sig också, har väldigt länge upplevt att det gör ont om jag ligger på min högra höft mot ett hårt underlag och när jag gör "stora" sit-ups där man rullar upp hela vägen så klickar den när jag rullar ner och är ungefär halvvägs... Jag har hört att det är farligt om höften klickar, men jag har inte oroat mig så mycket för det. Fast i Torsdags så satte jag ihop dom två och tänkte att det kanske ändå är nåt seriöst som jag borde kolla upp. Har ju en tid hos läkaren typ den 11e så jag kan fråga då. Läkartiden är för att jag fortfarande inte har slutat klia :( Känner mig ärligt talat äcklig, känns som om det kliar för att jag inte duschar tillräckligt ofta :S Fast det är ju inte så, det kliar även precis efter att jag har duschat.

Usch måste ta och rycka upp mig nu, haha.
Vi har börjat med dansen till vårföreställningen på jazzen och på steppen så har vi börjat med dansen till påskparaden som för övrigt ska vara mellan stora torget och vaksalatorg på skärtorsdag :) Vet dock ingen tid än, men när jag vet så kommer det upp här på min tråkiga blogg haha.

Aja ska väl iväg och fortsätta tråka med min muterade höft (haha joke - bad one I know) på nån annan sida nu. Hoppas du får en bra dag :)

RSS 2.0