We're all just a little bit crazy

Fredag! Oh yeah, den här veckan har gått helt otroligt segt. Det känns som om jag har gått i skolan i en månad nu, haha. Får hoppas att veckorna börjar gå lite snabbare nu när man har börjat komma in i rutinerna, gå upp på tok för tidigt, gå i skolan, komma hem sent.

Jag kom ihåg att plocka upp kameran idag, så det vart lite bilder :D Är kul och kolla på gamla bilder, speciellt från skolstarten.

På tal om skolan och så, jag missade bussen imorse med en minut! En liten ynken minut, suck.. Men som tur var så kom sjuan efter några minuter och jag hann med arton från Stora torget + att Sofie också satt och väntade på arton vid Stora torget, så man fick lite sällskap till skolan :) Efter det så¨var det dags för jazz. Jobbigt, men kul. Jag märker att min kropp har fått vila på tok för länge! Nästa år så måste jag ta sommarkurser! Sen så vart det samhällskunskap, mmm jättekul ... Not!
När skolan var över så gick jag och hälsade på min sötboll (Jonathan), han praktiserar på ett rehab för hundar och katter (tror dom behandlar katter med). Det var en jätte söt tollare (hundras) där, jätte liten och charmig :D Sen så tog jag arton hela vägen hem... Var skönt att bara sitta och titta ut och inte känna att man var tvungen att skynda sig hem.


 
India (vår Amerikanska utbytesstudent), Mira och Sofie



Mira, jag och Aleks :P

Hurt

Den beskriver det så bra ...

I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.

The needle tears a hole;
the old familiar sting,
try to kill it all away,
but I remember everything.

(Chorus)
what have I become,
my sweetest friend?
Everyone i know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt,
I will let you down,
I will make you hurt.

I wear this crown of thorns
upon my liars chair:
full of broken thoughts,
I cannot repair.

Beneath the stains of time,
the feelings dissapear.
You are someone else,
I am still right here.

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

If I could start again,
a million miles away,
I will keep myself,
I would find a way.

Super

Efter att ha väntat på en tid hos optikern i ca 6 år, så säger min mamma äntligen "Vi går på Måndag". Yay, tänker jag, men neeeeeeeeej så blir det inte för hon har inte tid ... Hur länge måste jag vänta egentligen?! Jag ser dåligt, fatta jag behöver glasögon!

28/8

Idag så fick jag en sak bekfrätad som jag har misstänkt väldigt länge.. Jag är ointressant. Om den personen mot all förmodan läser det här så vill jag inte att du kommenterar det, för även om du inte sa det rakt ut så vet jag att det är så.

Har även lärt mig att man ska strunta totalt i att försöka få folk gladare, ingen uppskattar sånt. Jag kan lika gärna fortsätta vara ledsen, arg och besviken på allt.

För övrigt så förtjänar inte såna egoister såhär mycket uppmärksamhet.


Känner bara såhär just nu


Oh my

FiloSofie och FiloSofia, fyndigt va? Ja, det är sånt vi håller på med under SO lektionerna. Jaa... vad mer har hänt idag? Lunchen var äcklig ... Mat-tanterna hade fått för sig att dom skulle göra en jätte god blandning utav potatis och köttfärs, enda problemet var att köttfärsen var hård och potatisen var vattnig och hade samma konsistens som potatsmos ... Uäck.
Efter skolan så hade jag tänkt åka hem och bara lata mig framför datorn, men Jonathan bjöd hem mig till sig så jag åkte till honom och det ångrar jag inte :)

*gäsp* är jääääääättte trött! Ska nog gå och sova typ ... nu



Good night blue moon
Good night new moon



Orka

Tillslut så orkar jag inte höra ursäkt efter ursäkt efter ursäkt ... Jag och orkar inte bry mig längre ...

Aja får se hur länge hela det där "jag orkar inte" grejset håller  :O

Mening?

Vad är det för mening med och försöka vara trevlig mot folk som inte uppskattar det eller ens försöker vara trevliga tillbaks? :/

För övrigt så vet jag inte om jag ska smöra lite ... Eller bara fortsätta som vanligt. Fortsättning följer .... :)



Lite lagom ego :D

Överkörd

Fy fan, vart nästan överkörd av en galen människa på cykel! Folk som inte kan cykla borde inte få göra det heller.

Har fått en ny lärare i gympa, hon verkar jätte bra :D Sen så har vi även fått nya lärare i Svenska och Engelska. De verkar också bra, men hon som vi har i Sve verkar helt otroligt hård! Jag vart jätte nervös över och fylla i ett papper om vad vi har för förväntningar och så.

Haha, ååååh chipsreklam på tv! Fan, jag vill ha :D Haha. Någon som vill ha filmkväll och äta chips ? :P





HubbaBubbaBubbelgum

Skolan började igen i Torsdags, det var kul att komma tillbaks och se alla igen. Kändes bra med tanke på att sommarlovet inte vart alls som jag ville att det skulle bli. Det känns jätte konstigt att börja i tvåan, tiden går så himla snabbt! Helt sjukt att jag börjar 3an om mindre än ett år och sen efter det kommer att kunna göra praktiskt taget vad jag vill. För tillfället så är mina planer att åka till New York och dansa där för att sedan söka till Danshögskolan i Göteborg. Fast inget är ju bestämt än :)
Lite lustigt att Kumiko (våran japanska utbytesstudent) har åkt hem, men nu så har vi fått en ny från USA. Hon heter India och kommer från Vermont (kommer inte ihåg vart det ligger haha). Jag måste ta mig mod till att prata en massa med henne och fråga henne om precis allt som har med USA att göra! Haha.
Just det, i Torsdags så var jag, Sofie och Mira på bio. Vi såg Sex And The City. Den var bra, fast lite mer vuxen än serien. Den får iaf två tummar upp av mig :)

Har helt otroligt grymt tråkigt just nu! Snälla boka upp mig haha och ställ inte in i sista sekund!
Jag funderar på och gå på Nrj in the park nästa helg, men jag får se hur det blir. Mina planer blir för det mesta inställda.

Tåskor

Om lite mindre än ett halvår så planerar jag att börja med tåspets träning. Jag har inga planer på att bli en ballerina, men tåskor och tåspetstekniken har fascinerat mig väldigt länge. Det är jätte vackert när ballerinorna dansar på pointe istället för demi pointe. Vi ska ju även ha tåspetsträning i skolan, men jag vill ändå gå "extra lektioner".
Även fast det inte är världens största deal med att lära sig stå/dansa på tå så är jag skit nervös! Jag får nyhetsbrev från en kvinna i Australien som är specialist på dansares kroppar och så. Hon har skrivit en bok om hur man ska bli stark i ben/fötter/allt annat som behövs när man dansar på tå och hur man ska göra för att minska sina skador. Fast jag tror det har gjort mig ännu mera rädd, för på henne så låter det som om man måste vara jätte stark i benen och fötterna vilket jag inte är. Så jag är skit rädd över att jag inte kommer komma upp på tå, sen så har jag hört en massa skräckhistorier om alla blåsor man får och att tårna kan bli deformerade, ah! Fast jag tror inte det händer om man dansar på tå då och då.
Samtidigt så ser jag fram emot det jätte mycket! Under sommaren så har jag drömt att jag har dansat på tå 2 gånger, haha. I mina drömmar så gick det jätte bra, så jag får hoppas att det går lika bra i verkligheten.

De vackraste dansskorna som finns är tåskor.



Rubrik:

Blä blä och blå ... Så, nu har jag iaf påbörjat mitt inlägg.

Jag undrar ... vilka andra benor finns det förutom:
Ingen bena
Mittbena
Snebena
Och zickzack bena

Det är ett stort mysterium som jag känner att jag borde ta reda på ... 
För lite mer än ett år sen så fick jag ett manikyr-set av en moster (om jag inte minns fel) ... Funderar på och kanske använda det nu igen. Har bara använt det en gång förut och då vart det helt okej, för och vara första gången jag gör det på mig själv.  Enda problemet är att alla mina naglar är i olika längder så det ser lite konstigt ut ... Så den otroligt stora frågan är, ska jag göra det eller inte? To be continued...
Funderar även på att åka till New Yorker igen och köpa lite fler tröjor, det är värsta super rean just nu :O Finns jätte många tröjor från 29-39 kronor. Jag fick med mig hem 2 st när jag var där i Torsdags :) Känner att jag behöver lite fler kläder ... Eftersom att jag går i en snygging-klass och jag är fuling i den. Jovisst, jag kan vara ytlig jag med och bry mig om mitt yttre.
På tal om saker man behöver köpa, så vill jag också köpa en ny svart ögonskugga (min nuvarande suger). Använde svart ögonskugga nästan varje dag under hela sjuan och jag tycker det såg rätt så snyggt ut. Får inte bli en med glitter isf ..

Jag vill ha pannkakor med sylt och grädde ... Kanske även med socker ... Har velat ha det ända sen igår. Får se om det blir några när jag kommer hem. Tror inte det ...

Planer för veckan (wow, för första gången under sommaren så har jag planer):
Mån: Tid hos läkaren
Tis: Tid hos tandläkaren
Ons: Tid på BUP
Tors: Skolan börjar
Fre: Skola och ha tråkigt
Helgen: Säkert ha tråkigt

Sista funderingen: Ska jag klippa i Stålmannen-tröjan?


*gurgel*

Ooooooooojojoj, har inte hänt nånting i mitt liv sen sist :D Tror inte det iaf .... Eller jo, mamma fyllde 45. Hon var dock inte så förtjust i den ena presenten hon fick av mig. Hon sa det dock lite för sent så jag hann kasta kvittot. People om ni inte gillar era presenter säg det på en gång!
Nog om det :) Har bestämt mig för att anmäla mig till M/A (mellan/avancerat) på baletten. Kommer dansa för Joseph Sturdy då, han har bl.a har koreograferat "Våroffer". Sweet. Sen så ska tydligen alla jazzlinjer sätta ihop någon föreställning som ska ha premiär i Januari eller nåt sånt. Kommer nog bli jätte kul:)

Just det, jag och brorsan ska se SlipKnoT i typ September (tror det). Trodde inte dom skulle komma tillbaks, men nu så gör dom det :D Där har jag nåt mer att se fram emot. Det enda som oroar mig lite är att vi har ståplatser och förra gången jag stod då vart jag nästan nertrampad :O 1.62 kort + rockkonsert = no good at all!
När jag ändå skriver om konserter så kan jag ju även skriva om NRJ in the park. Det kommer iaf 2 bra artister i år, Lady Gaga och Ida Corr. Skulle vara kul och kolla på dom, är ju gratis också. Så om någon vill gå och kolla på dom så säg till :D Är den 30:onde Augusti.

Ja just det, har lämnat in min mobil på lagning. Desto nyare mobilerna blir desto fler problem uppstår det. Aja, använder min gamla Sony Ericsson T630 nu. Den funkar bra förutom "bakåt-knappen" som är seg.

Ska fortsätta ha tråkigt nu :D

Bara för att dom är bäst, SlipKnoT - Before I Forget



RSS 2.0