O.. rka

(Skrev det här inlägget igår, men webblogg fuckade sig så det gick inte att publicera det)



Det har gått 3 dagar ur mitt "nya" liv och jag känner redan att det kanske är för mycket (tänker dock inte ge upp!).

Har matteprov imorgon, kommer gå åt pipan ... Ingen idé att vara positiv här inte hehe.
Har även SO prov på Fredag, det kan kanske gå bra om jag pluggar lite imorgon och sen på bussen på Fre.
Mitt svenska arbete kommer bli kort och tråkigt, eftersom att min lärare inte "kunde godkänna" mitt förra arbete, så jag vart tvungen att radera allt förutom fakta (som var mindre än en sida) och göra om allt ... Som jag inte har gjort.
Usch, det är sånt här som får folk att hoppa av skolan. Fast jag ska nog inte göra det, tror inte jag får fortsätta dansa då haha.

Aja, jazzen igår gick bra fast var väldigt svår. Bra det så man utvecklas mer. Hoppas jag blir lika duktig som alla andra i gruppen.
Streetdancen idag gick också bra, men den var grymt svår. Jag förstår varför Sofie är så jäkla duktig, läraren lärde ut en massa svåra steg (eller var väl inte så svåra, men det gick snabbt och dom var små). Fast det är ju också väldigt bra för då kommer man utvecklas mycket där med.

Är jätte sugen på och koreografera, kan dock inte riktigt göra det här hemma är ju så jäkla litet. Kan iofs "hyra" en av danssalarna i skolan, men lite tråkigt att sitta där helt ensam och inte komma på nåt och så kanske tåspetsspöket kommer haha. Kanske kan fråga någon om den vill följa med mig, tvivlar dock på det.
Allahdamnit, inte vara så negativ ><

Funderar även på att skaffa en ny msn igen (eller ja igen och igen skaffade en ny för ca 2-3 år sen) där alla de som vill prata med mig får adda mig för just nu finns det nästan inga alls på min lista som pratar med mig eller ens verkar intresserade av och prata med mig ... Eller så kan jag ta bort dom (även fast dom kan vara trevlig när jag väl pratar med dom) och låta de pratglada vara kvar .. Äh får se

Balett

Hade min första balett klass  (utanför skolan) idag :) Har fått en ny lärare som heter Gita, hon är jätte bra, men kör på lite hårdare än min förra lärare (Rosa). Personligen tycker jag att det är bra, kommer nog utvecklas väldigt mycket på ett positivt sätt den här terminen :)
Imorgon så blir det jazz på morgonen och kvällen (yay), har börjat på en danslinje så jag dansar jazz 2 ggr i veckan (utanför skolan) istället för bara en.

Great news, ingen gympa imorgon. Får se om våran musiklärare är där, om han inte är där så slutar vi efter jazzen (hoppas,hoppas,hoppas..)

Är jätte trött så jag tror jag ska sova nu så jag är pigg och "alert" imorgon.



Paradiset

Ååh .. Jag vill så himla gärna bort till en tropisk ö med vita stränder, varmt turkost vatten, palmer, hängmatta ... Åh ..

Jag låg typ och halvsov (tror jag) i Lördags (tror jag), jag "drömde" att jag satt på en vit strand med det turkosa vattnet framför mig. Jag tog upp lite sand i min hand och det kändes så verkligt, men sen så vaknade jag upp till verkligheten :/


Uggh .. Åh .. Blä ..

image134

Hur mycket kan det kosta att åka till ett sånt här paradis?

Någon som vill följa med mig?

Kanske kan önska mig en sån här resa i födelsedagspresent (när jag fyller 18)




Jag tänker för mycket



"Nu bloggar du unga dam"

Hårda ord från en envis man vid namn Jonathan :P Haha

I Fredags så firade jag och Jonathan våran 2-månadersdag :) Har gått väldigt snabbt, men känns ändå som om vi inte har varit tillsammans sådär jätte länge. Känner mig iaf jätte bekväm med honom, har aldrig känt mig såhär bekväm med någon, lite läskigt att lita på någon så pass mycket så snabbt, men jag vet att Jonathan är en bra kille som inte tänker/vill såra mig och så känns det jätte bra att alla som har "uttalat" sig om honom bara har sagt bra saker om honom som typ "han verkar vara en bra kille" och så. Fick höra precis motsatsen med mitt ex, haha dum var jag också som inte lyssnade på mina vänner. Aja hakuna matata eller nåt ;)

Han köpte en fejk-ros (haha det låter hemskt, men hellre det än en riktig, den kommer hålla för evigt) till mig som är jätte fin och ett miranda kort som jag tyvärr glömde där. Jag var pank som bara den så jag kunde inte köpa nåt, men han fyller ju år snart så då får det bli nåt extra fint :)


Rosen


Under helgen så kollade vi på film/tv och var ute med hunden, Bosse ;)
Skönt att ta det lugnt på helgerna och bli kramad och pussad på en massa av en underbar kille som älskar en minst lika mycket som man älskar honom tillbaks :) <3

Haha vilket "snuttepluttigt" inlägg det här vart, brukar inte vara sån här, men kände att min lilla pluttefnuttsnutt behövde ett eget litet inlägg eftersom att han inte fick någon present i Fredags :P


Älskar dig Jonathan

image133

Some people never change

Visste att det skulle bli såhär, men känner mig ändå lite sur, aja får hoppas att p*****n gör något åt det. Skitstövel, han ska allt få se att jag inte är någon liten oskyldig flicka som inte vågar göra något mot honom ... Han ska allt få se.


Aja nog om skitstöveln som jag inte tänker namnge här i bloggen.


Hade tänkt skriva lite olika saker, men har glömt bort allt ... Äsch, här kommer några bilder istället




Min middag

image131  Kladdkakan jag gjorde

Luftens hjältar!

Mjo, stackars Sofie Lofie var sjuk idag, stackaren. Får hoppas att hon kommer tillbaks imorgon :)


Idag så påminde Mira mig om Luftens Hjältar introt, haha jag har inte hört det på aslänge så jag youtubade (haha kan man säga så? :P) fram det och gissa om det kändes konstigt att höra den låten igen haha.



Förresten så har jag även lagat middag själv, vart spaghetti med köttfärssås och det vart faktiskt rätt så gott :)
Just nu så gör jag en kladdkaka, haha vart så sugen på det så jag kunde inte motstå att göra en. Kommer nog dock inte orka äta upp hela så jag kanske tar med mig resterna till skolan imorgon så alla små godismonster (*HOST* Mira haha) får i sig sin dagliga sockerdos :P

Woho, den vart precis klar och ser jätte god ut, ska bara låta den svalna en stund :)

Sofia Boutella

*Puh* Är klar med arbetet om Sofia Boutella ... Var svårt att komma på en "fråga" (orkar inte förklara), men det gick bra tillslut, vart dock tvungen att göra det över msn .. haha pinsamt.


Förresten så tror jag att jag börjar tappa min talförmåga ... jag glömmer bort en massa svenska,spanska och engelska .. KATASTROF! Snart så kommer jag väl sitta och säga "bjääbkll'skkks" oO Haha läskigt ...


Usch min hjärna vill ta det lugnt nu så jag tror jag ska sluta blogga nu

image128

Sofia Boutella

Seven nation army

Gick och la mig redan 22 igår! Sjukt tidigt, så när jag vaknade imorse så var jag väldigt pigg. Hade ställt klockan på 8.30, men eftersom att jag var så pigg så gick jag upp direkt och snoozade inte så jag vart klar väldigt tidigit, så jag tog bussen som gick 9.30 istället för den som gick 9.50. Lite synd eftersom att Mira hade tagit den som gick 9.50 bara för min skull haha.


Första lektionen var jazz som var extremt krävande fysiskt sätt haha, men jätte rolig :D Alla borde åtminstone testa på att dansa någon gång, det är jätte roligt! Efter dansen så var det lunch och efter den så var det idrott och såklart så var vi tvugna att ha något extremt jobbigt ... spinning. Vi hade det förra terminen, men då körde vi bara i 30 min den här gången så höll vi på i 55 min, dock gick det snabbare den här gången :)
Efter det så var det dags för dansarnas allra första musik lektion, vi började med att fylla i ett papper där det bl.a. stod om man ville lära sig någon låt. Jag skrev seven nation army på elgitarr(fick dock hjärnsläpp då och kom inte ihåg hur man stavade army, så det vart arme haha pinsamt) och det skulle jag få enligt läraren :D
Efter att vi hade fyllt i lappen så fick vi välja ett instrument att spela, jag valde elgitarr haha. Innan vi började spela så fick Mira spela lite på trummorna (hon spelar på fritiden) hon var super duktig! :D
Aja, vi fick spela knockin on heavens door. Vart lite svårt att byta ackord hela tiden, men det gick bra och det lät hyfsat bra :)


Nu så sitter jag bara här och tar det lugnt, är grymt trött! Just det, är väl Ugly Betty ikväll? Det måste man kolla på :D

Btw, jag älskar,älskar,ÄLSKAR Jonathan <3<3<3<3<3

 
The White Stripes - Seven nation army

Anmälan - Ny bloggdesign

Fick hjälp med designen idag av Sophia :) Kanske tar och byter ut min header mot en liten "personligare" eftersom att vi bara gjorde den där lite snabbt, men resten ser väldigt bra ut enligt mig :) Så tack So-pi-pi ;)


Har varit en väldigt soft dag, rätt så psykiskt krävande, men soft.
Hade modernt först sen efter det så lyckades vi i dansklassen fixa så att vi fick ha EOS med teater eleverna, annars så hade vi haft håltimme på 3 timmar för att senare ha EOS :/ Så vi slutade runt 14 :)
Jag gick in till stan (super skönt faktiskt) där så mötte jag först Sofie och Mira som hade tagit bussen in till stan, så vi gick runt i kanske 5 minuter. Efter det så gick jag till Åhléns och mötte Emma (Sophias kusin) och efter ungefär 5 min så kom Sophia och vi började bege oss mot lite olika affärer.
När vi gick runt där så mötte jag S & M igen! Haha, lite lustigt. Sen så gick vi till Max för att E & S ville låna toaletten och då ser jag M & S igen! Dom små minikaninerna satt där och käkade pommes.
Aja, sen så fortsatte vi 3 att gå runt på stan. Runt 15 så var Sophia tvungen att gå på en jobbintervju och Emma skulle träffa en kompis så jag och Sophia började gå mot stället där intervjun skulle äga rum och ännu en gång så träffade vi på S & M haha, vad är oddsen för det ?

image93



Gick bra för Sophia under intervjun och hon fick jobbet :)
Efter jobbintervjun så åkte vi till polishuset där jag hade lite saker och göra och efter det så åkte vi hem till Sophia.
Vi var båda hungriga som vargar och vart väldigt VÄLDIGT glada när maten vart klar, jag åt nog dock lite väl mycket, men gott var det .. Som bara den haha.

Sen jag kom så har jag typ bara suttit vid datorn, kollat på tv, varit trött/ lite nedstämd och duschat.

Queens Of The Stone Age

Great video/song ..


Kullerbyttor

Vaknade i Fredags och hade ont i halsen, har dock haft lite ont sen i typ Onsdags, men i Fredags så kände jag att det kanske var bäst att stanna hemma eftersom att två i min "umgängeskrets" har varit rejält sjuka och varit tvugna att ta pencillin ... So I did.


Senare mot eftermiddagen så började jag må bättre så jag bjöd hit Jonathan, fast först så gick jag och handlade, jag bröt mitt löfte om att inte gå in i den nya Lidl (bojkottar inte, men är arg för att dom byggde den, det var jätte fint där innan) aja där så hittade jag leverpastej för 9 kronor! Sjukt billigt, jag hade inte råd med nåt dyrare så jag tog det (köpte den för att J inte gillar ost och det var det enda vi hade hemma förutom margarin aka smör). Efter det så gick jag hem och så kom J hit.
Det första vi gjorde var och börja äta en massa mackor och till min stora förvåning så var 9-kronors-leverpastejen väldigt god! Den ska jag definitivt köpa igen.

I Lördags så mådde jag ännu bättre så då gick jag och J och handlade, första gången vart det bara kaputt så vi gick en gång till på kvällen :) Senare på kvällen så kollade J på handboll medans jag bakade muffins :D Dom vart helt okej faktiskt och ännu senare så kollade vi på Grease, jag har faktiskt aldrig sett hela filmen, utan bara delar ur den och den var faktiskt bra jag förstår varför det är en klassiker :P


Idag så låg vi mest i sängen och kollade på tv, kollade även på handboll ... Inte så roligt, men roligt att Sverige vann iaf :D
Anledning till min rubrik är att jag sa åt J att göra en kullerbytta i min säng, men han sa att den säkert var för liten och att jag skulle göra en först så jag gjorde en och det gick bra, men jag märkte att sängen var för liten för honom. Efter det så la vi oss och då tänkte jag att jag skulle göra en "halv bakåtkullerbytta" så jag hade bak benen, men sängen är ju så ostabil så jag gjorde en hel bakåtkullerbytta och jag var inte beredd på det så jag hamnade jätte konstigt med min nacke och hörde hur det knakade till! Haha jätte läskigt, det gjorde lite ont, men gick över efter att jag hade vilat huvudet ett tag haha :P
Så barn gör inte kullerbyttor om ni inte är uppvärmda! :P
image123 (Var så jag ville göra! Har dock aldrig lyckats förut :P)


J åkte hem runt 18.30 :( Trist :(
Jag kollade på singing bee nu ikväll, hehe roligt, men vad läskigt och sjunga inför en massa människor, dansa går bra, men inte sjunga usch usch läskigt! Haha :P
Aja bra att en dansare vann ;) Han såg så flummig ut när han skuttade omkring överallt haha :D


Förresten så testade jag en väldigt udda, men god sak i Fredags! Jag mosade en kiwi och hade på det på bröd, slemmigt men mättande, som Pumba hade sagt :D

Sova tidigt

Ska för en gångs skull lägga mig tidigt.
Får se om jag lyckas sova hela natten och vakna utvilad imorgon ..
I doubt it
oO


image122

Hackad msn + sidan där kanske DITT lösenord finns!

Som de flesta med bdb har hört så lyckades någon/några ta sig in på bdb och ja bla bla bla ni har alla hört den där historian. Aja iaf så låg mitt lösenord till både bdb och msn (osmart och ha samma lösenord detta har dock blivit fixat) på bl.a. den här sidan http://www.flashback.info/showthread.php?t=604174&page=3 .
Aja som tur var så var min vän Jåwnis inloggad  och han märkte ju att det inte var jag som skrev så han lurade den här personen att klicka på en länk så att han kunde "få" personens IP adress, han lyckades. Efter det så lyckades Jåwnis få den andra personen att avslöja mitt lösenord så Jåwnis loggade in på mitt konto och ändrade mitt lösenord så att ingen annan skulle kunna logga in. Tack Jåwnis! <3
Nu så har jag minst sagt ett krångligt lösenord på både msn och bdb (även alla andra sidor jag är medlem på), men ska nog ändra mitt lösenord på bdb (även fast det inte är samma på msn).

Aja nog om det, idag så hade vi våran andra danslektion i skolan :) Gick bra och läraren var inte jobbig *phew*.


Ska lägga mig tidigt idag, låg och messade med min sötboll tills ungefär 2.30 eller nåt sånt igår så är rätt så trött idag + att jag måste ringa till UDA imorgon på morgonen :)

Har nog inget mer att skriva just nu ...

Engelsktalande chattrum ?

Jag är på jakt efter 2 saker

1. Chattrum där man skriver på engelska

2. Gymnastikgrupper i Uppsala

Jag saknar att chatta med folk på engelska, no offence men jag tycker det är rätt så tråkigt att chatta med folk på svenska :S Är mycket roligare att snacka med folk som t.ex. bor i Indien eller nåt ...

Sen så vill jag börja på gymnastik för att bli mer flexibel och inte så jäkla feg över och testa nya akrobatiska grejer.


Förresten så vet jag inte vad jag ska göra till min födelsedag heller (är dock ett tag kvar), just nu känns allt väldigt tråkigt och deprimerande. Hade tänkt göra en sak, men det blir inget med det .. :/ Eller jo kan ju, men kommer inte bli som jag vill och på min födelsedag så vill jag ha det på mitt sätt och ingen annans!


Ska sluta skriva nu jag är så jäkla pessimistisk hela tiden.

Just det, våran modern lärare är sjukskriven så vi ska ha en annan, enligt en tjej som går i 2an så är hon den gamla modernläraren och jobbig :/ Just vad jag behöver ... en bajskorv som förstör dansen för mig ... GODDAMNIT!

Finnito eller nåt hejdå


Just det, jag är jäääääääääävligt trött på folk som är sådär löjligt kära i allt och alla, ja jag är också kär men jag beter mig inte som en mongolid apa bara för det. JA, jag vet att jag har gjort det förut och jag vet vilka förödande konsekvenser det för med sig så nej tack jag tänker aldrig mer bete mig som en dum apa och dissa alla mina vänner/internetvänner bara för en persons skull! Skärp er.

Sorry jag är pessimist ...

*rap*

Mjo rapa är det jag har hållt på med som mest under helgen. Hehe Jonathan vart jätte chockad första gången han hörde mig rapa, jag rapar som en riktig karl och speciellt när jag har fått i mig lite kolsyra, som jag fick massor av i helgen :P


Vi hade en väldigt trevlig helg även fast vi inte gjorde så värst mycket :)
Hehe älskar Jonathans "EN FÅÅÅÅÅGEL!!" Haha bäst :D




Har typ inget mer att skriva just nu, vet inte om jag blir helt livlös och deppad av och sitta vid datorn eller av och inte få vara med J :/ Är nog en blandning av båda ... Konstigt, brukade bli jätte glad av och prata med alla på nätet .. Fast jag pratar typ bara med 2 från den tiden :S

image120

image121 Garvade åt den här bilden i evigheter :P Näsan ser så rolig ut :P

Bmw cab

Fyfaen vad jag verkligen vill ha en bmw cab.
Detta är tack vare mitt ex som hade 3 stycken bmw's (skriver man så?) + Britney Spears som hade en cab under den perioden som jag var som mest beroende av henne (nu för tiden vill jag dock ha en cab för att dom är snygga inte för att någon annan har det).

Hittade 3 stycken som jag tycker var assnygga :D

image117  Grrr ...

image118  Åh, mjau ..

image119  Den här var billigast av alla tre, snygg var den också ... Me want, me want! Fast kanske ska ta och börja övningsköra innan och spara ihop lite cash :/

Musik till dans

Älskar den här låten, vi i dansklassen gjorde en dans till den som vi senare fick visa upp för resten av klassen.
Dansen var baserad runt en dikt som handlade om typ mobbing.

Aja har sen dess älskat den här låten, den är vacker, lite mysko och lite sorglig.



 

Dans,dans,dans ....

Skola imorgon .. hmm .. känns inte jobbigt och inte roligt heller ... eller jo roligt och få dansa igen, men vår knasiga balettlärare hade satt upp en lapp om att vi inte skulle ha balett imorgon så det blir väl ingen dans då ... Eller så var hon senil och så har vi det. Hoppas det, måste få dansa!!

På tal om dans så berättade Mira att dc skulle ha en gratis dansvecka som börjar den 4e Feb, man kanske skulle ta och gå dit. Fast kan inte dagen då det börjar, ska ju på konsert då :D Och om inte danserna på UDA har börjat tills dess så kan jag ju gå, man kanske kan få med sig någon som vill testa det man vill testa :) Även fast jag inte har nåt emot att dansa ensam, har ju gjort det i nästan alla år.


Har funderat på och börja på gymnastik. För och lära mig saker som kan vara bra att kunna inom dansen som t.ex. stå på händer, volter, hjula osv. Gick på gymnastik när jag var yngre och jag lärde mig och hjula snabbare än alla andra och jag var typ bäst också haha skryt skryt skryt ... Fast jag slutade där för det började en massa ungar som var jätte elaka.


Skulle även vilja dansa mer, men det blir väldigt dyrt... Får se hur jag gör, har ju redan mycket att göra på kvällarna så kanske inte ens har tid.


Usch, kom precis på att våran gympalärare (som även är min mentor) håller på och pushar oss jätte mycket till att hålla på med konditionsträning typ 3 ggr i veckan. Jag trodde och tror fortfarande att jag gör det när jag dansar, men enligt honom så är inte dans tillräckligt fysiskt ansträngande för att det ska anses vara konditionsträning.
Om det är sant så kanske man måste (måste väl kanske inte, men är väl bra) stanna kvar efter skolan ca 2-3 ggr i veckan och springa/gå på löpbandet oO
Haha jag hatar konditionsträning, jag har urusel kondition.



Usch är jätte seg i huvudet, men tror inte jag kan sova riktigt än, kommer nog bara vakna runt 23 och inte kunna somna om förrens typ 3 :/

Förresten så tror vet jag vad jag vill ha i födelsedagspresent (ett tag kvar, men vad gör det ? :D) jag vill ha presentkort :P Jag känner att jag vill storshoppa, gör det typ bara om jag är med mamma och det är jag inte särskilt ofta och även då så blir det bara nån tröja och nån liten grej :/ + att man inte behöver oroa sig för vad man ska köpa, för då kan ju jag bestämma det själv och då kan det ju inte bli fel :D


image116

Fruitoholic

Idag så kom min mamma in på mitt rum och sa "det är någon här som vill hälsa på dig" vem kan det vara tänkte jag och försökte titta bakom min mamma, plötsligt så såg jag en brunaktig sak slinka in vid dörren så jag tittade ner och vem var det om inte grannens katt haha. Den lilla saken hade slinkit (säger man så?) in när min mamma gick in.
Så jag lekte och gosade lite med den och sen så fick den gå hem igen.


Efter det så vart det lunch. Var verkligen inge sugen på det min mamma hade gjort :/ Vet inte varför jag har blivit så anti-stora måltider, vill typ bara småäta hela tiden, men jag tog lite mat och efter det så åt jag 2 mandariner (rätt så små), en banan och en kiwi! Brukar inte äta så mycket frukt på en och samma gång. Senare så åt jag en banan till, haha undra om jag har fått i mig 500 g än ? :P

Har även gjort klart NK arbetet, vart inte särskilt nöjd, men det får duga.



Kisse missen (bilden är tagen vid ett annat tillfälle, gjorde även det där med spegeln för ett tag sen :P)

Åh, vad det kliar!

Har ingen som helst aning vad det är för fel på mig, men det kliar så in i h*lvete ÖVERALLT! Det har gjort det i några veckor nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till :/ Kliar mig även väldigt hårt, har rivmärken överallt, ser nästan misshandlad ut oO

HELP ME!

Aja iaf, glömde skriva att jag frågade min mamma om hon skulle låta mig åka utaomlands ensam med en kompis och hon sa ja så jag kollar på lite olika resor (kli paus, sköööööööööööööööööööönt, bra att man är hyfsat vig så man når överallt, oops got an itch) för skojs skull. Får se om jag hittar nåt trevligt, kollar just nu på nån ö i Grekland :) Mysigt ... Kanske är det min kliande kropp behöver, lite sol och bad *drömma*

image114

Nk dag

Mina fötter var i himmelriket igår, då testade jag äntligen fotbadet mamma (+ jag lite grann :P ) fick i julklapp av min bror.
Efteråt kändes fötterna jätte fräscha och pigga.


Idag så var jag så dum så jag gick och la mig 4.30. Damn Simple Life! :P
Gick iaf bra att gå upp 10.30.
Jag tog 7an ner till stan runt 12.15 och vem gick inte på vid täljstenen om inte min gamla lärare som jag hade i typ 4/5an. Hon är en av de bästa lärarna jag någonsin haft, hon betydde och betyder fortfarande väldigt mycket för mig så det var jätte kul att träffa henne igen.


Efter det så mötte jag Sofie och Mira nere på stan, var jätte konstigt att träffa dom igen, men kul.
Vi gick till biblioteket och började jobba med NK arbetet.
Runt 14 så gick vi för att fika, men när vi väl kom upp på fiket och såg hur mycket allt kostade så bestämde vi oss för att gå till subway. Efter att ha käkat våra smörgåsar så köpte vi kakor, mums det var jätte gott! + Att det var första gången Sofie var där och åt och stackaren visste inte att man fick ALLA grönsaker på mackan om man sa att man ville det haha och stackars Sofie är allergisk mot frukter/grönsaker med kärnor så hon vart tvungen att plocka ur bl.a. tomaten och lite annat.

Efter att ha ätit klart våra mackor så gick vi ut på stan och frågade folk vad de gjorde för att förhindra växthuseffekten, dock inte jag haha vet inte vad som hände jag vart bara helt stum.
Vi gick även runt i lite olika affärer och i en affär så hittade jag och Sofie världens coolaste tights som hon senare köpte.

Vi gick senare tillbaks till biblioteket och dubbelkollade allt och efter det så skildes vi åt och åkte hem.
På bussen så var det 3 tjejer som stirrade på mig som bara den. Den ena är dotter till en av min mammas bekanta och de 2 andra har gått i samma skola som mig, om jag inte minns fel så är de ungefär 1-2 år yngre än mig.
Hatar när folk stirrar på mig och jag är så jäkla feg så jag vågar inte stirra ut dom som Sophia gjorde en gång haha, den galna gorillan :P


Tidigare ikväll så tog jag även ett bad, vääldigt skönt.

Måste fortsätta med mitt NK arbete nu, men får se om jag orkar eller om jag blir tvungen att stressa en massa imorgon.

image111

Sofie och Mira's hand


Chinchilla ?

Så var man tillbaks här i den gamla (gamla och gamla, jag har ju bara haft den i några månader) hederliga bloggen.

Har varit hos Jonathan sen i torsdags. Vi har mest tagit det lugnt och käkat godis, druckit läsk (vart alldeles för mycket godis och läsk) och kollat på tv/film.
Ja just det vi har även vänt på dygnet haha. Igår så kollade vi på Terminator 2 (braaaa film!) ända tills den tog slut 05.30.
Vi vaknade faktiskt rätt så tidigt, med tanke på att vi hade gått och lagt oss runt 6, vi vaknade runt 14.00.

Haha någon var glad


Usch, vet inte riktigt när jag vaknade till, men jag vaknade iaf till av att jag drömde om en skorpion som lyckades ta sig ur en låda och som typ landade på mig. Jag verkligen hatar och drömma om ohyror, de ska alltid attackera mig på nåt sätt haha. Kommer ihåg en gång när jag var liten så drömde jag om en humla som flög in i mitt öga, blech!

Klicka på egen risk *rysa*


Moving on.

Den lilla stygga pojken Jonathan började prata om att jag skulle skaffa en chinchilla när jag var hos honom, så nu har jag läst lite om dem och känner mig väldigt sugen på att skaffa en, men känns lite läskigt med tanke på att jag "bara" har haft små djur förut. Eller inte vår katt som vi hade när jag var några månader, men henne kommer jag knappt ihåg, sen dess har jag haft en sköldpadda (från Kuba haha) och 3 hamstrar varav två var dvärghamstrar och en var en rex (långhårig hamster) och så kan de leva upp till 20 år (fast oftast i 7-10 år) och jag vet inte om jag ska flytta inom den närmaste framtiden och om jag kommer kunna ha några husdjur då, vill ju inte låta min mamma ta hand om djuret, det är ju trots allt jag som vill ha det så det är ju jag som ska ta ansvaret.

Aja, ska prata med mamma och se hur vi gör. Vill iaf inte ha en hamster, de lever i typ 1-2 år bara :/

image110

Visst är den söt ?! :D



Sammanfattning av veckan

Här kommer en sammanfattning av vad som har hänt under den här tiden som jag inte har bloggat.

Mån (julafton):
Kommer inte ihåg vad jag gjorde på morgonen så kan börja berätta om eftermiddagen.
15.00 Satte jag mig i vardagsrummet för att kolla på det där välkända programmet som de flesta (inte alla) brukar titta på på julafton.
Min kära broder som också var där ville dock inte titta på detta program eftersom att han har sett det nästan varje år i ungefär 24 år, så jag fick kolla ensam medans han stal tv:n i mitt rum och mamma gjorde maten.
Medans jag satt och kollade på det här programmet så fylldes jag av såna dära äckliga "jag-är-så-vuxen-och-får-nostalgi (det där vart väl rättstavat?)-känslor-varje-gång-jag-ser-något-från-min-barndom" känslor och vart nästan tårögd *gör "the weird eye"*.
Efter programmet så vart det mat (halleluljah!).
Vart bl.a. prinskorvar,potatisgratäng,kyckling (ingen idé att göra kalkon eftersom att nästan ingen äter den), köttbullar m.m.
Efter maten så öppnade vi julklapparna.
Mamma fick (av mig och brorsan) ett fotbad (brorsan), en greatest hits cd med queen och en anti-förkylnings honung med pepparmint lukt/smak (av mig).
Borsan fick en wobble-head apa med fez och ett presentkort av mig. Sen så fick han lite av mamma som jag inte orkar skriva upp.
Jag fick godis och nässmycke av Sofie, spargris av Mira, en inbjudan till KoRn's konsert i Feb av min bror, tröja, örhängen, bok m.m. (kommer inte på nå mer)

Presenten brorsan fick av mig




Tisdag:
Jag vaknade upp och var väldigt glad av 2 bra orsaker.
1. Jag och Jonathan hade varit tillsammans i en månad.
2. Jonathan skulle komma hem till mig (vi hade inte setts på ungefär 3 veckor *gaaaaaaah*) och stanna tills nyårsdagen
Så jag gick och duschade och senare vid 15.30 så kom min sötboll.
Det första vi gjorde var att käka. Måste ha varit nervöst för J med tanke på att han vart tvungen att sitta vid samma bord som min mamma och min bror haha, men det gick bra och min bror åkte hem till Gävle efter det.
På kvällen så fick vår gamla video flytta in i mitt rum (vi har köpt en ny) så då kunde jag och J sitta på mitt rum och kolla på film. Den första vi såg var en rolig film som jag tror att det flesta har sett. Ska inte säga vad den heter, men kan ge en liten ledtråd: En kille som heter Måns i filmen använder en p*enispump :D Haha sorry kom inte på nån bättre ledtråd.


Från Ons - Sön så gjorde jag och J samma sak varenda dag (haha). Vi handlade, kollade på film/tv, spelade sims,  sov och åt :P Finns det nåt bättre sätt att spendera sitt lov än så ?:D
<3

Mån (nyårsafton):
Vi vaknade upp och kollade på Emil i lönneberga (orkade inte med ledtrådar) och åt frukost.
Efter det så kollade vi på tv,åt och dammsög (jag) lite.
Kl. 19.45 så gick min mamma och jobbade (skulle jobba natt, passande va?) och så började vi kolla på grevinnan och betjänten. Första gången jag såg den faktiskt, den var helt okej, men antar att man måste se den flera gånger för att liksom komma in i den och se den som en tradition, precis som jag gör med programmet som sänds 15.00 på julafton :P.
Efter det så började jag baka pizza. Först så gjorde jag bara en sats, men den vart alldeles för liten, så jag gjorde en till och då vart det helt ok.
Sophia och Jonas kom runt 20.50 och det första vi gjorde var att utbyta presenter. Jag fick hårspännen, smink och hudkräm och Sophia fick en bok och örhängen av mig.
Efter det så dukade vi och började äta. Pizzan vart faktiskt god + att vi hade det jätte kul.
Efter maten så åt vi efterrätt vart nån citrongrej och kexchokladpaj som Sophia hade gjort. Var jätte gott, men lite synd att Sophia hade glömt smörja formen så hela kexchokladpajen fastnade och vart som en stor boll på tallriken :P Haha.

Efter det så kollade vi på Primeval, den var helt ok och efter det så gick vi ut och kollade på fyrverkerierna.
I början så gick det bra, men sen så råkade några sikta fel och sköt en raket rakt emot en bil/några som stod och kollade på fyrverkerierna! Som tur var så kom ingen till skada.
Efter det så hörde vi hur en hund skällde förtvivlat så vi tänkte vemfan tar med sig en hund ut på nyårsafton?! Då såg vi att det var en schäfer ungefär 50 meter ifrån oss som var helt skräckslagen, men matten verkade inte fatta det (hon såg för vörigt ut som en dum fjortis på typ 15) så hon bara skrattade åt att hunden var helt hyper och skällde som en galning.

Senare när vi hade kollat klart på fyrverkerierna (klockan var efter 00 då) så gick vi upp och skålade med Champis :P (en dricka som heter så, inte nån alkoholdryck). Efter skålen så började kolla på 1408, den hade kunnat bli jätte bra, men på slutet så vart den helt psykad och man hängde knappt med i vad som hände. Aja, till den filmen så åt vi morotskaka som Sophia också hade bakat haha.

Filmen slutade runt 1.30 och Sophia och Jonas gick hem runt 2.00



image107  Haha jag ser ut som den apa jag är, men So-pi-pi ... GRRRRR! Sexy mama :D


Tis:
 Vaknade upp idag och hade ont i halsen (typiskt) och inte vart det bättre av att min sötboll var tvungen att åka hem :( Känns jätte ensamt och kallt (bokstavligt talat) här i rummet utan honom :(
Sen dess så har det inte hänt så mycket, har mest suttit vid datorn och slappat/deppat/surat.


RSS 2.0