History is repeating itself

Känns precis så .. :( Om jag ens anar att historian kommer upprepa sig själv så kommer jag avsluta det på en gång ... fy fan vad det suger att tänka så redan nu när det inte ens har gått 2 dagar :(


Har matteprov imorgon ... Så måste fortsätta plugga matte nu ... Usch tråkigt ... Fast som tur så är det inte så svårt, så får hoppas att jag åtminstone får G på provet. Annars så blir det väl omprov :(



Hey hey you you I should be your girlfriend

Är trött, men måste skriva åtminstone ett litet mini-mini inlägg för och göra Jonis och Sopi glada ;) Hoppas ni blir det nu för jag kommer se ut som en zombie ... idag! :P

Puh, jag gjorde klart min läxa ... var inte lätt :/

Som alla vet så var jag med Jonathan i helgen :P Hade det väldigt mysigt och stora nyheter vi är tillsammans nu, så nu kan alla börja kalla honom för min pojkvän :P

Haha sorry So-pi-pi och Jonis, men jag orkar inte skriva nåt mer :P Skriver mer imorgon ;) Om jag nu hinner :O

Älskar er båda :) Fast på två olika sätt :P Hoppas ni förstår :P

Btw, Sopi jag tycker vi borde ha jubileum varenda år i augusti :D För det var ju då vi började i skolan ;) Kan ni tro det? Jag och So-pi-pi har känt varandra i mer än 10 år :O Helt otroligt ... Vi har haft våra upp och ned gångar, men har alltid hittat tillbaks till varandra :) Planerar att fortsätta apa mig med dig i minst 90 år till ;) Haha.

25/11-07 ett datum att minnas <3 (nu så handlar det inte om dig so-pi-pi ;))

Oh well dags och sova så man "bara" ser ut som en zombie imorgon och inget annat :P

image66

Älskar dig min lilla gorilla ;)


image65

Älskar dig med min älskling <3


image67
    Älskar min lilla råtta med ;) Hoppas det går bra med thailändskan :P Haha :P

Bad girl gone .. really good ?

Situationen i skolan har verkligen förändrats sjukt mycket. Jag fick aldrig MVG på nåt i åttan och nian, fick som högst VG på engelska grejer, annars så vart det bara IG/G. Då så tyckte jag det var helt ok med tanke på att jag knappt var i skolan i nian (hela nian) så var jag bara i skolan en hel vecka en vecka! Det är ju sjukt, resten av veckorna så var jag borta som minst 1 dag eller som mest hela veckan. Aja, lyckades iaf få slutbetyg i alla kärnämnen i slutet av nian, så det vart inge sommarskola/uven (tror det stavas så) för mig, utan jag fick börja i en skola som jag till en början absolut inte ville gå i och bara hade dåliga tankar om, men som visade sig vara en jätte bra skola.
Aja, tillbaks till betygen. Under den här senaste tiden så har jag fått ett IG, det var det första matteprovet, men jag har aldrig varit bra på matte och just det vi hade prov på har jag alltid tyckt är svårt, men förutom det så har jag inte fått några fler IG:n. Idag så fick jag faktiskt mitt allra första VG på en svenska grej (har alltid fått G) medans Sofie och Mira "bara" fick G och jag är säker på att de är jätte duktiga på att skriva noveller (det var noveller vi hade skrivit). På ett sätt gjorde det mig jätte glad att jag äntligen har blivit "duktig" i skolan, men på ett annat så vart jag lite misstänksam mot kandidaterna som hade satt betygen på våra noveller hehe. Fick även MVG- på min engelska uppsats om varför man får behandla djur så illa och VG+ på ett litet mini prov som jag knappt hade pluggat till haha. En annan rolig grej är att vi gjorde "test" i början av terminen i alla kärnämnen (eng,sve,ma) och om man hade fått betyg på dem så hade jag fått MVG på mitt (keep in mind att jag hade varit "utan" engelska under hela sommaren och att det kändes som om jag hade glömt bort allting under den perioden). Om jag inte minns fel så fick jag 51 av 56.


Språk verkar tydligen vara min starka sida när det gäller "skolämnen". Fast jag orkar ändå inte välja nåt annat språk förutom engelska(att plugga)... Testade franska från sexan till sjuan, men det var jätte svårt. Så jag ska nog koncentrera mig på engelskan, iaf när det gäller språk.


Är inte bara mina betyg som har förändrats, även jag har förändrats mycket, både fysiskt och psykiskt sett ... Mycket har hänt på en väldigt kort tid och jag antar att det är en positiv sak.

image64
Hehe vem vet man kanske blir ett MVG barn nu ;) Hehe sorry dåligt skämt :P

Humörsvängningar

Har haft det som fan dom senaste 2 dagarna ... Vet inte varför, har aldrig varit såhär förut :/ Går från deppad till pessimist till optimist till arg till glad till förvirrad till hyper ... Hoppas det tar slut snart Oo


Tack till alla som har stått ut med mig och för guds skull lyssna inte på mig jag menar inte allt jag säger :P Extra tack till Jonathan som har försökt och få mig att må bättre ... Tack för att ni alla finns :) <3

Min SH lärare var sjuk idag så jag + några andra i klassen antar att hon är sjuk imorgon med och sticker till skolan lite senare (a) för mig blir det 12 :D Shit vad skönt med så lång sovmorgon!


Ska kolla lite på min älskade chipmunk som egentligen är en .. nånting som jag inte kommer på namnet på just nu.

Saknar, men gör det mig hemsk?

Jag längtar tillbaks till Kuba ... Var där med mamma runt 97 och det var verkligen det bästa stället jag någonsin varit på. Jag fick massor av vänner, alla var jätte trevliga, det var runt 30 grader (även fast det var vinter), man hittade på en massa roliga saker hela tiden och ja .. det var helt enkelt underbart och jag ska tillbaks dit någon dag, men samtidigt så undrar jag om det är fel av mig att hellre vilja tillbaks till Kuba än till Chile där nästan all min släkt bor? :/ Känner mig hemsk som ibland spottar ur mig att Chile inte betyder särskilt mycket för mig .. :/ Om saker hade blivit lite annorlunda innan jag föddes så hade jag just nu kunnat sitta där i Chile, träffa min släkt mycket oftare än nu och aldrig ens tänka på hur det hade kunnat blivit om min mamma och min biologiska pappa inte hade gått skilda vägar. Äh, ska inte skriva alltför många privata grejer, men den stora frågan är:

Är jag hemsk för att jag knappt vill tillbaks till mitt "biologiska" land?
Utan hellre vill tillbaks till ett land som jag har många underbara minnen från och fick många underbara vänner i?



image62   Santiago, Chile. </3

image63  Santiago, Kuba <3


:'/

Irriterande

Har inte särskilt stor lust att skriva just nu, men gör det för Jonathan's skull :P


Var med den muppen under hela helgen från Fre - Sön och som vanligt så satt (eller ja snarare låg) vi inne under hela den här perioden ... Skönt med tanke på att jag har haft en väldigt hektisk vecka.
När det väl var dags för Jonis att åka hem så vart jag galen och hoppade på honom och höll fast i honom rätt så länge haha. Ville verkligen inte att han skulle gå, men han vart ju tvungen och gå tillslut ändå ... och hade ännu mera otur vid busshållplatsen .. Bussen kom typ precis när vi kom dit så jag kunde inte lura i honom att jag frös ihjäl och få en stor lång kram :P utan det vart en liten mini-kram och så hoppade han på och så var han ... borta *gör dramatisk gest med handen vid ansiktet* Aja, får hoppas att vi ses snart igen. I love you :) <3


Btw, förstår inte varför så många tror att vi är tillsammans ? oO Visst kan ju erkänna att vi är mer än vänner, men nää inte tillsammans än så sluta säg att han är min kille bara för att vi har setts i några veckor nu och sovit över hos varandra. Vissa klarar faktiskt av att träffas under en längre period utan att kalla varandra för pojkvän/flickvän, men ändå veta att den personen är den enda för en och att det kommer bli nåt mer när båda är redo för det.



Tror jag har skrivit tillräckligt, om inte så får jag väl skriva lite till, upp till Jonathan att bestämma det ;) Haha.

Jonathan kör sin "seriösa" pose ;)

Jag kör min ännu seriösare pose ;)  (Haha kollade precis på bilden igen och jag tycker det ser ut som om jag har en liten mini "Amy Winehouse frisyr, coolt va ? :D)

Dansa hela dagen

Som rubriken lyder så har jag dansat hela dagen.
Tog 9.10 bussen till skolan och började med att värma upp lite lätt. Vid 10.30 - 11 (inte riktigt säker på tiden) så kom de 3 första. Först ut var några treor som visade lite balett sen efter det så gick alla elever på dansen på diagonalen och gjorde sin grej. Vär jazzlärare Maria var inte där idag, men diagonalerna och danserna vart bra ändå :).

Runt 11.30 kom det 5 stycken som skulle kolla på så vi gjorde om allt igen och klockan 12 så vart det lunch som var väldigt uppskattat av alla hungriga dansare.
Efter lunchen så gick jag,Mira,Kumiko och Sofie runt lite i skolan och kollade på allt och alla, men tillslut så bestämde vi oss för att gå till teatern och när vi kom in så började alla klappa händerna och slå i golvet, haha dom måste ha trott att vi var 9:or som skulle börja där.


Efter det så gick vi tillbaks till dansen och väntade på nästa gäng som vi trodde skulle komma, men såklart så kom det inga fler så vi övade lite på vår jazz dans och 14 så började vi med danserna till mixen.
Vi ettor ska göra hip hop (var mer som locking),boogie (tror jag) och typ jazz/broadway + våran jazzdans och så ska några av oss vara med i ljusdansen, så det blir 5 danser :) Vi lärde oss hela hip-hopen och gissa om den var svår och jobbig, när vi kom ut därifrån så var vatten det enda man kunde tänka på haha.


Efter "skoldagen" så åkte jag ner på stan och köpte en liten present åt min älskade So-pi-pi, tyckte hon förtjänade det med tanke på att hon är en så bra vän och för att hon är förkyld. Krya på dig :) <3 Och efter det så gick jag hem och åt middag/satte mig vid datorn.


Ska iväg till dansen om ungefär 5-10 minuter så ska nog sluta skriva nu.

P.S Jag älskar att dansa och även fast den här dagen var fysiska krävande som bara den så vart jag så glad och hade jätte kul. Det här är det jag vill jobba med och ska jobba med i framtiden. D.S



image56

Från föreställningen "havet" som jag var med i 2004 och även gjorde en "delfin" dans till :)
 Yesbox, koreograferat har man gjort ;)



Boring

Sitter i biblioteket (skolan) och har tråkigt ... oO Är trött och vill hem och sova, men vi har bara engelska lektionen och EOS kvar och det lär nog gå hysat snabbt :)


Ikväll så är det  balett som gäller, kommer bli kul så länge jag inte får ont i benet under hoppen ... Fick lite ont under moderna imorse, men det är bättre nu.



Måste komma ihåg att ta med mig skrivhäftet hem så jag kan plugga på matten. Gick verkligen inte och plugga igår, INGENTING fastnade i huvudet :/ Så jag får hoppas att det går bättre idag :)


Ska nog fortsätta kolla runt på nätet nu ...


Borde det inte vara självklart?

Hammala hammala ham :O

I Fredags så var jag hos läkaren och kollade upp mitt konstiga ben som har gjort ont lite då och då i ungefär 3 veckor, läkaren trodde som skolsköterskan att det kunde vara benhinneinflammation och att jag skulle prata med danslärarna på skolan + att vi skulle till någon fotspecialist för och skaffa skoinlägg åt mig för hålfoten var lite väl "låg" och det kunde bidra till att jag hade ont.
Efter det så gick jag och mamma hem och käkade (jag iaf) efter det så var det bara att pallra sig ut i kylan igen och hoppa på bussen till skolan. Var rätt så mysigt att sitta där nästan helt ensam och bara lyssna på musik och ta det lugnt.
När jag väl kom fram så hämta jag böckerna och gick till klassrummet där vi skulle vara och vem springer inte fram om lilla Såfie och berättar att hon svimmade på SH lektionen, hon visste inte varför, men jag gissar på att dom där äckliga bilderna som ambulans-folket visade var lite väl grova :P
Sen så när vi kom in så berättade våran Svenska/Engelska lärare att hon var gravid (jag har misstänkt det ända sen vi började haha) och var i 6:e månaden, så vi skulle få en vikare/ny lärare sen när hon är mammaledig.


Efter skolan så åkte jag hem till Jonathan, när jag väl kom fram så gick vi till affären där Jonathan köpte godis (fy skäms! :P) och lite annat, just då så ville jag inte ha nåt så det vart inget för mig. Efter det så gick vi hem till honom och påbörjade vårat film/tv maraton haha. Om jag inte minns fel så började vi se "Torkel i knipa". Haha den var rolig, men hemsk! Om jag inte minns fel så fortsatte kvällen så :)


Nästa dag (yes jag sov faktiskt över 2 nätter haha) så vaknade och såg en underbar liten sötis som stirrade på mig med stora nyvakna ögon + att det var fullt med snö ute, det mina damer och herrar är lycka ... Jag förstår verkligen vad folk menar när dom säger att man ska glädja sig åt dom små sakerna här i livet, fast dom där två var ändå rätt så stora + att allt som hände under helgen gjorde mig glad :)
Aja moving on, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde sen, men jag minns dock att vi gick ner till affären och köpte godis (båda två! :O), jag tyckte jag tog jätte mycket, men Jonis ... oj .. haha det var mycket :P Sen så var det bara och traska hem igen, kommer ihåg att jag var grymt godissugen, men att vi skulle göra nånting först ... Kommer dock inte ihåg vad. Aja, sen efter det så fortsatte vi kolla på tv/film hela kvällen :).


Idag så vaknade jag till samma underbara sötis som hade tittat på mig med underbara nyvakna ögon igår fast den här gången såg man att han hade gjort nånting och yes det hade han, han hade varit ute med hunden och var iskall om händerna och såklart skulle hålla om mig med dom händerna, haha, men det gör inget du är för söt för att jag ska kunna vara sur på dig ;) och till min stora förskräckelse så började den jäkeln äta godis :O Så jag sa åt honom att det kanske var smartare att äta frukost innan man börjar äta godis, så vi gick ner och åt "frukost" haha. Resten av dagen så gjorde vi ungefär samma som igår och förrigår hehe :P Hoppas du vart nöjd med mitt inlägg Jonis ;)


Har du inge hyfs?

Jag hatar när folk antingen lägger sin väska på sätet bredvid sig och vägrar flytta på den när man försöker sätta sig där + att dom ser att bussen är proppfull och att endast deras säte är ledigt eller ja "ledigt".
Sen så hatar jag också när folk sätter sig på det yttre sätet så att det längst in är tomt och så vägrar dom flytta sig då med. Jag får bara sån lust att klämma igenom mig och sätta mig ner och se jävligt sur ut, men jag gör ju såklart inte det.
Det går bra att stå med tanke på att jag inte har några fysiska skador eller så, men tänk på dom som ser friska ut men som kanske har fysiska/psykiska skador och inte vågar göra nåt.  Please people, försök vara lite snällare.


Har för övrigt varit en rätt så bra vecka :) Har inte haft några läxor alls i skolan, fått dansa,träffa alla söta klasskompisar och en massa annat :)

Ska träffa J imorgon, kommer bli jätte kul :) Längtar <3

Sötis <3

Varit med sötisen J idag med :) <3 Hehe finns det nåt bättre sätt att spendera sin helg än med en galen underbar gubbe som gör ens dag 100 ggr bättre? :) Tror inte det ... Så tack för ännu en underbar dag och ännu mera tack för en härlig helg :)

Skola imorgon .. Har faktiskt saknat det lite :) Saknar nästan alla söta klasskompisar och all dans såklart! + att Mira fyller år imorgon och jag har köpt en present som absolut inte kan misslyckas ;) På tal om Mira's present så måste jag ta och skriva nånting och kanske ha ett band runt ... ehum .. saken :P


Passade även på att dela in alla mina vänner på bdb i olika kategorier ...  "ES1b" (min klass),"Msn/Internet buddies","Orka bevaka" och "Träffat". Har äntligen slutat vara så feg och slutat bevaka vissa bara för att dom är mina "vänner" på bdb. Finns en som jag har slutat bevaka för att jag helt enkelt inte orkar tänka på den personen och vad den har gjort mot mig, vill inte må dåligt nu när jag äntligen mår jätte bra igen :).


Haha är även extra glad just nu för att jag pratar med 3 av de bästa människorna på hela planeten, Jonathan <3,Råtta Pottan <3 och min älskade arabman So-pi-pi <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Aja, ska iväg och "slå in" presenten nu :)

J Igen

Var med Jonis idag med lika trevligt som alltid :D Haha.

Gick till Gottsunda C för och ladda på mitt busskort, sen efter det så åkte jag ner till stan och köpte en födelsedagspresent till lilla Mira som fyller hela 16 år på Måndag :D Hoppas du gillar din present ;)
Efter det så tog jag bussen till Jonathan, åkte helt själv ;) Haha.
När jag väl var framme så kom han och mötte mig och vem gick inte av vid samma hållplats om inte vaktmästaren i min gamla skola! Aja, vi gick hem till honom och började kolla på tv. Efter ett tag så började fotbollen (åh... jippie :P) så Jonathan kollade på det medans jag typ låg och halvsov haha.
Jonathan vart arg när det andra laget gjorde mål så vi började kolla på "click" istället, efter den så gick vi till affären och köpte nåt att äta, vart pastasallad med räka för mig mums! :D Hehe.

Efter det så gick vi tillbaks och åt upp vår mat och kollade på kogänget och efter den så vart det lite tv :P
Efter det så var klockan tyvärr jätte mycket så jag var tvungen att åka hem :(
Medans vi stod och väntade på bussen så passade jag på att bli en liten omogen unge igen och kastade en snöboll på Jonis ;) Haha jag tror han vart lite rädd för mig för han sprang ifrån mig efter det, men tillslut så stannade han så jag kunde värma mina händer på hans hals. Han verkade inte gilla det särskilt mycket, men för mina händer så var det himmelriket haha tack så mycket för uppvärmningen  ;)

Tror jag har skrivit nog för idag :P

image53

Jonathan

Var med Jonathan idag :D Var super nervös innan jag skulle träffa honom + inatt, sov inte särskilt mycket. Vi sågs på stan runt 12 (min dumma buss var 5 minuter sen! :O ) Stackaren var också jätte nervös, men lyckades ändå ge mig en kram haha.
Vi tog bussen hem till honom och påbörjade vårat film maraton, vi började med hmm ... "gustaf" (tack för hjälpen Jonis ;)) sen så fortsatte vi med "superhjältar",  "the waterboy" (tror jag iaf och "hitta nemo" sen efter det så kolla vi på csi. Nånstans mellan alla dess filmer så var det dags för mat, jag vet inte varför men jag tyckte det var asroligt att Jonathan var så otroligt snäll och frågade om jag ville ha hamburgare så tillslut så började vi båda skratta jätte mycket varenda gång han frågade mig om jag vill ha, men tillslut så kom hans pappa och sa åt mig och käka så då gjorde jag det och det ångrar jag inte heller :D
Fick även en bild på honom, men vet inte om jag får ladda upp den :P Hehe, jag tycker iaf att den vart väldigt söt :D

Hursomhelst så var det en jätte trevlig dag och gör gärna om det snart igen :) Så tack Jonathan för en jätte trevlig dag, du var helt underbar :)

image52

Blogginlägg

Time too use the blog again.

Ska på bio ikväll med Kumiko,Sofie och Mira (kanske nån mer om Sofie får tag i nån ).

Måste nog ta och dammsuga lite här i rummet senare, min dumma lampa ramlade ner och i den så hängde det torkade blommor så det lossnade en massa blomblad som jag inte har orkat plocka upp, men är väl dags att göra det nu.


Haha Jonathan vill att jag ska skriva om honom, men jag vet inte vad jag ska skriva och han vägrar och svara på msn :P (Så, nu så skrev jag om dig haha). Nu så skrev han tillbaks ... Han vill att jag ska skriva nåt jag skrev på msn igår, har dock ingen aning om vad det är :P Ahaa det där haha :P Tyvärr Jonis, men jag orkar inte :P Kan väl skriva en av dom här.
1. Jonathan är söt

Mer orkar jaginte haha

I'm off too vaccumclen my bedroom.



RSS 2.0