Multi Show

Idag har jag haft ett prov och en show. Provet gick väl helt ok, svarade på alla frågor utom en och showen gick jätte bra. Lite enformigt bara att dansa samma gamla danser, fast Sofie hade gjort om technologic, så lite omväxling vart det + att den vart mycket coolare nu. Bilder kommer när jag har fått dom från Sofie/Mira.
Efter showen vart jag dock lite .... ja... på halvdant humör ... Lite saker som hände, som jag inte tänker skriva här, men som kändes lite småtråkiga. Aja, shit happens.

Imorgon blir det fest hos Therese. En lite försenad födelsedagsfest (eller inte så försenad egentligen). Kommer att bli kul, jag och Sofie (jag köpte den, men hon delar den med mig) har köpt en väldigt intressant present, haha. Ska ta med mig kameran och ta bilder.

FInns väl inte så mycket mer att skriva om just nu i dagsläget. Eller jo just det, mitt studiebidrag har börjat sättas in på mitt konto nu istället för på mammas, goda nyheter för mig alltså.


God natt världen, hoppas jag vaknar upp till en lite vackrare värld.



Fotograf Sofie Melin



Nytt från Gaga

Jag kan nog med ca 99,9 % säkerhet säga att jag är ett Lady Gaga fan, all musik jag har hört från henne har jag tyckt om.
Nu så  har det kommit en ny låt/video från henne, jag hörde den för ett tag sen, men fastnade inte för den direkt. fast nu ikväll så lyssnade jag på den igen och vart kär, den är grym. Här är den, hittade inte videon till den på youtube nu heller så det får bli en länk till Perez Hilton's sida där den finns i rätt så bra kvalité, klicka här för att komma dit :)

Om du bara vill höra låten så kommer den här nere


Uppdatera mera

Nä, har inte haft tid att blogga/ladda upp bilder/knappst sitta vid datorn.

Har inte skrivit om vad jag gjorde på min födelsedag så jag kan väl börja med det :)
Vaknade upp, åt INGEN frukost (frukta ej, jag får i mig mat sen), Mira kom över med sin lilla vovve Trassla runt 12 tiden. Samtidigt så kom min mamma och hennes kille hem från sjukhuset. Jag fick min personliga t-shirt som jag ville ha, dock inte med ett kattryck utan med ett taxtryck. Den är jätte fin, sen så fick jag ett armband med :) Av mamma och hennes kille fick jag lite pengar för jag ska få min riktiga present av mamma/brorsan i slutet av månaden, vet dock redan vad det är, men skriver inte det här riktigt än hehe. Just det av Thom fick jag två filmer Robin Hood och Aristocats (önskade mig Disney filmer). Fick de när jag vaknade och vi kollade på Robin Hood direkt :)
Efter det så sa min mammas pojkvän att han ville bjuda oss alla på restaurang (food here I come), så jag bestämde att vi skulle äta på Little Italy. Där vart det vanlig buffé + pizzabuffé. Jag åt bara en portion mat + en pizzabit. Vart lite besviken, när det är buffé ska man äta mycket ju!
Efter det så gick jag och Thom och köpte en choklad tårta som förövrigt var helt jävla underbar. Vart en fransk chokladtårta om någon undrar.
Sen så åkte vi hem. Jag var jätte trött så efter att jag hade ätit lite av tårtan (utan ljus eller sång, gillar inte sånt) så gick jag och Thom och sov i en timme. Efter det så började jag vänta på Sofie.
När hon väl kom så kollade vi på melodifestivalen och gjorde oss iordning. Sen var det bara att ge sig iväg till krogen :) Vart Orange för oss, Therese kunde inte följa med oss så det vart bara vi, men det gör inget vi hade det jätte kul :) Vi vart dock tvungna att åka hem rätt så tidigt (00.15 gick Sofie's sista buss hem) så jag var hemma runt 00.30. Väl därhemma så väntade Thom på mig (mamma sov). Vi öppnade en champagne flaska, som smakade bajs, och åt lite. Sen så gick vi och la oss och jag vaknade runt 11.
Det var en skit bra dag :)

Sen dess så har skolan hunnit börja... Måndagen var ok, väldigt trött och seg. I Tisdags så hade vi matteprov *spy galla* och idag så hade vi musikalträning. Det är jätte roligt, älskar vår bunny-dans haha. Älskar dock inte att de som syr kläderna verkar tro att alla har en storlek mellan 32-36... Jag har riktigt breda höfter och behöver nåt större än så! Får hoppas att dom inser att inte alla är super smala och behöver lite större grejer.

På Fredag är det prov, så man får väl ta och börja plugga lite nu. Typ läsa igenom texten och svara på frågorna.

Förresten så verkar ingen som kontaktade mig om att de ville ha hjälp med sina hundar inte vilja ha någon hjälp längre. Så jag funderar på att lägga ut en ny annons och skriva klart och tydligt att jag vill jobba ungefär varannan helg minst och att det bara får vara seriösa personer som kontaktar mig! Vuxna människor borde väl ändå behandla en med lite mer respekt än så.

Har ont i magen nu av alla Pringles jag har ätit... Fick en burk idag av India som födelsedagspresent :) Av Therese fick jag lyktor förresten. Sofie's present ska jag få snart, den håller på att bli gjord av en massa flitiga kineser haha eller nåt sånt ;)

Är törstig...

6 574 dagar gammal...

Imorgon fyller jag 18, lite coolt faktiskt, men överskattat. Alltså 18, inte att fylla år :D Sorgligt nog ligger mamma på sjukan igen så jag får hälsa på henne imorgon, men det är ingenting allvarligt bara hennes kateter liknande sak som hade lossnat. Hoppas hon får komma därifrån imorgon ...

Har ingenting inplanerat under dagen, men sen till kvällen så kommer Sofie hit och sen efter det så ska vi möta upp Therese och gå ut på krogen :D Blir nog people, men får se :) Tur att Thom är här så att man inte är tvungen och sitta o peta i naveln hela dagen imorgon haha.

Ska nog ta och duscha nu... Hoppas morgondagen blir toppen!

Imorgon blir jag stor ... :)

Fotodag med Sofie

Idag vart det en fotodag med Sofie :) Ursprungligen så skulle vi ha två teman "brunt" och typ "vinter-blomma" haha. Sofie började göra mig iordning för "brunt", men tillslut så vart det inte så brunt haha. Tråkigt nog hade inte Sofie med sig sin original kamera utan en annan, men bilderna vart ändå bra. Eller ja, iaf vissa av dom :) Så jag är nöjd. Nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma in på msn och skicka bilderna.

Imorgon så ska jag försöka underhålla min mammas pojkväns dotters styvdotter (haha, hoppas någon förstod det där). Hon kommer från England och talar bara Engelska. Kommer nog att bli kul. Vi skulle typ på bio eller nåt, men jag kanske kan visa henne omkring lite här i Uppsala. Finns ju ändå lite saker och se :) Så får man öva lite på Engelskan också.

Ååh, längtar tills på Lördag när jag fyller år och jag, Sofie och Therese ska ut! Det kommer att bli jätte kul! Hoppas jag iaf, hehe. Eftersom att mamma har varit sjuk så struntade jag i att bjuda hit min moster och mina kusiner. Annars så hade jag bjudit hit dom tills på Söndag så hade vi kanske kunnat gått ut och ätit. Fast jag får göra det i slutet av månaden eller nåt när mamma mår bättre :)

Ska gå och kolla vad man kan göra för middag nu. Eller iaf ta lite fil... mmmm, fil haha.

   Morsning Korsning säger jag

ok?

Det här tycker jag bara är helt sjukt. Inte ska väl läkare och barnmorskor få stoppa rätten att ta reda på vad ens barn ska få för kön bara för att en kvinna inte ville ha ett specifikt? Sen så angår det väl inte dem vad hon vill ha. Det är ju hon som ska uppfostra barnet inte dom! Om hon vill ha en pojke då är det väl bara för henne att försöka tills hon får det. Helt sjukt.

En annan sjuk sak, jag var tillsammans med en kille för ca 2 år sen. Han var helt underbar i början. Efter ett tag började han bete sig konstigare och konstigare. Han hade aldrig tid och ses, han hade ALLTID med sig sin telefon så att jag inte skulle få syn på vad han hade i den, plus en massa andra grejer. Han hade varit förlovad med en tjej, men berättade att dom hade gjort slut, men att hon inte riktigt hade fattat det och fortsatte ringa honom. Jag trodde honom och tänkte att hans "ex" var sjuk i huvudet eller nåt. Det hände vissa andra grejer som fick mig att tycka att han var väldigt konstig. Tillslut så kollade en vän upp vem hans bil stod regristrerad på. Och gissa vem det var om inte hans ex. Han påstod att hon var hans faster och efter det så gjorde han slut med mig (på msn, jävla tönt). Antar att han tyckte att jag började få reda på för mycket om honom. Efter detta så fortsatte vi att ses lite då och då, jag var fortfarande jätte kär så jag ville träffa honom så ofta som möjligt. En dag så berättade han att han hade skaffat sig en ny tjej. Jag var förkrossad .... Efter ett tag föreslog han att vi skulle ses igen, han började hålla på och försöka pussas och så, men jag sa att jag inte ville eftersom att jag visste att han hade tjej. Han sa då att de inte sågs, så de hade gjort slut. Väldigt deja vu...
Aja, jag har gått och skaffat facebook och gissa vem jag hittar där om inte hans s.k faster, alltså hans ex som han påstod att han hade gjort slut med. Jag skrev till henne och frågade om hon verkligen hade gjort slut med honom under den perioden som vi sågs. Hon skrev att de bara hade en "paus" och att dom har varit tillsammans i 7 år och att jag tydligen bara var någon liten fjortis som störde dom. Jo tjena, det var ju verkligen mitt "fel". Den killen har nog problem i huvudet, på riktigt. Tråkigt bara att hans s.k ex inte har förstått det. Fast vem vet, hon kanske är lika dum hon?
Tycker bara att det är lite konstigt att hon är villig och försvara honom så pass mycket som hon gör när han har behandlat henne och säkert jätte många andra tjejer som skit.

Finns många skumma typer i den här världen.

Cherry cherry boom boom

Hörde Lady Gaga's nya låt "eh-eh" för ett tag sen, men har inte orkat ladda upp den här. Har inte hittat videon i någon bra kvalité så det får bara bli låten :) Men kan länka till videon på perez hilton's sida. Här



Lyssna på den, den är underbar! vart förälskad direkt :) <3

Vad jag önskar mig del 2

3. Sjalar/Scarfar, inte såna som man kan ha runt halsen utan såna som man kan ha runt huvudet (som ett hårband typ). Så de ska inte vara för tjocka utan rätt så luftiga :)

4. Egengjorda saker. T.ex armband (kom ihåg att jag har nickelallergi så om ni gör smycken då måste det vara typ plast/riktigt silver. Just det jag gillar inte guld, så INGET I GULD!) och så :)



En personlig t-shirt kanske? Önskar mig en "katt" t-shirt av Mira. Fast jag kan ta emot fler, men olika personliga tryck :) Ta hellre en lösst sittande t-shirt i typ storlek L eller nåt än en som ni tror passar haha :P



Tycker jag önskar mig rätt så bra saker i år, det är inte så dyrt och det är rätt så personligt :)

Några saker som jag INTE önskar mig!

1. Kläder (undantag, personliga löst åsittande t-shirtar). Jag hatar, hatar, HATAR att få typ jeans och sånt av folk som gissar vad jag har för storlek. Hemskt!
2. Prydnadsgrejer (undantag, lyktorna och ljushållarna). Jag har inte plats och jag bryr mig inte om dom särskilt mycket.
3. Spargris, haha dom är jätte söta, men jag måste hinna fylla alla mina nu så ingen spargris nu! :P
4. Gosedjur, jag älskar gosedjur, men typ alla ligger i källaren. Så nej tack, inte fler.

Det var allt jag kom på för tillfället, hoppas det hjälper er (du, sofie haha) att hitta någon bra present som inte är alltför dyr :)

Glad alla hjärtans dag på allt och alla :)


Lär dig att älska den!

Haha den lilla svarta hunden har en likadan "gubb-mössa" som dig Sofie :D


I've gotten meself some pointe shoes

Yesbox! Tåspetsskor var det här, efter alla drömmar o allt om det så har jag äntligen fått dom :D Dom är perfekta, men ja... lite ont gör det att stå på dom haha.

Nu har jag lov också! Gud, vad skönt! Idag är det Fredag den trettonde, imorgon Alla hjärtans dag, nästa vecka fyller therese år och sen jag :D Sen på Tisdag så ska jag och Sofie ha en liten fotoshoot, hoppas jag kan vara seriös så vi får några fina bilder :P
Mumsfilibabba idag vart det super god mat i skolan. Kycklingschnitzel, klyftpotatis, sallad, curry dressing och apelsinjuice. Bolandgymnasiet har skit bra mat! Jag älskar den.

Mamma har fått lämna sjukhuset för helgen, så just nu så är hon hemma hon sin pojkvän, men imorgon så kommer hon hit :)

Vad mer har hänt? Ingen aning... Just det, jag är grymt sugen på tacos haha. Det var nog allt :P

Sen så måste jag ju bara skriva att infinite mass är grymt bra!




It's maj börthdäj

Inte min födelsedag än, men snart så jag ska skriva ner vad jag önskar mig och så :D

Eftersom att jag bara kommer att få födelsedagspresenter från typ 3 kompisar som känner varandra så kan ju ni prata ihop er lite så att det inte blir typ en massa av dittan och lite av dattan haha :P

Ok here we go ...

1.  Inramade personliga bilder, jag har för få RIKTIGA bilder på mina vänner. Det kan jag ta emot hur mycket som helst av!

2.  Små ljushållare/lyktor som man kan hänga i fönstren (eller bara ha ståendes någonstans). Detta vill jag inte ha alltför mycket av, men några iaf :P

3. Jag kommer inte på nåt mer, men kanske uppdaterar det här inlägget någon annan gång, så håll utkik ;)

Händelserik vecka

Den här veckan har varit händelserik... Mycket skoj på håltimmarna och ett besök på Danshögskolan. Har inte direkt tid att skriva så mycket om allt, men här kommer en liten summering.
Mamma ligger på sjukhuset, hon har gallsten :O
Mops-tanten hade inte tid att ses idag, så jag får hoppas att det går bättre imorgon när jag träffar chihuahua-kvinnan :)

Det var allt för mig den här gången, ska försöka uppdatera senare idag eller typ imorgon ... Mycket att göra här hemma när man inte har en mamma :P Har tvättid 17.30 och måste hinna äta innan det.


ich är en schnitzel!

SÅ var ännu en dag avklarade i Sofia's liv :) Var trött imorse med, måste lägga mig tidigare. Fast jag pallrade mig upp som vanligt (och det ångrar jag inte). På so:n så fick vi sitta i datasalen och jobba med våra arbeten, ja det gick ju ... bra.
Sen var det dags för modernt, vi var 5 stycken som var med. Det gick jättebra och vi var alla duktiga med tanke på att vi var jätte trötta. Efter det så gick jag och Mira hem till Therese (där India också var) och käkade Nudlar med korv haha, eller Mira fick mackor eftersom att nudlarna låg i köttbuljong och hon är vegitarian. Till efterrätt vart det choklad. Vi hade det jätte trevligt och nu så vet man vart Therese bor.
Efter lunchen så begav vi oss tillbaks till skolan för och ha balett. Det var lite svårare, men väldigt roligt idag. Sen så påbörjade jag och Mira väntan på musikalträningen, men vi fick senare veta att den var inställd så då var det bara att bege sig hemåt. Skönt säger jag.
Jag är jätte trött, skönt att man är ensam hemma så man bara kan lyssna på musik och ta det lugnt :)

Hittade lite dansbilder på oss idag på Facebook, jag fastnade för den här bilden. Jag ser så dansant ut haha :P



Oj, fick precis ett samtal från min mammas pojkvän. Min mamma ligger på sjukhuset, hade någon inflammation eller nåt sånt (förstod inte riktigt). Så hon ska stanna där under natten. Får hoppas att hon kommer hem snart och att det inte är nåt allvarligt. Om hon inte har kommit hem tills imorgon så kanske man kan ta och hälsa på henne, för just nu så vet jag att hon är i goda händer och hon orkar nog säkert inte ta emot så mycket besökare nu. Hon skulle tydligen ringa mig snart, så jag får väl se hur hon mår då.

Nu ska jag ta och fortsätta "chilla" hehe.

Helt galet, på ett bra sätt

Åh den här dagen alltså ...haha, den har varit helt galen! När jag vaknade imorse så var jag så himla trött och tänkte bara "nej,nej nej..." + att jag hade drömt om mina hemska engelskalärare/engelska lektionen så jag var på lite halvbra humör. Fast jag pallrade mig upp, åt frukost och gjorde mig iordning.. eller ja iordning och iordning kan man väl inte direkt kalla det. Jag klädde på mig, det var allt.

Jag var inne i stan ungefär 10 min innan min buss skulle komma så jag gick till avgångshållplatsen. Där fick jag syn på Therese, så jag gick och skrämde henne lite haha.
Efter det var det dags för matte, Mira kom lite sent, Sofie dök inte upp alls så vi antog/antar att hon är sjuk. Stackaren såg ut som en döende hundvalp igår! Sen var det dags för idrott, vart badminton idag. Det var helt okej, men jag vart så grymt seg mot slutet så jag orkade inte spela ordentligt haha.
Nu kommer vi till den bästa delen, lunch! Det vart korvstroganoff idag, mums! Vi (jag, therese, india och mira) insåg att mat är väldigt underskattat, fattar folk inte hur gott det är ? Haha. Vi satt även och pratade om hur sjukt svårt det är att uttala vissa ord på engelska och vissa likheter t.ex mouse och moose. Hahaha... Skrämma någon på bussen genom att säga moose/mouse, sätta upp fiskedammar längst bak ... åh herregud, det finns inget vi inte pratar om! Jag trodde jag skulle dö av skratt.
Efter lunchen så begav vi oss till caféterian för och köpa lite gött gött, vi skulle nämligen fortsätta kolla på Princess Mononoke på svenskan :) Den vart faktiskt jätte bra och hitills så har alla animé långfilmer som jag har sett varit bra. Har dock bara sett typ 3. Man kanske skulle ta och se fler. Det är bara och tipsa om bra animé långfilmer :)
Aja, engelskan var ... ja .. engelskan (spy lite). Bussresan vart också väldigt rolig. Det började med att Mira lurade chauffören lite med sin sms-biljett, haha vi var jätte rädda att det inte skulle gå, men ärligt talat så hade det varit lite kul och se. Mira blir så himla panikslagen när hon är nervös så hon hade säkert sagt något roligt haha. Busschauffören var lite väl förtjust i bromsen också så det vart lite kramkalas där på bussen.

Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt, laddar om mina batterier och hoppas på en lika rolig morgondag :)

Dagens fynd: The white stripes - Jolene


Tåspetsskor del 1 och hundjobb

Idag kom det en kvinna från DigIt och lät oss pröva ut en massa olika tåspetsskor :D Det var underbart, jag trodde nästan at tjag hade dött och hamnat i himlen haha. Nästan alla tjejer hade problem med sina skor, men sen när det var min tur så sa jag att jag hade en 39:a, jag satte på mig dom och de satt perfekt! Jag fick testa att ställa mig på tå med de och det kändes jätte bra! Jag trodde att jag skulle få jätte ont i tårna och vristerna, men jag fick bara lite kramp i ena vaden haha  :P Poängen är att det kändes så naturligt på nåt sätt. Nästa vecka så får vi dom + band och tåpaddings. Ser verkligen fram emot att få börja dansa med dom :)

I mitt förra inlägg så skrev jag ju att jag typ hade fått ett jobb.. Jag är rätt så säker på att jag har de båda så jag kan nog skriva om dom :) Jag la ut en annons på blocket om att jag ville bli hundvakt/helgmatte till en hund och jag fick svar från två kvinnor. Den ena bor här i Gottsunda och har en mops, hon behöver bara hjälp i några timmar om hon ska till t.ex Ikea. Den andra har en kennel och föder upp chihuahuor (åååh! :D) så hos henne kan det vara allt från 1 dag till typ 1 vecka och då får jag ta hand om kanske 3-6 hundar. De andra tar hon med sig på utställningar och så :) Jag tror att det kan bli jätte bra. Ska bara hälsa på båda och kolla så att allt funkar bra med hundarna/hunden, sen är det bara och sätta igång :)

Mamma vart sjuk inatt (typ magsjuka... ah!) så jag kunde inte träffa Thom idag :( Fast vi ses nog snart igen :)
Hann med och köpa två födelsedagspresenter till Sofie idag :D Får se om det blir nåt mer, tror det, men vet inte vad :P
Har även varit extremt duktig och gjort engelska läxan, det var dock bara en text man skulle läsa... Den var skittråkig och jag höll på och dö :D Tjolahoppsansa! :D
Har även gjort mat själv idag (wow....) vart en special blandning med bl.a ris... ärtor... och en massa annat :P Gott vart det :D
Mamma lyckades pajja tv:n igår innan hon vart sjuk så nu kan jag inte titta på tv... Mamma har tagit över den i vardagsrummet.
Sen så verkar hennes kille tro att hon är döende, vilket hon självklart inte är haha.

Just det, precis efter att jag hade publicerat mitt inlägg igår så dig lilla Scar... Hoppas lill firren har det bra i fisk himlen.


Februari = Underbar månad

Detta är vad som händer i Februari :D

1. Jag ska (är rätt så säker) börja jobba med något skit kul! Mer info kommer senare när jag är helt säker :)
2. Sofie fyller år.. ÅH! :D

3. Therese fyller år :D

4. JAG fyller år :D Så alla partyglada människor håll utkik. Vissa förstår dock kanske att jag inte vill ha de i min närhet när jag fyller år, så back off bitches :D

5. Alla hjärtans dag (I have a boyfriend, can it get any better than that?)

6. 4 Månader med min lilla Piff :D <3

7. Vi ska till danshögskolan, nu på fredag faktiskt :O (om jag inte hörde fel)

8. Vi ska få våra tåspetsskor, hur länge har jag inte drömt om dom?! :O :D

9. Vi får sportlov :D

10. Fettisdag, SEMLOR!!!!

Så med andra ord, Februari kommer att bli väldigt bra :D

Aja eftersom att detta är min blogg så tänkte jag skriva av mig lite om tråkiga saker ... Nämligen jävligt falska människor som mer eller mindre ignorerar en tills de inser att de själva har något att vinna på en. Jag är så jävla trött på och bli utnyttjad av såna människor.
Människor som inte ens har tid och hjälpa mig med en liten ynken sak, men som har all tid i världen och klaga på vilken jävla dålig vän jag är. Jo men tjena.... Jag är allt annat än en dålig vän. Eller nu när jag har slutat bry mig om att du inte blir lika glad om jag inte hoppas och skriker av lycka över din lycka då kanske jag är en sämre vän... Eller vänta lite, för mig är du inte direkt min vän... När jag berättar om dessa människor då säger jag för det mesta "min s.k vän", för det är ju vad ni är (inte alla, men en del).

En riktig vän är inte en sån som dumpar en direkt bara för att man befinner sig i en svacka i sitt liv och inte inser hur mycket alla runtomkring en betyder... En vän finns alltid kvar där vid sidan om med en hjälpande hand.
Bara för att mina nuvarande vänner inte alltid har tid och gå på bio eller bara ses och gå runt på stan betyder det inte att jag tänker logga in på bilddagboken och skicka ett meddelande där det står att jag har bättre saker och göra än och sitta och vänta på dom. Jag är glad om mina vänner är glada och om dom iaf har tid för mig ibland och under denna tid inte sitter och messar med sina andra vänner (när jag skriver så då menar jag verkligen HELA TIDEN).
Det hände mig en gång... Jag bad en s.k vän om hjälp, hon gick med på och hjälpa mig ( det var något i stil med en läxa). När vi kom hem till mig så hjälpte hon mig inte alls utan pratade knappt med mig och satt bara och messade med sina vänner som hon skulle på fest med sen. Tack så hemskt mycket för hjälpen...

Är inte bara en person som behöver känna sig utpekad, jag syftar på ca 3 personer just nu. Så jag vill inte att någon (pekar inte ut någon nu heller) ska skicka meddelanden till mig om att jag skriver en massa skit om den, för det är inte bara "dig" jag skriver om.

Aja, det jag vill ha sagt är att jag inte är din jävla reserv-kompis som du kan komma till när det bara passar DIG eller när du känner att du har nånting och vinna utav det!

Känner att jag har fått skriva av mig lite nu ...

Har varit med Thom i helgen, vi var och köpte fiskar med hans pappa i helgen. Vissa av dom vart uppätna av dom större fiskarna och en vart utspottad. Den lilla killen/tjejen fick namnet Scarface eftersom att den vart av med en liten del av sin fena typ. Hoppas den lille/a överlever (vilket jag tror) och blir stor o stark :)

  Jag är som lyckligast när jag får vara med de jag trivs med och slipper alla falska skit människor...

RSS 2.0