Skit..

Dagen började bra, men vart bara skit nu mot kvällen...

Laddar upp bilder istället













Sen gick det inte att ladda upp fler bilder...

Inte road

Ända sen jag klippte mig så har jag varit halvnöjd/inte alls nöjd med min frisyr, men på sistone så har jag börjat vänka mig, men vadfan händer då?! Jo jag upptäcker att jag har en slinga (okej den är typ lika stor som två/tre slingor) i bak som är längre än allt annat hår... FULT???! JA! Suck, dålig fucking frisör är fucking jävla bajs dålig!

Vägrar betala 200 kr för och få mitt hår klippt igen (och säkert få det ännu kortare), men vet inte om jag vågar någon civilperson komma nära håret med en sax, DANGER DANGER.

Om jag ändå kunde ha en såhär fin frisyr :(


ey...EY!!!

STOPPA DEN DÄR KVINNAN HON ÄTER UPP ALLT GODIS INFÖR IMORGON!!!!
Jag lunkade iväg till gottsunda c och köpte godis inför morgondagen, men vad gör jag? Jo jag sitter och äter upp det nu! Såhär ser det ut i mitt huvud "Nej men... choklad kan man ju inte ha med sig det smälter ju i solen *JOINK IN I MUNNEN*"... "Plast... Hmm, kommer ju inte direkt ha med mig en papperskorg *JOINK IN I MUNNEN*"

Helt jävla hopplös är jag, haha!


Por favor señor, no me pegues!

Är åter igen tillbaks i sveriges 4e största stad efter att ha varit i sveriges 2a största stad (Gbg), var en trevlig vistelse som alltid, men alldeles för kort och slutade på ett alldeles för sorgligt sätt, nämligen med att jag åkte iväg. Måste erkänna att en liten tår föll nedför min kind, förhoppningsvis trodde dom andra på tåget att jag hade pollenallergi, haha!

Chikachikaboomboom, idag gjorde jag tzatsiki, den vart liiite för salt, men riktigt vitlökig och stark, SKIT GOTT! Ska mumsa i mig resten sen, nomnomnomnomnom

Over and out, här kommer några bilder från Göteborg






Fika i solen

Vart en fika med Sofie idag, himlans trevligt speciellt eftersom att det var så varmt och härligt ute!
Testade Chailatté för första gången också, det var väldigt gott faktiskt, men dyrt! En chokladmuffin till det också, nomfuckingnom

Vi kom fram till att i år så måste vi fan ta tag i våra "planer" som vi alltid har varje år, men aldrig genomför, TUMMEN UR RÖVEN FÖR FAN BRUDAR, HAHA!




Promenad

Vackert väder idag med, varmt också, typ 18 grader! Inte sitter man väl inne då! Trotsade min urinvägsinfektion och gav mig ut på en promenad och hurtig som jag är nu på kvällen så har jag ritat upp vägen där jag gick, för alla vill väl se vart jag gick, ellerhur? Ne, inga protester, dåså då kör vi!

JAHA DÄR KOM PROTESTEN! Blogg.se vill inte att jag laddar upp bilden...

Aja, men det var väl en sträcka på ungefär 4-5 kilometer och shit vad skönt det var, tog t om av mig jackan några gånger för att det var så varmt (hade linne under), riktigt najs.


Morgondagen består bl a av fika med Sofie, finns det nåt najs fik inne i stan där man kan sitta ute? Kommer inte på nåt just nu... Fast får väl se hur vädret blir också.


Det var nog allt för denna gång, sov sött alla små marshmallows

Ful blogg

Har länge tänkt på hur ful min blogg är och att jag verkligen måste göra nåt åt det, men har inte orkat göra nåt vettigt (inte för att jag har haft nån fin design... ever), så nu byter jag till en av blogg.se's designer och låter det vara så tills jag får lite inspiration!

Musikal och underbart väder

Var som sagt på bolands årliga musikal igår, Grease var de det här året och wow... man blir så himla stolt över alla enormt duktiga elever! Go Boland go!
Inte nog med att showen var väldigt bra, man träffade på en och annan lärare där också, vart en del kramar under kvällen. Man blir så himla glad när man ser (en del) gamla lärare och bolandmänniskor. Boland må se rätt så tråkig och sjabbig ut på utsidan, men insidan är helt fantastisk!
Just det, får inte glömma bort o nämna att jag var dit med Sofie och hennes bror Erik också. Var alltför längesen man fick träffa lilla Sofie, blir ev en träff igen på måndag, då jäklar har Sofie en hel del att berätta, haha!

Idag då? Vaknade upp och mådde ännu lite bättre (har haft urinvägsinfektion för den som inte fattar) och det var UUUUUNDERBART väder ute så jag tog med mig katterna ut på balkongen så fick dom nosa omkring där medans jag sprang efter dom med kameran. Dom katterna alltså, riktiga toppmodeller :D
Sen var även min bror och Nivaldo här så det vart en hel del "mingel" eller vad man ska kalla det för... Alla har dock åkt iväg nu, brorsan hem till Stockholm och mamma hem till Nivaldo.

Naomi schteker i solen



Min lilla fina kisseflicka



MusseBus



Aaah... Härligt väder


Ondskan

Läste klart boken "Ondskan" idag... Jag vart lite besviken, man hade hört så himla mycket bra grejer om den, men... Jag tyckte inte det var nåt speciellt med den.


Wünderbar

MHM, det funkade inte så bra att dricka en massa saft och pissa som en häst, rätt vad det var så BOM *pissa ut rakblad (tror nästan jag gjorde det, det kom blod några gånger), gå runt i lägenheten och låta som om jag ska föda/gå runt med kutad rygg pga smärtan* INTE ROAD
Aja, lyckades somna runt 5, vaknade 6 behövde panikkissa ut några små droppar och väcktes av min mor några ggr som ringde för och kolla läget... Ringde även vårdcentralen... Klockan 9 ringde jag dom, klockan 4 (16.00) ringde dom upp mig. Dom borde nog fundera på att anställa lite mer folk som har hand om telefonen! Aja, tills dess hade det blivit mycket MYCKET bättre och jag kan nu kissa någorlunda normalt.

Morgondagen bjuder på festligheter i form av Sofie och bolands årliga musikal som i år är Grease! Måste erkänna att jag är lite bitter för att jag aldrig fick vara med i en så "känd" musikal, Urinetown vart det för min del, hade kunnat blivit "Spelman på taket", men orkade inte.. När jag gick i ettan satte dom upp "West side story"... Som sagt lite bitter, men det ska ändå bli skit kul att få se alla gamla bolandmänniskor imorgon! Och även lilla Sofie! It's been too long

Nu på kvällen har jag även gjort nånting riktigt spännande, inte för att jag är jätte exalterad över det, men... It had to be done, kan inte fortsätta leva såhär. Får se om det går sig an eller... Ja, vad som egentligen händer i framtiden!

Söfia with the thoughts
och en ny frisyr!



Mr DoiiMan and myself


Marvelous

Det här har varit en bra dag, fast ändå inte..
1. Jag hittar inte sladden till min kamera så jag kan inte överföra bilderna
2. Det var kallt ute
3. Jag vet inte vad jag ska äta, det finns knappt någon mat hemma och jag har ingen lust att gå till gottsunda c och handla
4. Jag har fått en mild (PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ) urinvägsinfektion, jag har inte haft det sen jag var typ 11! Som tur är så har vi en massa saft här hemma så det blir och dricka en massa sånt och pissa som en häst hela kvällen

Förutom detta så funderar jag på att göra något som jag har sagt att jag aldrig tänker göra, men just nu känns det som den enda utvägen. Bara en person till som vet om detta, tänker inte skriva ut vad det är förrens det är helt bestämt.

Just det jag har klippt mig! Men jag kan som sagt inte överföra bilderna till datorn, så det blir ingen bild... Och laptopen är ju död för att jag inte kan ladda den, så det kan inte bli någon cambild heller, rackarns fisråtta alltså, haha.

Kan iofs ta en mobilbild... Får se, kanske gör det senare

Gammal bild, typ samma längd


Leverpastej

Tjolahopp tjolahej jag är en leverpastej!


WÄÄÄH

Ny stad imorgon, hoppas våren vill komma dit... Just nu känns Uppsala verkligen som "staden Gud glömde" det är grått, mulet, dimmigt, fuktigt och bara allmänt deprimerande... Fyfan!

Aja, min mor köpte några jordgubbar häromdagen och eftersom att Sofie köpte ett objektiv till min kamera så tänkte jag "eey, let's try it out". Bilden vart fin, men fokuset hamnade mest på skålens kant... Aja, övning ger färdighet! Och bilden ser sådär härligt somrig ut :D

Ska fortsätta packa nu, adjökens

Jordgubbar á la Sofia


Vi testar igen

KOM FRAM NU VÅREN!


RSS 2.0