homo jävla sapiens sapiens

Människan är nåt av det mest patetiska som existerar på denna planet, vi bara gnäller och klagar ... Och det är precis vad jag ska göra just nu, för jag är nog den mest patetiska homo sapiens sapiens som finns på denna jord!

Jag är så trött på alla som klagar och bara är allmänt tröga... Jag är trött på dom som dissar en så fort dom hittar någon bättre ... Jag är trött på att man inte får någon uppmärksamhet eller uppskattning om man inte slänger in lite svordomar och allmänt ohyffs i varje mening... Jag är jävligt trött på alla idiot alkholister som kommer fram till mig när jag är ute med Eddie, för att inte tala om idiotiska ungar som klappar hunden även fast jag säger "Nej, du får inte klappa!" Jävla tröga ungar, föräldrarna har ingen pli på sina skitungar nuförtiden. Mammor tittar på mig med en blick som verkar säga "du har en livmoder precis som jag, så därför är det okej att jag låter min unge springa fram till dig". Nemen, gissa vad, om jag inte har sagt att det är ok att jag vill ha ditt barn i mitt knä så håll din unge för dig själv!!
En dag så kommer jag få nog och ta en unge i handen och säga "hej lilla flicka/pojke, ska vi gå hem till mig" så ska jag gå iväg med ungen, få se vad föräldern säger då?! Det är typ sånt majoriteten av dagens föräldrar behöver för och inse att jag inte vill agera barnvakt åt deras hjord av bebisar.
En alkholist kommer jag nog örfila snart om dom inte slutar komma fram till mig och försöka prata med hunden. En stor fet örfil...

Ska sluta gnälla nu, lite värdighet har jag kvar

25/3

Idag är det Torsdag den 25e.. Är ledig idag, men det  betyder inte att jag inte har planer

Mellan 18-20 så ska jag, Mira och Sofie vara "dans-modeller" åt VILA! Vi var där igår och plockade ut tre outfits, jag måste dock erkänna att jag var lite besviken över deras utbud... Det var inte sådär super mycket kläder man kunde välja mellan... Aja, det vart bra tillslut :)
Hade tänkt plugga järnet idag, men jag får se om jag hinner... Annars så får jag ta det imorgon, Helena är tydligen sjuk så då slutar jag typ 10.. SKa bara till stallet först :)

Det var allt för denna gång, ska ut med Eddie i det "härliga" vårvädret. Det är varmt, men grått och slaskigt... En kombination som jag kan leva med, för idag. Men imorgon vill jag ha SOOOOOOL!

Förra året i typ Juli, låg och sov siesta med kissarna :D


It's a pretty thick line, don't cross it!

Herregud, en del människor fattar verkligen inte när folk inte vill prata med dom!

Tror inte personen har Aspbergers heller, hon är bara desperat efter genuint snygga tjejkompisar som inte bara pratar om fula turkar, cigaretter, vin, och vilken nyans av orange man ska välja nästa vecka man är och solar...

månprisma förvandla mig

Har ingen aning om vad rubriken har med inlägget att göra, det bara kom till mig... I en vision!

Hade projektarbetsshow förra veckan, det gick förvånansvärt bra, men fan... om jag var tvungen att göra om det där då skulle jag aldrig ALDRIG ha valt att göra en show med naiva musiker... SHIZER! Aja, allt som fattas nu är slutrapporten, sen så är det mer eller mindre slut :)

I måndags lyckades jag bli sjuk, yay. Jag har mina misstankar om vem som slutligen lyckades smitta mig, grr! Jag har mått/mår skit fortfarande, men måste till skolan imorgon... Var där idag med, det var inte alls lyckat. Kändes som att jag skulle avlida, tur att jag bara behövde vara där i typ 30 min.

Biljetterna till jävla skit Skarholmen är slut också! Dom släppte tydligen 600 biljetter i år, men 1500 förra året ... Måste hålla utkik efter dom resterande 900! I värsta fall så får jag och Sofie antingen festa hos mig.. wie! Eller gömma oss under byggnaden och smyga in genom ventilationssytemet eller nåt, haha ;) Nedå, men jag fick faktiskt en vision om vad jag vill göra som är minst lika bra om ja inte lyckas få någon biljett, hursomhelst så blir det nog riktigt riktigt najs ;)
På tal om studenten, så har jag, den gudomliga Sofia lyckats fixa flak, traktor/bil och förare till studenten, billigt som fan blir det också :D Är man bra så är man ... Haha :P

Ska fortsätta sitta här och tycka synd om mig själv, vem vet kanske blir lite Sims 3.. Min familj har precis fått trillingar som jag måste ta hand om... Ne fyfan, det orkar jag inte med!!

Ännu duktigare idag

Har varit ännu duktigare idag, stannade i skolan tills 20.30! Jag slutade egentligen 11.55, sjukt!! Jag förtjänar minst ett VG på det här jävla projektarbetet!



Trött med huvudvärk, känner mig även lite småsjuk :(

Jag är DUKTIG!

Shit vad duktig jag är! Jag slutade 11.35 idag, runt 12.10 gick jag in i danssalen och började koreografera, där stannade jag i ungefär 90 min, sen så satt jag och mira och chillade tills typ 16, då gick vi in i varsin sal igen och stannade tills 17.30! Jag är DUKTIG som satan, jag hade kunnat suckit hem typ 12, men stannade tills 17.30...

Jag förtjänar ett MVG!

Komik och tragedi går hand i hand

Det här inlägget kommer inte att innehålla särskilt mycket tragedi, jag fick veta idag att min släkt nere i Chile mår bra :) Var mest orolig för min mormor och Nivaldo... Aja, Nivaldo ska komma tillbaks runt Torsdag någon gång, tro det eller ej men jag saknar den gamla tokstollen :)

Nu till komedin... Min mens nämligen! Otippat va?
Jag har alltid haft MYCKET mens, ont har det också gjort... som fan! Inte så att jag spyr eller svimmar, men aj iaf...
Men för några månader sen hände något konstigt, jag fick mycket mindre mens och den gjorde inte lika ont. HALLELULJA tänkte jag, men det här kommer väl inte att hålla. Ah ah ah, tänk inte så! Det höll i sig och nu har jag fått lite mens och knappt nå ont alls i några månader. Jag älskar't!!
På tal om mens så undrar jag när Naomi ska börja löpa, hon är trots typ 11 månader snart :O

 

Eller vänta, nu kommer det lite tragedi.. Eller inte tragedi direkt utan mer tragik (finns det ett sånt ord). Fick idag reda på att ett ex har gift sig med en thailändska, T R A G I S K T som fan ... Mazel tov eller nåt, ta inte hit nå fler thailändskor sen när du inser att din typ 6e thailändska precis som alla andra bara är ute efter dina pengar ;)

 

Ska gå och sova nu, ska skita i skolan imorgon kommer ändå bara att bli en skit dag. Ska sitta hemma och plugga och ta hand om Eddie istället! Jag är effektiv, AHA!


RSS 2.0