Nytt inlägg

Har varit med Sophia varenda dag sen i Torsdags .. Ni undrar nog säkert om jag har tröttnat på henne men det har jag inte hehe

I Torsdags så gick vi på bio och såg "På smällen", den var jätte bra :)
I Fredags så åkte vi ner på stan sen så åkte vi hem till mig .. om jag inte minns fel
I Lördags så åkte vi ner på stan igen haha sen så åkte vi hem till mig och sen så åkte vi iväg till en Chilensk fest (det var Chiles nationaldag i Lördags) fast vi tyckte inte den såg nå kul ut och vi hade ingen lust och betala 50 kr i var för och gå in på en tråkig fest .. Så vi åkte hem igen och käkade mackor.
Och idag så fotade vi en massa ute :)


Skola imorgon .. och massor av läxor .. usch hatar läxor .. men men .. man måste ju göra dom ..

Har varit på konstigt humör på sistone .. Så har inte riktigt haft lust och göra nåt speciellt ... Får hoppas att jag blir lite gladare nu när jag får dansa en massa och träffa kompisarna i skolan ...

Kanske kommer på nåt mer och skriva ikväll eller någon annan dag ..

Ha en bra vecka

  En av bilderna vi tog idag .. Vart nöjd med den

image22 Jag och Sophia, tycker bilden vart söt :)

:'(

Har varit en hemsk natt ... först så får man reda på en tråkig sak sen så precis efter så får man reda på en ännu tråkigare sak ... fy fan ... får se om jag orkar göra det jag skulle göra imorgon .. hoppas det ...
är glad att det inte var värre ...


Alla bara försvinner och jag står kvar ensam och kall ..

Some things never change

Ja, som de flesta minns så skrev jag ett inlägg där jag berättade om hur jäkla irriterande jag tycker folk är som inte kan använda sina musikmobiler på rätt sätt.
Aja jag hade iaf en tid och passa idag så jag var tvungen och åka direkt efter jazzen sen så när jag hade varit på det där stället som jag skulle till så tog jag bussen hem och den bussen åker förbi min gamla (skit) skola så jag tänkte "ja nu så kommer säkert några irriterande ungar gå på" (haha sorry vad negativ jag låter hela tiden .. men jag hatar den där skolan och de flesta i den faktiskt ..min nya skola är den bästa på hela planeten! där ser ni inte så negativ hela tiden ;)) och såklart så gick ett par fjortisar på och gissa vad .. dom hade på sin jäkla musik på högsta volym(på mobilen såklart)! Så typiskt min gamla skola och alla dumma fjortisar i den att gå runt och störa allt och alla sådär ..

Aja ska berätta lite roligare grejer nu. So-pi-pi (Sophia, men jag har bestämt mig för och kalla henne So-pi-pi) bestämde sig för att gå på dansen ändå, wiiiee vart jätte glad!
En annan rolig sak som hände idag var att jag hittade låten som vi gör kickball change till på jazzen i skolan! Har försökt hitta den hur länge som och idag så gjorde jag det. Haha kommer hata den tills på Tisdag då vi har jazz igen haha måste sluta lyssna på den nu(så ja, bytte till en annan bra låt nu).

Imorgon ska jag träffa Otto! Whoop! Hon ska komma till min skola och försöka hitta mig haha hoppas det inte blir alltför krånligt och hitta varandra. Sen så ska vi ner på stan och byta ut mitt dumma nässmycke som är paj .. Blä för Glitters nässmycken med pärlor, de ramlar bara av. Använd superlim för och sätta fast den förbannade pärlan nästa gång!

Ska iväg och dricka lite mer saft .. Mmm.. saft haha.

Hörs kanske senare eller någon annan dag ha det bra.image18 Haha hittade en bild på Evelina och Mira på skolans hemsida xD Mira ser ju helt... galen ut! Haha.

image19
Var på gott humör idag innan skolan

Som ni ser här
image20

Jag är ...

torr som en boll! Haha :P Sorry dålig humor jag vet, jag vet.

Har inte gjort nåt speciellt sen sist .. tror jag iaf :P I helgen så tog jag det lugnt (väldigt lugnt) och satt mest hemma och slappade framför datorn .. fast jag var även ner på stan en sväng och köpte ett nytt nässmycke för jag tappade mitt (haha det var egentligen ett örhänge) när jag sov .. och har inte hittat det än.. SCARY! :O

Hade brandövning (heter det så?! :O) idag i skolan .. vart jätte chockad för jag visste inte om det :P

Tra-la-la-la-la .. vet inte vad jag ska skriva längre .. tänkte på nånting bra men har dock glömt bort det nu :P

Ska träffa Otto på Onsdag och ge henne pengar så hon kan köpa biljetter till festen :D Whoop kommer bli kul ;) Om jag har tur så kanske Mira också går dit :O Extra kul ju ! :O :D

Damn måste komma på nåt bra och skriva till nästa gång.. Ingen som vill veta nåt speciellt ? ^o)

Tills dess .. ha det bra xD

Torrboll

Japp det är vad jag är, men vad ska man göra åt det ? xP

I helgen så var jag med Sophia. Vi bakade en super god snickerskaka (onyttigt som bara den ajajaj) och så kolla vi på film,satt vid datorn,sjöng lite singstar och sov (gjorde säkert nåt mer). :) Så med andra ord så var det en super skön helg.

I Tisdags så hade vi teori på gympan (skönt!), så fick vi också som .. hmm .. papper som man skulle fylla i varje gång man träna på gymmet där. Eller ja man skulle fylla i det om man ville träna i gymmet och det vill jag såklart hehe. Fast är lite orolig för att det kanske blir lite för mycket träning .. Har ju dans 3ggr + 1 pilates pass + 1 idrottslektion bara i skolan sen så dansar jag mån,tis,ons på fritiden, så det blir ju rätt så mycket. Fast det kommer nog gå bra :).

Uff, har NO läxa till imorgon och SO läxa till på Fredag.. och såklart så har jag skjutit upp det så jag måste sitta och göra dom nu haha så typiskt mig och göra allt (nästan) i sista minuten.


image17 Våran snickerskaka.. I know you want some ;)

Vad tänker ni med ?!

Fy faen (vet att det inte stavas så men inlägget kanske inte publiceras om jag skriver det korrekta ordet) vad jag är trött på folk som missbrukar sina musikmobiler.
Som t.ex idag så satt jag på bussen hem och lyssnade på musik i mobilen (använde hörlurarna) och plötsligt så hör jag jätte hög musik.. inte från mina hörlurar utan från nån annan på bussen så jag tänker att det kanske ringer, men det fortsätter och låta ett tag så tillslut så vänder jag mig om och då så ser jag att det är en kille som sitter med mobilen i handen och med musiken på typ högsta volym eller nåt. Fy faen vad irriterande.. Fattar inte såna människor att folk som sitter på bussen för det mesta är påväg hem från t.ex jobbet,skolan eller nåt annat och kanske bara vill ta det lugnt på bussen efter en jobbig dag och inte sitta och lyssna på någon annans musik?! Om man nu "måste" lyssna på sin musik utan hörlurar så kan man väl ha på musiken rätt så lågt och inte på högsta volym så att alla andra som vill ta det lugnt eller kanske lyssna på sin egen musik i hörlurar slipper lyssna på den andra personens musik.
I min förra skola så var det också så att folk var helt respektlösa och kunde gå runt i korridorerna med sin musik på jätte högt och så ställde dom sig bredvid nån stackare som satt och pluggade (ibland så var man tvungen och sitta i korridoren och plugga för att biblioteket var stängt) eller så kunde dom också komma in på biblioteket och spela sin musik jätte högt. Alltså... fattar inte ni att det är irriterande?!

Så för att sammanfatta allt:
Ni som har musikmobiler och missbrukar dem genom att spela er musik på högsta volym (utan hörlurar) på allmänna platser SLUTA GÖRA DET! Ni kan sitta hemma och spela er musik, hela världen behöver inte få veta att ni älskar t.ex Timbalands senaste låt!

Friluftsdag

Hade friluftsdag idag, trodde det skulle bli jätte tråkigt och jobbigt men det var rätt så kul och inge jobbigt alls hehe. Vi började med att gå/springa 3 km sen så gick jag,Evelina,Mira och Therese och fixa tid för och paddla kanot. Mira och Evelina fick tid 20 minuter efter att vi kom dit och jag och Therese fick tid 10.50. Så vi satte oss ner och käkade vår matsäck sen så paddlade Mira och Evelina ut medans jag och Therese satt på bryggan och väntade på våran tur. Vi hade tur och fick en kanot ungefär 20 min innan vi hade tid. Det gick bra och paddla men det var ett gäng killar som var asirriternade och krockade med oss med flit. Aja är man omogen så är man ;) Hehe

Är super fint väder ute ser verkligen inte ut och vara höst.. mer vår/sommar :) Hääärligt!
Ska nog ta och lägga mig i sängen och fortsätta kolla på våra bästa år haha jag vet jag är en nörd ;) men den serien är bra :D Fast jag har inte kollat på den på ett tag så hänger inte riktigt med .. Oh well blir nog bra ;)

 Byebye ha det bra :D

(Har även överfört bilder från mobilen så här kommer det lite bilder)
Första bilden  Jag  Godis från Chile  I väntan på bussen  Matte någon? Mira och Evelina paddlar kanot Fint  väder
image14

Hjälp?

Någon som kan hjälpa mig att stå på mig,inte bli så ledsen när folk sviker mig och att inte bry mig när folk försöker ge mig skuldkänslor ? Har enorma problem med dom 3 sakerna .. :( Ja just det en sak till .. någon som kan hjälpa mig och prata om intressanta grejer framför folk? Tycker det verkar som om folk tycker jag är ointressant .. Är oftast i början folk frågar mig saker och vill veta mer om mig men sen när dom har börjat lära känna mig lite så slutar du prata med mig eller typ klämmer fram ett falskt skratt så fort jag försöker vara rolig ... Och nej det är inte nåt jag bara hittar på det är ju faktiskt så... Så om det finns nån som kan hjälpa mig med det så skulle det vara jätte bra :) (Fick precis höra att jag också är taskig.. nån som kan hjälpa mig och bli snäll?)

Hoppas alla andra får en bättre dag än mig :)

Sitter i skolan

Jepps som ni kanske förstår så sitter jag i skolan.. Har datakunskap.. Rätt så tråkigt fast roligare än matte.. Just det har matte efter det här.. BLÄ!

Tog skolfoto nyss.. tror det vart helt okej faktiskt .. fast får se sen när det kommer d.v.s om typ 100 år hehe xP

Har inget mer och skriva just nu .. Byebyeimage7 (Nån bild jag hitta i datorn)

Jahopp..

Är väl dags och skriva ett nytt inlägg annars så blir man stämplad som en torrboll ;) Haha skoja det blir man nog inte, fast jag vill  uppdatera min blogg så ofta som möjligt :)

I Lördags så var jag med H. Han fick tvätta här i våran tvättstuga så vi gjorde det sen så åkte vi och käka och satt här hemma och tog det lugnt för att senare fortsätta med tvätten och åka och köpa kassar. Haha jäkla knasboll sa åt kassörskan att han tog 4 kassar fast han tog typ 10 stycken haha aja är man vimsig så är man ;)
Var jätte mycket folk nere på stan.. fast inte så konstigt med tanke på att det var kulturnatt. Mycket polisbilar också.

Idag så har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt och imorgon så är det skola igen.. ska bli kul och få dansa modernt på morgonen :) Älskar dansen vi dansar där och låten ..  Sen så på kvällen så har jag balett :) Och sen så efter det så blir det väl och åka hem och kollapsa på sängen eller nåt haha nån som vill bädda ner mig ? :P

På tal om och bädda ner är så j*vla kallt här .. är det varenda j*vla år haha fattar inte varför dom inte kan ta och fixa det .. jag menar det är ju sjukt att man ska behöva sova med 2 par strumpor,mjukisbyxor,en t-shirt, en tjocktröja och TVÅ tjocka täcken! Okej, är inte så just nu men var så förra året när det var vinter(fast däremot så sover jag redan med två täcken.. BLÄ). Sjukt va ? Så man kan ju inte direkt påstå att vi här på "L.vägen" är nå miljöbovar haha.

Hmm.. vad mer kan man skriva? Typ att jag är uttråkad eller nåt haha :P

Kanske kommer på nåt som jag kan skriva om senare eller imorgon :) Tills dess.. Good night ha det så bra xD

Konichiwa

Jag har Hello Kitty godis från Japan .. och JA dom är äkta och dom är VERKLIGEN från Japan ;) Worship me all you Japan-nerds xD

Ny mobil

Moahaha! Äntligen, efter 3 år med samma mobil (som jag älskar väldigt mycket och ska ha kvar) så har jag fått en ny xD En Sony Ericsson K810i ;)

Gaah! Vill knappa en massa på den men måste ladda den i 24 timmar enligt min bror och Jåwnis så att den kan funka riktigt bra xP Aja får väl göra det .. sen efter det så kan jag ju använda den hur mycket som helst hehe.

I förrigår så var jag och mamma och bytte en tröja som hon hade köpt åt mig (bild kommer där nere).
Och igår så kom min bror hit .. för han skulle följa med mig till ett ställe idag .. Var trevligt att han kunde komma hit :)

Verkar som om vi ska skaffa en ny dator till jul .. haha känner mig så bortskämd haha. Har fått så mycket dyra tekniska saker under de senaste 3 åren, hoppas vi inte går i konkurs AHH! Fast kommer nog gå bra hehe

Var ju på jazzen igår och där var det typ 40 pers så våran lärare frågade om några ville börja i nybörjar, mellan eller den andra fortsättnings gruppen. Jag som har dansat på Uppsala Dansakademin i 3 år tänkte att jag kunde testa på mellan, så nästa vecka ska jag testa och dansa på mellan nivån.. får se om det går bra :) Wish me luck!

Imorgon är det kulturnatt(en) här i Uppsala .. ska nog inte gå för har ingen och gå med haha

Har inget mer och skriva just nu, men kanske kommer på nåt senare. Ha det bra så länge byebye

image4

Mornin

Hmm ... är det kulturnatt nu i helgen ? Tror jag hörde det nånstans .. eller är det nästa helg ? Iaf, nån som vill gå runt med mig och flumma runt isf ? xD

Uff, är grått och trist ute och säkert kallt (12 grader) BRR! Måste leta fram dom där vantarna.. Aja första lektionen är iaf balett (tror jag iaf.. kan hända att det blir pilates) så jag har iaf nåt och se fram emot nu på morgonen .. Till kvällen däremot så har jag jazz! Wohoo xD Fast lite trist att jag inte kunde hitta nån bra lektion som var i Salabacke .. så får bli på det där andra stället xP

Måste iväg och leta fram dom där vantarna och borsta tänderna nu

Ha en bra dag!



Hej igen

Marcus ville läsa om min dag så jag ska ta och skriva lite om hur min dag har varit.

Hade ställt klockan på 6.20 (måste upp tidigt nu när jag tar bussen till skolan) men låg och snoozade tills typ .. 6.45, which means that jag bara hade 30 min på mig att göra mig klar xP
Aja jag gick upp och .. hmm .. ja vad gjorde jag? Hmm .. tror jag gick och åt frukost och klädde på mig.. gick rätt så snabbt.
Sen så runt 07.15 så började jag gå mot bussen var ISKALLT ute .. imorgon så ska jag nog ta på mig mössa och vantar (just det, måste hitta ett par vantar) ! Aja kom fram till busshållplatsen typ 7.20 (min buss skulle gå 7.30) men jag hade tur bussen kom på en gång så jag var inte tvungen och stå där och vänta på den.
Aja satt på den där bussen i typ 50 min och gick sen av vid Bolandsskolan (det är där jag går) och började gå mot dansen (jepps jag pluggar dans) för och hämta mina NK böcker.
Var som vanligt låst men som tur var så var en annan dansare där som öppnade åt mig.. aja hämtade böckerna och gick mot salen .. satt där utanför med Sofie och Kumiko (Kumiko är en utbytesstsudent från Japan som också pluggar dans) sen så fick vi gå in och börja labba.. Gick bra, men var inte sådär jätte kul.
Sen så gick vi till dansen igen och bytte om för och ha balett. Haha INTE för och skryta men kändes rätt så lätt .. fast kan nog bero på att man har dansat i ca 2 år och vi kör på nybörjarnivå nu i början .. Fast var ändå kul. Förresten så var det första gången jag dansade med teknikskor (till baletten) kändes rätt så konstigt men kommer nog vänja mig rätt så snabbt. Aja vi skippar lunchen och matten det var bara gott och tråk xP Haha
Fast sen när vi slutade så skulle jag och Mira hämta våra väskor och lämna våra mattaböcker .. MEN såklart så var det låst där vid dansen så vi fick gå till expeditionen och på vägen upp dit så ramla jag i trappan haha aja jag överlevde iaf ;) oh well vi vart iaf insläppta och jag vart 30 min sen till mitt möte med mamma och "P".
Sen så gick vi och bytte en tröja som min mamma hade köpt åt mig och så träffade vi på Avin,hennes mamma och hennes bror och Lena xP Usch vilket långt och tråkigt inlägg .. Haha jag tror inte nån kommer orka läsa det där xP

Miras ben och lite äckliga fimpar o skit och så jag .. ja är man road så är man ;)

Welcome

Jahopp.. Så har man börjat blogga.. Har inte varit så sugen på det förut, men så började jag tänka att det skulle vara kul och kunna kolla tillbaks på gamla inlägg och se hur man har förändrats och så eller om man bara känner sig lite senil och måste komma ihåg nåt man gjorde t.ex den 3:e September hehe.

Hmm.. Kommer inte på nåt mer och skriva just nu, men kanske kommer på nåt senare.. Måste informera alla om att jag har blivit en bloggnörd! Haha

P.S I Am the one and only Sooz.. Remember that ;) D.S

RSS 2.0