What's up with mothers?

Nåt jag har märkt på mammor är att dom ääälskar att skryta om sina barn och det förstår jag verkligen, såklart att man tycker att ens eget barn är bäst! Det kommer jag också tycka, det tycker jag redan, my kids are the best, så det så, haha.

Men när man använder det för att typ "trycka" ner andra mammor, då tycker jag det har gått för långt, jag såg nyss på facebook hur en mamma skrev nåt i stil med "har fått sova middag idag", då kommer en annan och skriver "sover båda dina barn middag? det har inte min son gjort på ett år", eeh...
Que? So? Jag är 20 år och kan också sova på eftermiddagen ibland, vad är det för skumt med det? Det är inte direkt en bedrift att ens unge som är typ 3 år INTE sover middag.. Så himla onödig kommentar.

Varför kan man inte vara glad för varandras skull och hålla sina spydiga och onödiga kommentarer för sig själv?

Make love not war!


Vem gosade du med idag då?

Jag gosade nämligen loss med dom här bedårande små sötsakerna, KLÅ DEN DU :D haha!





Hamsterpiggeh!

Konstverk gjort av mr Jens :D Hälften hamster, hälften gris!


De små sakerna i livet

Jag har idag på min första lediga dag på 11 dagar insett att jag verkligen trivs med att vara hemma och göra allt som hör till när man "bara" är hemma hela dagarna. Jag gick bl a till affären, bara den lilla saken gjorde mig så glad och full av liv, att få ta på sig nåt annat än jeans och linne (som jag har varje dag till jobbet), i det här fallet vart det en klänning, strumpbyxor och en kofta och att sen få gå i min egen takt utan att behöva passa en tid och sen stå i kön till kassan.. Underbart!

Jag diskade sen medans jag lyssnade på SlipKnoT på hög nivå och har lite då och då gosat med mina fina underbara kissekatter, det är lycka det!


Manet!

Bild på den första maneten jag någonsin sett IRL, det var lite häftigt :D Äckliga och dallriga var dom också, haha


<3


Stå upp för dig själv, ta ingen skit

Idag rann bägaren över, jag har avslutat min praktik efter att för sista gången ha blivit behandlad som skit. Allt jag har att säga är: Lycka till med och hitta någon som vill utföra den där slavgöran och som samtidigt kommer göra det lika bra som jag gjorde!

Ska börja söka jobb nu igen och förhoppningsvis hitta något ordentligt och långvarigt, jag tror det kommer gå bra nu!

Stay strong girl, you can do it!

Förövrigt så saknar jag min plutt nå enormt mycket :( Men nu är det iaf inte alltför långt kvar och något som är positivt är att vi kommer att få vara lediga TILLSAMMANS i några veckor! Annars så hade jag varit tvungen att jobba en massa och så hade vi typ inte fått någon tid tillsammans, men nu så!


Saknar min skånesäl

Saknar dig, mindre än 3 veckor kvar nu iaf :) <3


Pimp Toad

Pimp Toad i Danmark, can you dig it?



What love will make you do

JOOOOOOBBBB, så ser mitt liv ut nuförtiden. Eller ja förra veckan var jag ner till Skåne, visste ni att det är billigare att flyga än att åka tåg? Skandal om ni frågar mig! Men ack så bekvämt, Norwegian is the shit! Bästa bolaget jag någonsin flugit med, två tummar upp för dom!

Ja som sagt jag var ner till Skåne och träffade min älskade lilla plutt (förlåt, jag är sådär löjligt kär, haha!), jag såg en manet (och sen typ 100 andra) för första gången, såg en överkörd igelkott, åt på burger king 3 timmar innan vi skulle äta middag, haha busiga vi ääääääääääääär, var på picknick och mycket annat trevligt :)

Jag har börjat cykla också! Sparar 500 kr, får motion, kommer till/hem från jobbet mycket snabbare och det är miljövänligt, win win situation kallas det för.

Skrev precis upp mig till ett pass på katthemmet också, har inte varit där på typ 2 månader, fyfan vad hemskt... Ska bli härligt att träffa alla kissar igen, har saknat dom!

Picknick time! Riktigt najs utsikt också



Haha ser ut som att jag inte har något på underkroppen, men jag hade faktiskt shorts på mig! :D


Kiosk




Solnedgång och badande familj



Bilder från Sonisphere

 

Haha Sid!


7-9 B, I dedicate this to you! Enjoy it, motherfuckers

När Corey sa "Dedicate this to someone who fucking cares!" och jag fick höra att det var Surfacing dom skulle köra, så visste jag direkt vilka idioter jag skulle dedikera den till, nämligen min högstadieklass varenda en, varenda falska människa som gick i den klassen! Förutom Emma som trots att jag var så jävla hopplös inte tappade hoppet utan fortsatte vara min vän.


Fuck it all!
Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don't belong!
Don't exist!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!


Sonisphere

Kom precis hem från Sonisphere och min rädsla för festivaler är bortflugen, Metaltown råkade bara vara anordnad av dåliga arrangörer som var pengakåta och inte tänkte på folks säkerhet!

SlipKnoT var otroliga... helt crazy fucking amazing! Jag skrek, sjöng, hoppade, headbangade (okej inte fullt ut, men lite), jag slängde upp allt ifrån fistar till "devil horns" i luften och var bara sjukt lycklig.

Jag hoppas verkligen dom ger sig ut på turné för jag vill se dom igen!

Är sjukt jäkla trött nu så ska väl gå och sova snart... Men ja min dag har varit awesome! Åt en god carbonara också! Den du :D

Litet smakprov på Skåneresan








RSS 2.0