Tjock?

Jag är så himla trött på att folk gnäller över min kropp och min vikt ... Jag är väldigt förvånad över att jag sitter här idag och inte lider av någon slags ätstörning, med tanke på allt skit jag har hört under min uppväxt.

Sen ca 6 års ålder har jag i princip aldrig varit sådär super smal, jag har alltid varit lite större än en "normal" byggd person har varit, men nu i efterhand när jag har tittat på foton och så, då kan jag faktiskt säga att det var ingenting att gnälla över sådär mycket!
Jag har under majoriteten av mitt liv gått runt och tyckt att jag har varit fet, just för att andra har sagt att jag är det ... Nuförtiden kan jag inte direkt påstå att jag är nöjd med min kropp, men jag känner mig iaf mer nöjd med den idag än vad jag gjorde för typ 6 år sen, främst för att jag tränar så pass mycket som jag gör och faktiskt känner muskler under allt hull, jag vet att jag är stark och frisk, så det väger upp mer än fettet runt armarna och magen! Fast jag måste erkänna att jag varje dag någon gång under dagen tänker att alla har rätt, att jag inte duger så som jag ser ut.
Jag brukade inte känna så i skolan, men efter att t om en lärare nämnde detta så ser jag mig själv som riktigt tjock på just hennes lektioner ...

Jag förstår inte varför folk bryr sig så mycket? Jag får väl se ut som jag vill... Finns en tjej som går Sam på Boland, hon är rätt så stor, men jag beundrar henne för hon ser alltid så himla glad ut och hon klär sig alltid jättefint och har ett par riktigt djärva glasögon som verkligen sätter fokus på hennes jätte söta ansikte! Jag har ingen aning om hon känner sig vacker, men i mina ögon är hon iaf det just för att hon inte gömmer sig under stora kläder och för att hon beter sig som vilken annan människa som helst!


Så vad spelar det för roll om jag varken har storlek 32 eller 42? Jag kan väl ändå se snygg ut? Och vad har du för rätt att kalla mig tjock? I mina ögon ser jag ändå rätt så normal ut, kanske lite  kraftig benstomme, men det gör inte så värst mycket ;)

 

Naomi är väldigt smal, Musse lite större, men båda är helt underbara! Samma sak med människor, i princip alla är vackra på sitt egna sätt!

Var inte rädd för att säga/skriva detta till folk, jag vet av egen erfarenhet att folk blir så himla glada när man skriver till dem och säger att de är söta, so do it!


Trött

Är så trött, synd att klockan inte är typ 22 då hade jag kunnat gått och lagt mig nu :(
Funderar dock på att lägga mig och läsa min svenska bok... Fast om jag har otur så kanske jag blir ännu tröttare?

Usch, känns som om jag har typ växtvärk i benen :( Känns så obehagligt


Ååååååååååååååååååååh, kollade precis min First Class, har fått en ny Engelska C läxa, döda mig jag har typ en miljon läxor och jag orkar verkligen inte göra dom!!!

Livet är hårt, tredje året på gymnasiet är hårt (ja faktiskt!)

Jag vill ha sommar, jag vill ha student, jag vill ha ******** (spännande va)!

 

Tittut


ROFLLMAO!!

Om du inte tycker om att se andra människor lida, så se inte det här... Annars så, enjoy ;)

 

Haha "STOP IT STOP" det enda jag kan tänka är "HAHAHAAHAHAHA, VAR GLAD FÖR ALLA DINA HAKOR, DET ÄR DOM SOM HÅLLER DIG FAST!! HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!" JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR, SÅ JÄVLA ROLIGT :D


Tankar och drömmar

Jag tänker och drömmer alldeles för mycket ... Tänk dig en kvinnlig JD, typ så, jag drömmer om det mesta och tänker på de flesta (haha poetisk är jag också minsann!)

Jag ligger och tänker på allt mellan himmel och jord bl a (vet knappt om jag vill skriva ner det här), men varför jag typ inte alls ser fram emot att komma tillbaks till skolan och dansen. Skolan kan man väl förstå (LÄXOR!!), men dansen ... Hmm, jag vet faktiskt inte. Det har nog börjat kännas som ett Måste, inte som något man gör när man vill och när man känner sig som mest kreativ... Är jag inte med på lektionerna då får jag inget betyg, inget betyg = inget slutbetyg = ingen student. Sen så hjälper det inte heller att jag har svullat som en jävla gris under hela lovet och nu säkert har gått upp mellan 5-10 kg (JA, jag går upp i vikt så lätt) och nu bara känner mig som en ful, klumpig flodhäst. Jag har faktiskt sett mig själv dansa, jag tycker jag dansar rätt så förfärligt, allt det där skitsnacket om att det är en "fröjd att se mig dansa" det är inte annat än s k i t s n a c k. Hujeda mig så fult det ser ut!

Aja nåt positivt nu, till sommaren kanske det händer en grej ... En helt otrolig grej, det ska vara en av mina större motivationer under det här året, bl a till och kämpa med skolan och att komma mer i form, jag ser ju inte klok ut nuförtiden! Ok, inget mer negativt. Det är allt jag tänker på just nu och det bästa är att jag ska få göra det med en underbar person :) Hitills är det en dröm, men snart blir det nog verklighet!

 

Världens finaste Naomi :)

 

 

Världens coolaste Musse Mustafa (LOL) :D


Sofia ..... glad?!

Ja, idag är Sofia glad :D

Har varit duktig och gjort 2 utav typ 5 läxor, är bara lite smågrejer jag måste fixa på den ena :) Det känns jättebra att jag har börjat på läxorna, ska göra en till ikväll när mamma kommer hem från jobbet. Ska nämligen intervjua henne till arbetsmiljön, ska fråga om belastningsskador och så.

Ska gå och spela Sims 3 nu, har inte hunnit spela det så mycket

HAPPY HAPPY SOFIA

 

(Bild tagen för några dagar sen typ) Såhär sitter jag just nu, med Musse vid min högra sida :D

 

 

Poke the cat :D


Sura kärringar och snåla weirdos

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh.....


Karin är snål, tänker bara betala mig 80 kronor per dag ... ÅH

En sur klimakteriekärring började tjaffsa med mig nere i tvättstugan bara för att jag var 4 minuter sen, jag skrek lite allt möjligt åt henne. Hatar såna klimakteriekärringar ... ÅÅÅH!

Imorgon ska jag börja med alla mina miljoner läxor, vilket påminner mig om att jag måste skriva ner vilka det är.. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

Hej då

Årets första inlägg

Det här är då årets första inlägg

Sen jag skrev sist har jag hunnit genomföra typ 5 julshower (orkar inte räkna, så det blir på ett ungefär), dom gick rätt så bra och enligt många lärare som har varit där länge och gamla elver så var det den bästa showen på länge, alltid kul att höra sånt :) Jag måste dock erkänna att jag i princip aldrig var pepp på någon av showerna, jag ville bara att allt skulle vara över!

Efter det råkade jag ut för en riktigt trevlig förkylning, fick väldigt ont i halsen, hostade och hade ont i huvudet. Den är fortfarande inte helt över, jag har fortfarande slem i halsen och hostar, men det gör inget jag mår bra i övriga fall.

Veckan efter julshowerna var det dags för ett extremt efterlängtat jullov! Samma dag som det vart lov kom Kung Henry till vår skola och uppträdde, det var första gången jag hörde honom och till min stora förvåning så var han faktiskt bra! Hans dikter var även väldigt ... tänkvärda, haha.

Söndagen den 20/12 vart det minijul hos självaste Sofie Melin, där vart det trevligt sällskap, våffor, julshow på dvd, glassplitter på golvet, gosiga katter, julklappar och lite annat. Väldigt trevligt!

Sen dess har det varit jul, den spenderade jag, min bror och Thom här hemma. Vi (jag och Thom) gjorde iordning lite god julmat såsom hemmagjorda köttbullar i sås, potatis, prinskorv osv. Dagen därpå åt vi julmiddag igen med min mamma, hon hade jobbat dagen innan det var därför vi firade jul två gånger.
Fick inga speciella julklappar, men det var för att jag inte hade önskat mig något, jag sa åt min mamma att satsa på nåt stort till studenten ;)
Fick dock Sims 3 av Thom (och min bror, men den ska bli utbytt mot expansionen), den vart jag väldigt glad över!

Till nyår så åt jag, thom, mamma, hennes pojkvän, thoms pappa och hans två bröder middag här hemma hos oss. Det vart mycket god mat, trevligt sällskap och helt enkelt väldigt mysigt ... Efter det åkte vi till Almunge och sköt lite raketer och kollade på film.

Förutom dom där "stora" sakerna som jul och nyår så har jag även tagit hand om en helt odräglig, hemsk hund lite då och då vid namn Nagga... Hon är en ouppfostrad dobermann som jag hoppas jag kan få MYCKET pengar för om jag tar hand om. Det är första gången jag ogillar ett djur så mycket!

Sen så har jag varit ute till mitt skötebarn Sulan, haha. Det är en häst ute i Gunsta/Funbo som jag är medskötare till. Det är super kul att rida igen, men även läskigt. Vågar knappt trava med henne, men det blir bättre och bättre för varje gång jag är ute hos henne :)

Skolan börjar snart igen och jag har ångest... Har så himla många läxor som jag måste göra klart innan skolan börjar igen... Min plan är att göra dom på tisdag, onsdag och torsdag, då MÅSTE jag bli klar med dom! Förutom det så har jag annat som jag också måste göra... T.ex projektarbetet, hela min själ skriker "NEEEEEEEJJJ!!!" så fort jag tänker på det. Jag har precis klarat av en miljon shower, jag orkar inte med en till! Aja, jag måste som sagt göra det .... Tur att det typ är mindre än ett halvår av skolan, efter det ska jag CHILLA!

Ska iväg och hämta byrackan om en timme (gud nej ....), måste prata med den odrägliga hundens odrägliga matte (gillar inte matten heller, skitskum kvinna det där) om hur mycket pengar jag ska få och så ... I WANT MUCHO MONEY!


RSS 2.0