Ryggproblem/Julklappar

Verkar som om jag har fått ryggproblem för jag får grymt ont när jag går runt med min axelbandsväska och när jag bär på tunga grejer. Aja jag visste att det här skulle hända någon dag, min mamma har ju en massa problem med hela kroppen speciellt med fötterna och ryggen och fötterna har jag ju redan problem med.
Hade problem med svanskotan när jag var yngre, men det verkar ha blivit bättre, kan göra ont lite då och då, nu så har jag istället ont lite längre upp, ungefär vid svanken och nu när jag har fått ännu mera problem så har jag ont i axlar,nacke och mellan skulderbladen.


Får hoppas att jag slipper gå till en naprapat, för det är ju svindyrt. Kostar ungefär 800 kronor för bara ett besök hos dem :/
Sen så behöver jag nya skoinlägg, men dom kostar ungefär 1000 kronor och det har vi inte råd med .. Eller jag har väl råd om jag använder mitt studiebidrag och struntar i att ladda på mobilen och busskortet på en månad.. Blir nog tvungen att göra så med tanke på att det är viktigt att jag tar hand om min kropp eftersom att jag vill jobba med den i flera år och så kommer jag ju utsätta den för många fysiska saker, bra som dåliga.

Aja nog om min rygg, idag så har jag hunnit kolla på en film (1.30 - 3.00), sova, äta, titta på tv, sitta vid datorn och handla. Var skönt att komma ut och få lite frisk luft, men inge skönt att bära hem två kassar + axelbandsväskan :/
Snart så ska mamma och jag baka lussekatter och senare så kommer min bror hit :)


Vart väldigt sugen på att ta ett bad nu när min mamma gör det.
Hon använder äntligen badbomben hon fick i födelsedagspresent av mig.


Förresten de som vill ha sina julklappar får ta och kontakta mig och säga till när de har tid att utbyta presenter för jag har ingen ork/lust att springa efter folk som inte har tid för mig och inte kan hålla sina löften.
Om ni tar alltför lång tid på er så kan jag kanske kontakta er, men då är det ju som sagt ni som får bestämma när/var vi ska utbyta presenter.
Ni som inte har pratat med mig om julklappar, sorry, men jag har inte köpt något till er, så om ni har köpt något till mig men inte har sagt något så säg till nu så jag hinner köpa julklappar till er. Inte mitt fel att jag är en fattig student som inte har pengar att köpa presenter åt folk som inte har hört av sig på typ 1 år, excuse moi !

Blä, jag orkar ingenting just nu så sorry om vissa känner sig "offended" av det jag skriver, men jag orkar inte vara trevlig och glad just nu när allt bara går åt pipan!

Kanske är blir lite gladare senare och lägger ut lite bilder på lussekatterna. Au revoir (pluggade franska i 2 år, men fick plötsligt ett väldigt sug att använda franska ord).

Självpsykologi = Bullshit

Det där med självpsykologi (tror jag kanske kom på ett nytt ord där) funkar inte alls bra oO Satt precis och tänkte att jag inte borde må så himla dåligt för att folk sviker mig och sårar mig att det är dom som borde få dåligt samvete och känna sig dåliga, att det inte är mig det är fel på. Tyvärr så funkar inte sånt på mig oO

Kanske skulle ta och berätta för Ulrika att jag inte vill sluta träffa henne än ?

Vart inget lussekattsbakande idag, men istället så kom Klas-Olof aka Filip hit (han heter egentligen Filip). Var jättekul att träffa honom även fast han är en liten irriterande 92a som inte kan sluta peta och poka på mig! :P Hehe


Btw, så blir det inget julfirande hos min bror utan han kommer hit imorgon efter jobbet. Måste prata med honom om en massa tråkigt datorgrejs .. oO


Känns även som om julen bara blir sämre och sämre för varje år .. Och jag blir bara tjurigare och vuxnare .. Fy fan, jag förstår varför Peter Pan inte ville växa upp.


Äh tänker bara på en massa negativt som inte är så bra och skriva ner här så jag ska nog sluta skriva nu


Går inte att ladda upp bilder heller ... ")("&/!?= Gah ..


You sir, are a lier

Var på stan idag med Sophia och Alex, vi gick runt och kollade lite, nothing special.

Efter det så åkte jag hem och gjorde ingenting förutom att äta,titta på tv,sitta vid datorn och ta en tupplur oO





And I wonder if it hurts to wake up and realize that you've lost the person who loved you the most ?

image103


Change of plans

Äntligen jullov, som jag har väntat. Är extremt sliten och trött, behöver verkligen ta det lugnt.

Igår efter skolan så var jag och köpte julklappar till Sofie,Kumiko och Mira (dom ville inte ha sina presenter efter jul haha) vart verkligen sista minuten shopping, så det vart mest roliga saker som man kan underhålla sig själv med. Får se om tjejerna tycker om dom :) Enda "problemet" var att jag köpte 2 presenter till Sofie (för att den första  jag köpte var så liten) så idag så åkte jag ner till stan runt 10.40 och köpte 2 presenter till, en till K och en till M. Så alla fick 2 presenter ivar :)


När jag kom till skolan så gick jag och hämtade mina svenska böcker och försökte hitta S,M,K (haha), men som spelade innebandy mot lärarna så jag vart tvungen och gå till svenskan ensam. Först så var bara jag och Jocke där, men sen så kom Martin och Mattias och resten av danstjejerna (förutom ungefär 5 st) så då vart man inte lika ensam och tillslut så kom de som hade spelat innebandy (bara danstjejer :P). Tyvärr så vann dom inte, tydligen för att dom andra 1:orna hade varit diviga eller nåt, äh fattade inte riktigt.
Vi gjorde inget speciellt på svenskan, berättade vad vi skulle göra under lovet och så.
Efter det så gick vi tillbaks till dansen och våra skåp och bytte paket :) Fick 2 av S och en i var av M och K.


Efter skolan så åkte jag ner på stan och började handla julklappar. Köpte åt ett par stycken och vart rätt så nöjd med julklapparna. Hittade en jätte rolig present åt min bror (köpte 2 presenter åt honom) i en liten retro affär i ett hörn nere på stan, stort tack till Ulrika som tipsade mig om affären jag är säker på att min bror kommer gilla presenten, om inte så tar jag den för den var jätte cool haha.


Senare på kvällen så satte jag upp julgranen (jag vet sent ute, men what the heck) så nu är den uppe :D
Dags och sluta blogga nu, tror jag iaf ...

image102

Christmas wonderland

Jag är sååååååååååååååå himla glad över att jag valde dans och inte tänkte som vissa "måste plugga något anständigt för att få ett bra jobb och en bra utbildning". Btw, så får man en bra utbildning om man pluggar dans.


Aja iaf, i måndags så tog alla danstjejer med sig något hembakat så fikade vi alla på EOS'n, det var jätte mysigt och gott!
Igår så dansade vi jazz till en massa julsånger, det var jätte roligt!
Och idag så var vi kvar efter skolan (de som ville) och fikade och kollade på inspelningen av våran julföreställninge, den var faktiskt jätte bra! Jag och många andra trodde att den skulle vara lite sisådär, men som sagt jag tycker vi var jätte duktiga och det vart jätte bra :) På tal om dans så har jag,Mira och Sofie fått fnatt på att börja koreografera .. eller jag har haft det ända sen jag gjorde min första dans, men nu så har jag utvecklats mycket mer (dansmässigt) så  nu har jag en massa olika idéer som jag bara vill göra till verklighet. Vi är iaf alla enade om att vi vill göra en cool lite "spooky" dans tillsammans. :) Kommer nog bli jätte bra ;).
Just det idag så hade vi massage och avslappning istället för balett (hur ofta får man ha det om man pluggar t.ex. data ? ;)), det var jäääääääätte skönt och jag kände verkligen att jag behövde det. Tack Sofie för den sköna massagen ;)


Efter skolan så gick jag och Mira ner på stan så vi kunde köpa lite julklappar, vi gjorde dock inte detta tillsammans med tanke på att jag skulle köpa åt henne, så vi skildes åt utanför en affär (ingen smygreklam! :P ) och jag fortsatte vandra omkring.
Plötsligt så såg jag några såna dära små stånd där folk säljer handgjorda grejer, så jag tänkte "kan väl kolla, dom kanske har nåt fint och billigt som man kan köpa". Jag tittade inte på dom som stod bakom kassan och sålde, men plötsligt så hörde jag någon säga "Sofia" så jag tittade upp och vem stod inte där om det inte var självaste Ämma! :D Jag fick smaka honung med mintchokladsmak, det var jätte gott :D + att Ämma fick mig att spendera mina sista 25 kronor (hade bara 25 kronor löst) på en present till mamma som säkert kommer bli jätte bra :)


Efter det så fortsatte jag min julklapps-sökning :P Och som tur var så hittade jag presenter åt Mira,Sofie och Kumiko (dom vill inte ha sina presenter efter jul och vi får lov imorgon :P). Vart en present i var åt Mira och Kumiko och två till Sofie så jag ska ner på stan imorgon innan skolan och köpa två till till Mira och Kumiko :)


Är väldigt trött nu (gick upp 6.30) så ska nog sova snart :)
Ser verkligen fram emot lovet,julafton och nyår :)



image100

Min dansklass (minus Sofie som fotade) i måndags innan vi började fika.

image101

Haha den här är så cool :D

Älskar dig <3 :(

Scrollade ner lite i bloggen och såg bilden på mig och Jonathan :(
Gjorde ont i hela min kropp ... Fan jag saknar dig :( Snälla bli frisk nu så jag kan pussa och krama på dig igen :(


Jag älskar dig Jonathan

image98

Slut på föreställningarna

Yes, nu så är föreställningarna över och alla dansar kan pusta ut.

Tänkte att jag skulle gå igenom "föreställningas-dagarna" lite kort, så slipper man skriva ett super långt inlägg där man inte förstår vilken dag som vilket hände på.


Kommer inte ihåg alla dagar i detalj så vissa saker kan bli lite fel.

Föreställningsdag ett :
Den började med att vi sågs vid ingången i musikens hus runt 10.30, om jag nu inte minns fel. Runt 11t så gick vi upp och åt och som tur var så fick vi plasttallrikar,glas och bestick av Boland så vi var inte tvugna att törsta ihjäl eller få i oss outspädd apelsin juice ;) Hehe.
Vart pankakor, men tyvärr så var dom väldigt sena till musikens hus så vi fick stressa jätte mycket för att hinna göra oss iordning inför showen som skulle börja 13, men som tur var så hann vi och föreställningen gick jätte bra (om jag inte minns fel.) Tog bara ego bilder den dagen så det får bli en ego-bild.



Föreställningsdag två :
De som inte ville äta på musikens hus (vart sallad) fick komma dit kl. 11.30 (tror jag) och vara färdig sminkade så att vi bara kunde ta på oss pirat/sjömans kläderna och påbörja uppvärmingen 12.
Haha, jag vart jätte irriterad på alla som gjorde fel i uppvärmningen (de gjorde ungefär 8 takter för snabbt) så jag fick damp och började skrika "NEEEJ, NI GÖR FEEELLL!!" såklart så lyssnade ingen, men tillslut så förstod dom det och väntade in dom 8 takterna och då gick det bra ;) Sorry, hatar när jag blir sån där dum äcklig besserwisser :P
Aja, föreställningen började 13 och allt gick bra då med :).
Efter det så spelade jag,Mira,Kumiko och Sofie tjejsnack och efter det så stack vi och käka nere på stan. Detta var då innan Sofie råkade ut för en liten olycka som jag inte ska skriva om här, men som jag bara skriver ner så att jag kommer ihåg den senare ;) Haha stackars Sofie, men allt gick bra :D
Efter det så var det utvecklingssamtal för Sofie. Kommer inte ihåg vad vi andra gjorde, men antar att vi gjorde oss iordning för 19 föreställningen.
Även den gick bra och efter det så fick jag en gul ros av min mammas vännina och en godis och chipspåse av So-pi-pi. Haha tack så mycket ;) Det var jätte gott ;)
Sen var det bara att åka hem och sova ut, för vi var lediga dagen därpå.




Föreställningsdag tre:
Vaknade och mådde jätte illa, funderade på att strunta i och gå, men jag gick ändå och nu så mår jag bättre.
Vi kom dit 12 och sminkade oss, sen så tröttnade jag,Mira och Sofie så vi gick och satte oss uppe på läktaren (heter det så, är trött sorry). Efter att ha suttit där i flera minuter så gick vi och bytte om och började med uppvärmningen.
Efter uppvärmningen så tog vi en bild åt vår modern lärare Helena som har opererat sig. Får hoppas att hon kommer tillbaks snart :)
Efter det så var det dags för föreställningen och jag tror inte det var nån som kände sig särskilt peppad, de flesta kände sig precis som jag utslitna,sjuka och jätte trötta, så det var inte direkt världens bästa föreställning, men det funkade iaf.
Efter det så fick jag en massa blommor (som jag har bilder på i mobilen, men inte orkat överföra till datorn) och en marsipangris av min mamma. Haha den är jätte söt.




Aja allt som allt så tycker jag att allt gick bra och jag har haft det jätte kul :)

image96
SMS powa ;)

image97

Jag,Kumiko,Julia och Sofie som pirater/sjömän

Genrep

Hade genrep i musikens hus idag (Konsert och kongress eller nåt sånt, men musikens hus låter bättre hehe).
Vi värmde upp på boland 8.30 och gick till musikens hus efter det. Gick bra förutom att jag fick skavsår på ena hälen, men men det är sånt som händer :).


När vi väl kom fram så fick vi sätta oss och vänta medans vissa tejpade fast dansmattan eller gjorde något annat. Medans dom gjorde det så fotade jag och Mira lite, bilderna finns här (du måste vara inloggad för att se bilderna).
Efter det så hade vi lite mixträning och efter det så hade vi lunch. Vart ris, chicken nuggets och sås.
Åsa hade glömt säga åt matpersonalen att "packa" ner tallrikar och bestick så vi fick låna musikens hus bestick och tallrikar i utbyte mot att vi diskade ordentligt efter oss.
Tyvärr så fanns det inte tillräckligt många glas till alla så tillslut så vart jag så törstig och sur att jag tog en kartong som hade "lite" juice kvar i sig och tog med mig den till bordet där några av oss danstjejer satt.
Sofie var också jätte törstig så hon frågade om hon fick smaka lite och såklart så sa jag ja, så hon sätter igång och dricker men plötsligt så ser hon väldigt konstig ut och utbrister "Usch, vad stark" så säger Tilde att det är outspädd apelsinsaft. Haha jag hade ingen aning om att det var så :P Stod inte ens det på förpackningen.
Aja det ordnade vi lätt, jag gick bara och hällde i lite vatten så vart det mycket bättre.


Efter lunchen så hade vi genrep, fast utan ljus, vilket var väldigt irriterande för ljuset spelar väldigt stor roll när man har en föreställning.
Gick iaf bra förutom att någon hade sparkat bort mitt linne som jag skulle ha på mig under den sista dansen så jag missade lite av den.


Efter det så slutade vi, men jag var tvungen att åka tillbaks till skolan för att hämta lite grejer, men efter det så åkte jag hem och här sitter jag nu :)


Det var nog allt för idag.

image89 Jag och Sofie som psykdockor

image90 Jag,Sofie och Mira som psykdockor.

Utvecklingssamtal

(Skrev det här inlägget igår, men orkade inte skriva klart det så jag skriver klart det idag.)

Min dag har varit rätt så bra förutom att jag bara sov 3,5 timmar och att jag var på mitt vanliga dåliga humör :/
Aja gick iaf bra att gå upp och göra sig iordning och så tog bussen till skolan och började med att göra lite uppvärmning med Charlotte (pilates/balett läraren), gick bra förutom att jag hade gjort nåt konstigt med den vänstra armen så att jag inte riktigt kunde lyfta den utan att det gjorde jätte ont.
Efter det så körde vi igenom hela föreställningen, vart förvånad över hur "piratig" jag såg ut i mina pirat kläder (positivt såklart). Det gick bra och klädbytena gick förvånansvärt bra.
Efter det så hade vi lunch, sen så var det bara att köra igenom alla danser igen, när vi började köra igenom danserna igen så kom jag på att jag skulle ha utvecklingssamtal så jag gick ut ur danssalen och kollade på microns klocka och där stod det att den var 14.56! Såklart så fick jag panik och gick till busshållplatsen jätte snabbt (skulle möta min mamma där), men det kom ingen buss på typ 5 min och den skulle ha kommit 14.49 så jag vart lite misstänksam och gick tillbaks och kolla på min mobil (som låg i skåpet) och där stod det att klockan var 14.05 eller nåt liknande. Så micron's klocka gick 1 timme före ... Yay :P


Vi tränade klart och fixade kläderna tills idag sen så gick jag och mötte min mamma vid busshållplatsen så gick vi till gymnastiken där vi skulle ha utvecklingssamtal med Björn. Det går bra för mig i alla ämnen, men jag måste våga mer och prata lite mer.. Fast det har jag fått höra varenda år i väldigt många år så jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt det. Kanske borde ta kurser för att våga mer eller nåt hehe.
Efter det så åkte jag och mamma ner på stan så att jag kunde lämna tillbaks mina vita vantar som jag hade köpt till psykdockor-dansen, men jag behövde inte dom för jag fick låna ett par av Mira, och 30 kronor är ju alltid 30 kronor hehe.


Runt 19.00 så vart jag jätte trött och somnade, men vaknade igen runt 21.30 så jag tänkte att jag kunde kolla på Prison Break och lägga mig efter det.
Gick inge bra alls att somna om .. Efter att ha försökt att somna om i typ 1,5 timme så satte jag mig vid datorn och kl. 1 så gick jag och la mig igen, men somnade inte förrens ungefär 2.30 så fick inte så mycket sömn inatt heller :/.


Skriver om genrepet i musikens hus i nästa inlägg ;)

image88

Wtf ?!

Hur gick det här till :O Har aldrig haft så många besökare på så kort tid .. oO


image87

This is true art

(Tillåt reklampublicisten i mig komma fram ett tag)Inte för och göra smygreklam, men jag absolut älskar den här reklamen. Kaninerna är jätte fina och musiken (The Rolling Stones - She's a rainbow) är jätte vacker. Jag blir glad när jag ser den här.
(Tillåt pessimisten i mig komma fram ett tag) Inte för att nån bryr sig men här är länken till Sony bravia's hemsida där man kan få se reklamfilmen i/med (kan inte komma på vad som låter bäst just nu) lite bättre kvalitet och så kan man få se hur de gjorde den och tro mig det är väldigt imponerande... Tycker jag iaf.


För övrigt så är jag på dåligt humör,hungrig,utsliten,trött och känner mig helt enkelt blä.
Hade iaf en bra helg med min älskling (<3) även fast han hade feber (sa ju att du var sjuk! :O) och vart (kanske) magsjuk eller sjuk på nåt annat sätt i magen oO för han mådde illa :/
(Tillåt egoisten i mig komma fram ett tag) Hoppas inte jag vart sjuk, har ju en massa föreställningar på Ons,Tors och Lör så det vore ju ingen höjdare om man vart sjuk. Äh, är väl dags att gå och lägga sig, måste upp 6.30 imorgon ... Härligt.


Done!

Yes, har hittat alla kläder till julföreställningen och allt är klart :) Hittade svindyra vita leggings idag, men dom var jätte sköna så jag gick runt i dom i flera timmar haha .


Usch morgondagen kommer bli jätte tråkig, vi måste ha vanliga lektioner, även fast danslärarna sa att vi skulle slippa det och få dansa hela dagen. Så vi kommer ha SO först och fortsätta med vårat NK/SO arbete, som för övrigt går jätte bra :), sen så måste vi stressa till dansen och fixa alla kläder och sen äta lunch jätte snabbt och ha svenska och engelska :/ Det enda bra med morgondagen är att vi får dansa och att vi slipper ha dansträning tills 19, har haft det dom senaste fredagarna och det har inte direkt varit nån höjdare.


Aja ska inte klaga, slipper ju alla vanliga lektioner nästa vecka, istället så får jag dansa en MASSA.
Eller jo jag ska visst klaga för vi ska ha matteprov v.51 på onsdagen :'( Fy blä tvi äckel päckel bajs! Jag hatar matte :@ Tänker inte välja till det i trean ... Inte NK heller :P


Är nog dags att sova nu

image83 white leggings

image84image85image86

Hade lite kul med camen :P

Bilder

Förresten så kom jag precis på att min goda vän So-pi-pi har tagit många bilder på mig som jag är väldigt nöjd med, men ännu fler som jag inte är nöjd med hehe.

Här kommer några exempel:



Mjo jag vet att alla kanske inte var sådär jätte vackra, men det är dom små detaljerna i bilden som jag fokuserar på :P

Shoppa

Var nere på stan idag med Mira och Jonathan (och Sofie i typ 5 minuter hehe).
Var tvungen att köpa vita leggings,två linnen och ett par vantar. Hittade faktiskt allt utom vita leggings, så får fortsätta mitt sökande efter ett par vita leggings någon annan gång.


Nu är det inte långt kvar tills julföreställning. Vi ska öva igenom alla danser och klädbyten på Fredag (< extremt ointressant fakta oO).

Hade tänkt att det här skulle bli ett långt inlägg, men lär nog inte bli så .. är inte på "blogg-humör" just nu.

image76

Mina inköp

Stressigt

Den här veckan har gått jätte snabbt, bra när det gäller skola, mindre bra när det gäller helgen.
Mån-Fre gick väl bra förutom att jag försov mig i Torsdags så jag missade både pilatesen och Nk'n så jag får göra NK provet på Onsdag ... yay. Svenskan och Engelskan i Fredags gick jätte segt och det kändes som om dom aldrig skulle ta slut, men tillslut så gjorde dom det.
Efter det så var det bara och vänta på att dansträningen skulle börja kl 16.00, hungrig var man också ... hade inte ätit sen typ 11.30 + att det vart kalops som bara verkade bestå av nån geggig röra UTAN kött eller grönsaker .. så man kan väl säga att jag åt två mini potatisar med gegga,sallad och en tallrik med fil och flingor.
Hade inga pengar kontant så det var därför jag inte kunde köpa nåt heller :/


När dansträningen väl var slut (vi fick sluta tidigare) så började jag,Sofie,Mira och Kumiko gå mot busshållplatsen och gissa vad vi ser? Jo bussen som åker förbi busshållplatsen precis när vi kommer runt hörnet. Galen som Mira är så springer hon NÄSTAN ut på vägen och börjar hoppa och vifta med händerna och till min stora förvåning så stannar busschauförren, men konstigt nog så kom inte Kumiko med :( Undra vart hon tog vägen :/
Jag och Mira gick av vid stationen och hungrig som jag var så gick vi in på pressbyrån och såg att man kunde köpa två lussebullar/katter för 20 kronor så jag betalde med mitt kort och fick 7 kr av Mira.
Min mage uppskattade verkligen den där bullen. Efter det så stod jag och väntade på Jonathan i ungefär 10 minuter sen när han väl kom så vart man ju självklart jätte glad.


Vi åkte hem till mig och tog det bara lugnt.
På Lördagen så kom Sophia hit och så bakade vi kladdkaka och åt en massa annat onyttigt + att hon äntligen fick äta min mammas ris haha, hon är galen i det. Vi kollade även på Pirates of the Caribbean 3.
Efter allt det där så satte vi oss vid datorn och spelade ett ord spel som är jätte roligt, laddade ner arab-inspirerad musik och så en annan sak som jag inte tror är så smart att skriva här ;). Runt 22.30 så följde jag och Jonathan henne en nästan hela vägen hem.
Efter det så gick vi hem och skickade musik/bilder till Sophia och kollade på film.
Idag så gjorde vi inget speciellt, tog det mest lugnt i mitt rum :P
Och nu så sitter jag här helt ensam och frusen :( + att jag känner mig stressad över de närmaste veckorna ... Har en bok på ca 270 (tror jag) sidor som måste vara utläst tills på Torsdag, ett NK prov på Onsdag, måste lära mig alla danser till julföreställningen och de som jag dansar på fritiden, eller ja dom är väl inte lika viktiga men tråkigt om man inte kan dom sammanlagt blir det ungefär 7 danser ... Är väl inge svåra, men känns väldigt jobbigt när man tänker på det. Och så är jag orolig över en sak till som jag inte tänker skriva här ... Sen så måste jag köpa en massa kläder till julföreställningen + en massa julklappar och jag har typ bara 500 kronor (just nu) så jag är väldigt orolig för att pengarna inte kommer räcka, sen så vet jag bara vad jag ska köpa åt mamma.  Som om det inte vore nog med det så börjar jag få lite sömnproblem bara för att jag ligger och tänker på allt det här när jag går och lägger mig, uggh.
Är glad över att jullovet snart är här och att jag pluggar något jag ÄLSKAR och att jag har så bra kompisar i min klass som gör att jag orkar med mina skoldagar som för övrigt inte är särskilt jobbiga, men som sagt så är jag väldigt trött på alla dumma skolämnen som Sve,Eng,Ma,Nk m.m. så dansen och vännerna håller mig kvar där :)
Sen så får ju alla mina underbara vänner utanför skolan mig att orka med allt annat :) Och så är jag jätte glad över att jag äntligen har fått en kille som det funkar jätte bra med. Livet känns helt ok, fast stressigt.


Vart hungrig nu ska nog försöka hitta nåt att äta :P


Mira stal min mobil i Fredags och fotade en massa ;)

Och så ritade hon mig (bävern) sig själv (giraffen) och Sofie (den vita tigern) på So/NK lektionen ;)

image73


Jag och Sophia.     Sophia fotade Jonathan ;)


RSS 2.0