What on earth have I been up to

Ja, vad tusan är det jag har hållt på med? Well, tiden är inne, nu så ska jag berätta.

Jag har länge funderat på att hjälpa till på katthemmet Samvetet , men ja... aldrig riktigt fått ut huvudet ur röven och skickat iväg ett mejl för och fråga ifall dom vill ha hjälp. Aja, för ca 2 veckor sen så gjorde jag iaf det, så idag var jag på en introduktionskurs och på Tisdag ska jag gå dit på mitt första pass! :D
Tror det kommer att bli riktigt kul :D Om någon vill komma och hälsa på så har dom öppet hus för allmänheten varje Lördag, så då är det bara att titta in!


amen moment

Lyckades sova mellan typ 1-11 (eller ja 10 eftersom att man ställde tillbaks klockan) inatt!

Hoppas verkligen jag har lyckats vända tillbaks dygnet nu...

Ska hoppa in i duschen strax, sen bär av mot det roliga stället, eller jag hoppas iaf att det är roligt.

Haha, en skata skuttade precis förbi på grannhusets tak... Lycka för Musse, han älskar att titta på fåglar


Kolla vad fint Uppsala är när det är upplyst


Kläder

Har rensat ur ena byrån på en massa kläder. Vissa för små, vissa för stora, vissa för fula för och någonsin uppleva dagsljuset igen. NER I KASSARNA MED ER ERA JÄVLAR!
Lyckades fylla två stora El giganten påsar med kläder... Och det var som sagt bara kläder från en byrå! Undra hur det blir när man har rensat ut dom andra + garderoben... Aja, det får jag se då. Ska alldeles strax ner på stan och möta Thom, vi tänkte (eller ja... jag egentligen) fota ljusinstallationerna nere på stan. Himla fint om jag får säga min mening, borde ha sådär året runt!

Imorgon händer det en rolig grej, men jag tänker inte skriva om det än för då drar jag bara olycka över mig själv som jag alltid har gjort förut när jag har berättat om roliga grejer! Men kul blir det iaf, pengar för själen, dock inte i min ficka :( Men det ska vi fixa snart! Och när jag sen får pengarna... ÅÅÅH *drömmer och dregglar* Oh well, nog om det

Adjö för denna gång, glöm inte att ställa tillbaks klockan en timme och ha en bra trevlig halloween!


(Btw, man kanske skulle ta och köpa en pumpa? En sån där liten... får se!)

Så jävla rätt!

Idag när jag var påväg hem från gymmet så lyssnade jag på P3, gud vad underbart det var.. Jag vart så glad och världen vart så vacker. P3 är terapi för min själ <3

Aja, de var inte det jag skulle skriva om! Programmet jag lyssnade på hade en komiker där som fick svara på frågor, en av frågorna var om han mindes sin första kärlek. När han pratade om det så berätta han att han hade frågat chans på tjejen han var kär i (han var typ 9 då) han berättade då att hon hade sagt nej, efter det kom han in på att det är så jävla dissigt att säga nej till någon som frågar chans (när man är ung) eller säger nej till någon som frågar om man ska träffas och fika. För man ber ju inte personen om att ligga med en, man frågar ju liksom bara om man kan ses och se om det finns nåt där... Inte mer än så! Och vet ni vad? Han hade så jävla rätt!
Så tacka ja till den där förbannade fikan, han/hon ber inte om ett ligg, personen vill bara lära känna dig! Vem vet... It could be the one ;)

the love guru has spoken



DEN ÄR BEKVÄM, OKEJ?!!

så kan det gå

ok, det här är helt och hållet mitt fel

Jag har sömnproblem

Jag var trött som ett jävla as (min blogg mitt ordval!) runt 00 gick och la mig typ 1.30... Låg och halvsov tills typ... 3.40, sen så tröttna jag och gick upp, nu är jag "pigg" och kan inte sova... fan helvete

Aja, jag kan fixa det här!

Sofia är lite småarg


kanelbullar

har ätit många MÅNGA kanelbullar... alldeles för många...


grinds my ears

Eller ok, har en sak att skriva om som irriterar mig en hel del just nu... Folk som skryter en massa och är allmänt snoffsiga emot sådant som inte lever upp till deras standard.
Nu tror säkert någon att jag är omogen och beter mig som en typisk tonåring, men nu råkar det faktiskt vara så att jag förstår att man någon gång då och då kanske vill skryta, men att liksom sitta dag ut och dag in och skryta om obetydliga ting, det är ju bara irriterande. Att sedan sitta och klanka ner på saker som t ex ett café som inte lever upp till "Wayne's" standard (som faktiskt råkar vara USEL) det gör mig bara ännu mer irriterad.

Ingen gillar en skrytmåns, så håll käften en stund


Sofia irriterar sig på det mesta och de flesta


video killed the radiostar

HALLOJ

skriver bara för och göra asiaten glad, haha. Har egentligen inget speciellt att rapportera om, inget jag tycker är värt att skriva om iaf... inget jag orkar skriva om...

äsch nej, ska inte ens försöka... Hej då, ha det bra! :D

hola amigos y amigas

jag mår lite illa ja... ska gå och sova snart (SNÄLLA GÖR SÅ ATT JAG LYCKAS SOMNA) och hoppas på att jag inte mår mer illa då ...

Har hursomhelst varit en väldigt trevlig kväll... ska dricka upp mitt vatten och sova, toodles


que pasa?

Öh va? Kollade precis min statistik.. Vart tusan kom "alla" (så många var det inte, men ett par st iaf) besökare ifrån?!

ME LIKEY!

Såhär glad blir jag när jag får nya läsare :D HAHAHA


Här kommer ett efterlängtat inlägg!

Nu mina vänner, nu så ska jag uppdatera min blogg med ett ordentligt inlägg! (request from the crazy asiaten)

Idag var jag och fikade med Mira och wow vilken liten guldgruva fylld med diamanter hon lät mig upptäcka! Vadfan går man till skitställen som Landings och Wayne's för? Inte för att jag gillar Wayne's, har varit där en gång och nej fyfan, dit går jag aldrig mer igen. Ska man till något "stort" ställe så gå till Coffehouse by George. Men helst av allt så ska man skrota alla såna ställen och gå till små diamanter som ligger väl gömda för allmänheten.

Hursomhelst, det var himlans trevligt att träffa my one and only asiat... Vi borde göra det oftare! Call me sugarpie! ;)

Ok... Eh, jag har börjat gymma. Himlans givande faktiskt, maskinerna gör halva jobbet. Synd bara att jag typ inte ser nå resultat, min kropp fattar inte hela den där "gymma = bra" grejen... AJa, starkare har jag iaf blivit.

Musse har hårat ner min lampa




nehe

Ne, har ingenting att skriva om, leta upp en rolig blogg istället... Aha, har du redan gjort det?Jamen då behöver jag inte känna någon skuld för att jag inte bloggar!

Toodles

RSS 2.0