Stor bloggarn

Oja, titta bara hur mycket jag bloggar! Ne men sånt där går i perioder...

Lyckades somna tillslut, men sov ändå rätt så dåligt... Dom föregående nätterna har det varit svinkallt, men inatt var det för varmt... Suck.
Aja, jag gick upp och begav mig mot gymmet, men när jag hade kommit några hundra meter på vägen dit så ser jag en katt, högst typ 6 månader som sitter i buskarna intryckt mot husväggen och bara stirrar. Jag tänker att katten är död och försöker locka ut den, sen precis när jag ska gå så rör den på sig men den ligger fortfarande intryckt mot väggen och ser livrädd ut... Stackars liten. Jag kan inte nå den och vill inte skrämma den mer, så jag börjar gå igen.

Kommer till gymmet och tänker att jag ska testa och springa lite på löpbandet, mitt huvud skriker "NEEEEEEEEEEEEEJ" när jag börjar öka takten, men kroppen och speciellt fingrarna skriker "ja... ja... JAAAAAAA", så där står jag på nivå 8 och joggar på! Lite läskigt var det, men inte lika läskigt som jag trodde det skulle vara, så det lär jag göra om snart igen.
Massmördar mina armar lite grann, älskar när det bränner i fläsket!

Går hem sen igen och vad får jag då se? Jo lilla kissen ligger fortfarande i buskarna och ser livrädd ut, jag försöker locka ut den igen, men den vill inte, så jag lämnar den... Stackars liten, förstår inte hur folk kan låta så små katter få vara ute ensamma sådär. Den katten ville tydligen INTE vara ute. Tycker man får ha lite koll på sin katt när den är ute så den inte far illa faktiskt!

Aja... Kommer hem och eftersom att jag inte har nåt vax och mina ögonbryn ser FÖRFÄRLIGA ut så blir jag tvungen att noppa dom... Fyfan vad jag hatar att göra det! Det är okej om man har vaxat bort det värsta först, men att hålla på och noppa två buskiga ögonbryn med en liten pincett... Nej, fyfan. Vax ASAP!

Ska strax bege mig mot duschen och tvätta bort allt svett (YEAAAAAAAAAH), sen så ska jag börja göra mig iordning för arbetsintervjun... är inte super taggad, men det blir nog bra!

Toodle'o!

Kommentarer
Postat av: HURP DURP

Nämen söfia, vem kan det vara som commentar på din blog yes yes :D få se om du gissar rätt ;)

2011-03-24 @ 21:17:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0