homo jävla sapiens sapiens

Människan är nåt av det mest patetiska som existerar på denna planet, vi bara gnäller och klagar ... Och det är precis vad jag ska göra just nu, för jag är nog den mest patetiska homo sapiens sapiens som finns på denna jord!

Jag är så trött på alla som klagar och bara är allmänt tröga... Jag är trött på dom som dissar en så fort dom hittar någon bättre ... Jag är trött på att man inte får någon uppmärksamhet eller uppskattning om man inte slänger in lite svordomar och allmänt ohyffs i varje mening... Jag är jävligt trött på alla idiot alkholister som kommer fram till mig när jag är ute med Eddie, för att inte tala om idiotiska ungar som klappar hunden även fast jag säger "Nej, du får inte klappa!" Jävla tröga ungar, föräldrarna har ingen pli på sina skitungar nuförtiden. Mammor tittar på mig med en blick som verkar säga "du har en livmoder precis som jag, så därför är det okej att jag låter min unge springa fram till dig". Nemen, gissa vad, om jag inte har sagt att det är ok att jag vill ha ditt barn i mitt knä så håll din unge för dig själv!!
En dag så kommer jag få nog och ta en unge i handen och säga "hej lilla flicka/pojke, ska vi gå hem till mig" så ska jag gå iväg med ungen, få se vad föräldern säger då?! Det är typ sånt majoriteten av dagens föräldrar behöver för och inse att jag inte vill agera barnvakt åt deras hjord av bebisar.
En alkholist kommer jag nog örfila snart om dom inte slutar komma fram till mig och försöka prata med hunden. En stor fet örfil...

Ska sluta gnälla nu, lite värdighet har jag kvar

Kommentarer
Postat av: Chili

hehe jag fastnade här=) Du skriver otroligt..ja skitungar som ska klappa ens hund é rena pesten här. men de börjar lära sig, hugo ser snäll ut. Han bits inte utan gnager gärna:)

2010-04-02 @ 00:50:47
URL: http://strangebakery.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0