Flak

Det har varit en lååååååååång dag... Hade en liten föreställning för några lärare och elever, sen så var det dags för avslutningslunch, vart rostbiff, potatissallad, sallad och efterrätt. Efter "Rätten" (haha den hette så), var dock lite konstig... Efter det började allt donande inför det uppkommande donandet av flaket. Det gick rätt så smidigt till och tillslut befann vi oss ute i Gunsta/Funbo, där fick vi vänta i typ 90 min på flaket... Aja, den som väntar på nåt gott väntar faktiskt alltid för länge! Fint vart det iaf :)

Nu på kvällen tog jag ett bad, scrubbade kroppen, hade i hårinpackning, testade lite smink, vaxade benen... Så nu är jag fräsch och fin! Ska bara skicka alla låtar till Sofie så ska jag gå och lägga mig, imorgon ska vi inhandla allt göttgött, ser fram emot och se alla (smörgås)tårtor! Thom kommer hit imorgon (min lilla snutteråtta haha :D) så då ska nog katterna allt få sig ett uppfriskande studentbad! ;) Kan ju inte ha ett par lortiga katter springandes runt omkring mig på fredag!

Måste bara ge min kära underbara broder lite uppmärksamhet också, han skjutsade omkring oss typ halva dagen och klagade inte en enda gång, det är en riktigt bra bror det!

Haha awww Naomi drömmer, hon låg och hackade lite tänder, super sött! <3

Måste även skriva... PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ! Bara för att ...

 

Mina små älskade bajskorvar! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0