Tjock?

Jag är så himla trött på att folk gnäller över min kropp och min vikt ... Jag är väldigt förvånad över att jag sitter här idag och inte lider av någon slags ätstörning, med tanke på allt skit jag har hört under min uppväxt.

Sen ca 6 års ålder har jag i princip aldrig varit sådär super smal, jag har alltid varit lite större än en "normal" byggd person har varit, men nu i efterhand när jag har tittat på foton och så, då kan jag faktiskt säga att det var ingenting att gnälla över sådär mycket!
Jag har under majoriteten av mitt liv gått runt och tyckt att jag har varit fet, just för att andra har sagt att jag är det ... Nuförtiden kan jag inte direkt påstå att jag är nöjd med min kropp, men jag känner mig iaf mer nöjd med den idag än vad jag gjorde för typ 6 år sen, främst för att jag tränar så pass mycket som jag gör och faktiskt känner muskler under allt hull, jag vet att jag är stark och frisk, så det väger upp mer än fettet runt armarna och magen! Fast jag måste erkänna att jag varje dag någon gång under dagen tänker att alla har rätt, att jag inte duger så som jag ser ut.
Jag brukade inte känna så i skolan, men efter att t om en lärare nämnde detta så ser jag mig själv som riktigt tjock på just hennes lektioner ...

Jag förstår inte varför folk bryr sig så mycket? Jag får väl se ut som jag vill... Finns en tjej som går Sam på Boland, hon är rätt så stor, men jag beundrar henne för hon ser alltid så himla glad ut och hon klär sig alltid jättefint och har ett par riktigt djärva glasögon som verkligen sätter fokus på hennes jätte söta ansikte! Jag har ingen aning om hon känner sig vacker, men i mina ögon är hon iaf det just för att hon inte gömmer sig under stora kläder och för att hon beter sig som vilken annan människa som helst!


Så vad spelar det för roll om jag varken har storlek 32 eller 42? Jag kan väl ändå se snygg ut? Och vad har du för rätt att kalla mig tjock? I mina ögon ser jag ändå rätt så normal ut, kanske lite  kraftig benstomme, men det gör inte så värst mycket ;)

 

Naomi är väldigt smal, Musse lite större, men båda är helt underbara! Samma sak med människor, i princip alla är vackra på sitt egna sätt!

Var inte rädd för att säga/skriva detta till folk, jag vet av egen erfarenhet att folk blir så himla glada när man skriver till dem och säger att de är söta, so do it!


Kommentarer
Postat av: mira

DU ÄR FETT HET SOFIA, det tycker alla jag pratar med att du är typ Kristin, min syrra mm :D SEXYSEXYSEXY mother fucker

2010-01-22 @ 14:43:03
Postat av: Therese

Du är en heting för tusan! Latinobabe!

2010-01-24 @ 18:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0