Tankar och drömmar

Jag tänker och drömmer alldeles för mycket ... Tänk dig en kvinnlig JD, typ så, jag drömmer om det mesta och tänker på de flesta (haha poetisk är jag också minsann!)

Jag ligger och tänker på allt mellan himmel och jord bl a (vet knappt om jag vill skriva ner det här), men varför jag typ inte alls ser fram emot att komma tillbaks till skolan och dansen. Skolan kan man väl förstå (LÄXOR!!), men dansen ... Hmm, jag vet faktiskt inte. Det har nog börjat kännas som ett Måste, inte som något man gör när man vill och när man känner sig som mest kreativ... Är jag inte med på lektionerna då får jag inget betyg, inget betyg = inget slutbetyg = ingen student. Sen så hjälper det inte heller att jag har svullat som en jävla gris under hela lovet och nu säkert har gått upp mellan 5-10 kg (JA, jag går upp i vikt så lätt) och nu bara känner mig som en ful, klumpig flodhäst. Jag har faktiskt sett mig själv dansa, jag tycker jag dansar rätt så förfärligt, allt det där skitsnacket om att det är en "fröjd att se mig dansa" det är inte annat än s k i t s n a c k. Hujeda mig så fult det ser ut!

Aja nåt positivt nu, till sommaren kanske det händer en grej ... En helt otrolig grej, det ska vara en av mina större motivationer under det här året, bl a till och kämpa med skolan och att komma mer i form, jag ser ju inte klok ut nuförtiden! Ok, inget mer negativt. Det är allt jag tänker på just nu och det bästa är att jag ska få göra det med en underbar person :) Hitills är det en dröm, men snart blir det nog verklighet!

 

Världens finaste Naomi :)

 

 

Världens coolaste Musse Mustafa (LOL) :D


Kommentarer
Postat av: Therese

Du är skit snygg som du är lationbruden! Och du dansar jäkligt bra med ;)

2010-01-14 @ 20:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0