Komik och tragedi går hand i hand

Det här inlägget kommer inte att innehålla särskilt mycket tragedi, jag fick veta idag att min släkt nere i Chile mår bra :) Var mest orolig för min mormor och Nivaldo... Aja, Nivaldo ska komma tillbaks runt Torsdag någon gång, tro det eller ej men jag saknar den gamla tokstollen :)

Nu till komedin... Min mens nämligen! Otippat va?
Jag har alltid haft MYCKET mens, ont har det också gjort... som fan! Inte så att jag spyr eller svimmar, men aj iaf...
Men för några månader sen hände något konstigt, jag fick mycket mindre mens och den gjorde inte lika ont. HALLELULJA tänkte jag, men det här kommer väl inte att hålla. Ah ah ah, tänk inte så! Det höll i sig och nu har jag fått lite mens och knappt nå ont alls i några månader. Jag älskar't!!
På tal om mens så undrar jag när Naomi ska börja löpa, hon är trots typ 11 månader snart :O

 

Eller vänta, nu kommer det lite tragedi.. Eller inte tragedi direkt utan mer tragik (finns det ett sånt ord). Fick idag reda på att ett ex har gift sig med en thailändska, T R A G I S K T som fan ... Mazel tov eller nåt, ta inte hit nå fler thailändskor sen när du inser att din typ 6e thailändska precis som alla andra bara är ute efter dina pengar ;)

 

Ska gå och sova nu, ska skita i skolan imorgon kommer ändå bara att bli en skit dag. Ska sitta hemma och plugga och ta hand om Eddie istället! Jag är effektiv, AHA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0