Karma is a bitch ;)

åh, jag älskar när bitchiga människor får smaka på sin egen medicin!

Goda goda gooooooooda nyheter, vi har bestämt temat för våran skiva, och temat vart *trumvirvel*

BADASS

Kan det bli bättre än så? I don't think so!
Ok, man kanske tänker "badass, vadfan, vad är det som är så speciellt med det?" Men tänk bara på hur många roliga saker man kan klä ut sig till, allt från en hemlig agent till Hitler, haha jag ÄLSKAR det!

Livet börjar bli lättare nu, jag längtar tills jul! Jag vill ha snö, tända ljus, adventljusstakar, julgran, julklappar under den, lussekatter, julmust, kalle anka, grinchen.. Åh! Gud vad underbart ...

På tal om Gud, vi hade prov på Kristendomen. Det är fasiken skrattretande hur lätt det provet var! Jag hade inte pluggat alls typ, men svarade på alla frågor utom en typ, ett G lär man nog ändå få ;)

Efter skolan åkte jag till kiropraktorn igen, det gick bättre den här gången, men jag är lite öm i ryggen. Jag hade dock fått bättre hållning och så :)

Musse var jätte mysig när jag kom hem också, han la sitt lilla ludna huvud mot min axel, blundade och började spinna loss.. Ååh, mina små mysiga katter som alltid kommer och hälsar och säger hej då när man går på morgonen, dom är helt underbara. (Jag kommer säkert bli en gammal ensam tant med 30 katter senare i livet, haha!)

Fick även veta att min bror kommer på julshowen, han har bara sett mig dansa en gång innan så det känns jätte roligt att han ska komma.

Ne, måste komma på nåt att göra till middag ... Får bli nåt på den överblivna kycklingen i kylskåpet

Kommentarer
Postat av: MIRUS

BÖRJA BLOGGA KVINNA!

2009-12-29 @ 00:35:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0