Valborg

Valborg var jätte trevligt :) Det började med att jag åkte ner på stan (+ typ halva gottsunda) och träffade Mira och Sofie. Efter det gick Mira och köpte ett par riktigt najsiga solglasögon på JC, bra gjort Mira, dom är skit snygga! ;) Sen så handlade vi lite mer att äta och efter det så mötte vi upp några av Miras vänner. Efter det begav vi oss mot Ekonomikum. Väl där hittade vi Therese (helt otroligt!), hon var askalas haha. Efter det gick vi till någon mösspåtagning eller vad det var, det hände ingenting, förstår inte vad det är som är så speciellt med det? AJa, efter det vart det stadsparken där vi träffade en massa musik/teatermänniskor, det var trevligt. Fick smaka lite Mintu av en teaterkille där vid namn Murre haha. Det var äckligt, men samtidigt gott. Vid det här laget började vi alla tre bli kissnödiga så vi gick till min mamma och hennes pojkvän och lånade toaletten där, kändes bättre än att gå på någon snusk toa inne i stan. Efter det köpte jag och Sofie varsin glass på McDonalds. jag testade deras nya med oreos, den var ... annorlunda. Helt okej, men jag tänker inte köpa den igen. Vi satte oss vid ån och vilade och efter ett tag begav vi oss mot Ekonomikum igen. Där satte vi oss vid teater/musikmänniskorna igen, denna gång var de flesta rätt så fulla, så det vart rätt så mycket hångel haha.
Efter det åkte jag och Sofie hem till mig, vi gjorde hamburgare och tittade på mamma mia, den var bättre dne här gången ;) Fast den är fortfarande lite för fjollig för att jag ska älska den haha. Efter filmen började vi göra oss iordning för och gå ut igen. När vi åkte förbi BJ med bussen såg vi en aslång kö, så vi dissade det. Tråkigt nog var det en aslång kö på people med, så det struntade vi också i. Vi gick runt på stan och letade och ringde och letade och ringde, men hittade inte en enda fest att gå på haha. 00.15 åkte vi båda hem.

Trots att det inte vart någon fest på kvällen, så var dagen ändå lyckad. Har aldrig haft såhär trevligt på Valborg faktiskt.
Får bli krogen någon annan gång ;)



Stal denna bild av Mira (mondaytosunday.devote.se)



Stal även denna av Mira (mirakel @ bdb)
Här ser man hur brun jag har blivit :D Är så glad över att jag får en snygg bränna och inte en röd bränna som många andra (fast dom tror att dom ser fabulous ut, men det gör dom inte haha) Var även lite wild and crazy och körde på ett körsbärsrött läppstift, fierce ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0