Bada ba doo!

Vädret har varit underbart de senaste dagarna! Det har påverkat mig på både negativa och positiv sätt

Negativt: Jag vill skolka och bara sitta ute och dega!
Positivt: Jag är så glad och känner mig så impulsiv!

De senaste dagarna har jag varit så himla otroligt sugen på att shoppa, du anar inte. Så idag fick jag nog och köpte två par skor från SkoPunkten. Det var på tiden att jag köpte nåt åt mig själv, jag har inte shoppat grejer åt mig själv sen i December!

Jag vet inte riktigt när vi ska/skulle vara klar(a) med våran engelska bok, men jag har typ tappat bort den ... Så jag har ingen lust att gå på engelskan imorgon :/ (SKOLKA! (se ovan)). Vi gör ändå INGET vettigt på dom lektionerna ... Hon är så himla dålig på sitt yrke så det är inte sant! Sen så har jag ingen lust att gå på matten, men där har jag en bättre anledning. Jag har gjort nationella, jag har ett betyg, vi ska inte ha fler prov, jag kan inte höja mitt betyg, varför ska jag då sitta där och "plugga"(sitta och rita)? Onödigt om jag får säga min mening.

Åh, om 5 minuter börjar Top Model! Ska kolla om jag hittar nån god frukt, är så sugen på något gott ... Kanske blir lite aprikoskräm om jag inte hittar någon god frukt ... Hmm, får se :D

Ska ge mig iväg nu, toodles!

  Grr!

  Snygga simpla sommarskor som passar till det mesta :)



Härligt väder

Kommentarer
Postat av: sofie

haha! charmig bild

2009-05-28 @ 18:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0