Uppdatera mera

Nä, har inte haft tid att blogga/ladda upp bilder/knappst sitta vid datorn.

Har inte skrivit om vad jag gjorde på min födelsedag så jag kan väl börja med det :)
Vaknade upp, åt INGEN frukost (frukta ej, jag får i mig mat sen), Mira kom över med sin lilla vovve Trassla runt 12 tiden. Samtidigt så kom min mamma och hennes kille hem från sjukhuset. Jag fick min personliga t-shirt som jag ville ha, dock inte med ett kattryck utan med ett taxtryck. Den är jätte fin, sen så fick jag ett armband med :) Av mamma och hennes kille fick jag lite pengar för jag ska få min riktiga present av mamma/brorsan i slutet av månaden, vet dock redan vad det är, men skriver inte det här riktigt än hehe. Just det av Thom fick jag två filmer Robin Hood och Aristocats (önskade mig Disney filmer). Fick de när jag vaknade och vi kollade på Robin Hood direkt :)
Efter det så sa min mammas pojkvän att han ville bjuda oss alla på restaurang (food here I come), så jag bestämde att vi skulle äta på Little Italy. Där vart det vanlig buffé + pizzabuffé. Jag åt bara en portion mat + en pizzabit. Vart lite besviken, när det är buffé ska man äta mycket ju!
Efter det så gick jag och Thom och köpte en choklad tårta som förövrigt var helt jävla underbar. Vart en fransk chokladtårta om någon undrar.
Sen så åkte vi hem. Jag var jätte trött så efter att jag hade ätit lite av tårtan (utan ljus eller sång, gillar inte sånt) så gick jag och Thom och sov i en timme. Efter det så började jag vänta på Sofie.
När hon väl kom så kollade vi på melodifestivalen och gjorde oss iordning. Sen var det bara att ge sig iväg till krogen :) Vart Orange för oss, Therese kunde inte följa med oss så det vart bara vi, men det gör inget vi hade det jätte kul :) Vi vart dock tvungna att åka hem rätt så tidigt (00.15 gick Sofie's sista buss hem) så jag var hemma runt 00.30. Väl därhemma så väntade Thom på mig (mamma sov). Vi öppnade en champagne flaska, som smakade bajs, och åt lite. Sen så gick vi och la oss och jag vaknade runt 11.
Det var en skit bra dag :)

Sen dess så har skolan hunnit börja... Måndagen var ok, väldigt trött och seg. I Tisdags så hade vi matteprov *spy galla* och idag så hade vi musikalträning. Det är jätte roligt, älskar vår bunny-dans haha. Älskar dock inte att de som syr kläderna verkar tro att alla har en storlek mellan 32-36... Jag har riktigt breda höfter och behöver nåt större än så! Får hoppas att dom inser att inte alla är super smala och behöver lite större grejer.

På Fredag är det prov, så man får väl ta och börja plugga lite nu. Typ läsa igenom texten och svara på frågorna.

Förresten så verkar ingen som kontaktade mig om att de ville ha hjälp med sina hundar inte vilja ha någon hjälp längre. Så jag funderar på att lägga ut en ny annons och skriva klart och tydligt att jag vill jobba ungefär varannan helg minst och att det bara får vara seriösa personer som kontaktar mig! Vuxna människor borde väl ändå behandla en med lite mer respekt än så.

Har ont i magen nu av alla Pringles jag har ätit... Fick en burk idag av India som födelsedagspresent :) Av Therese fick jag lyktor förresten. Sofie's present ska jag få snart, den håller på att bli gjord av en massa flitiga kineser haha eller nåt sånt ;)

Är törstig...

Kommentarer
Postat av: sofie

Haha ja. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) kom ihåg det!

2009-02-25 @ 21:41:11
Postat av: Anonym

Neej Sofie, såhär är det. Den som väntar på nått gott väntar ALLTID FÖR LÄNGE haha :P

2009-02-25 @ 22:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0