Tåspetsskor del 1 och hundjobb

Idag kom det en kvinna från DigIt och lät oss pröva ut en massa olika tåspetsskor :D Det var underbart, jag trodde nästan at tjag hade dött och hamnat i himlen haha. Nästan alla tjejer hade problem med sina skor, men sen när det var min tur så sa jag att jag hade en 39:a, jag satte på mig dom och de satt perfekt! Jag fick testa att ställa mig på tå med de och det kändes jätte bra! Jag trodde att jag skulle få jätte ont i tårna och vristerna, men jag fick bara lite kramp i ena vaden haha  :P Poängen är att det kändes så naturligt på nåt sätt. Nästa vecka så får vi dom + band och tåpaddings. Ser verkligen fram emot att få börja dansa med dom :)

I mitt förra inlägg så skrev jag ju att jag typ hade fått ett jobb.. Jag är rätt så säker på att jag har de båda så jag kan nog skriva om dom :) Jag la ut en annons på blocket om att jag ville bli hundvakt/helgmatte till en hund och jag fick svar från två kvinnor. Den ena bor här i Gottsunda och har en mops, hon behöver bara hjälp i några timmar om hon ska till t.ex Ikea. Den andra har en kennel och föder upp chihuahuor (åååh! :D) så hos henne kan det vara allt från 1 dag till typ 1 vecka och då får jag ta hand om kanske 3-6 hundar. De andra tar hon med sig på utställningar och så :) Jag tror att det kan bli jätte bra. Ska bara hälsa på båda och kolla så att allt funkar bra med hundarna/hunden, sen är det bara och sätta igång :)

Mamma vart sjuk inatt (typ magsjuka... ah!) så jag kunde inte träffa Thom idag :( Fast vi ses nog snart igen :)
Hann med och köpa två födelsedagspresenter till Sofie idag :D Får se om det blir nåt mer, tror det, men vet inte vad :P
Har även varit extremt duktig och gjort engelska läxan, det var dock bara en text man skulle läsa... Den var skittråkig och jag höll på och dö :D Tjolahoppsansa! :D
Har även gjort mat själv idag (wow....) vart en special blandning med bl.a ris... ärtor... och en massa annat :P Gott vart det :D
Mamma lyckades pajja tv:n igår innan hon vart sjuk så nu kan jag inte titta på tv... Mamma har tagit över den i vardagsrummet.
Sen så verkar hennes kille tro att hon är döende, vilket hon självklart inte är haha.

Just det, precis efter att jag hade publicerat mitt inlägg igår så dig lilla Scar... Hoppas lill firren har det bra i fisk himlen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0