ok?

Det här tycker jag bara är helt sjukt. Inte ska väl läkare och barnmorskor få stoppa rätten att ta reda på vad ens barn ska få för kön bara för att en kvinna inte ville ha ett specifikt? Sen så angår det väl inte dem vad hon vill ha. Det är ju hon som ska uppfostra barnet inte dom! Om hon vill ha en pojke då är det väl bara för henne att försöka tills hon får det. Helt sjukt.

En annan sjuk sak, jag var tillsammans med en kille för ca 2 år sen. Han var helt underbar i början. Efter ett tag började han bete sig konstigare och konstigare. Han hade aldrig tid och ses, han hade ALLTID med sig sin telefon så att jag inte skulle få syn på vad han hade i den, plus en massa andra grejer. Han hade varit förlovad med en tjej, men berättade att dom hade gjort slut, men att hon inte riktigt hade fattat det och fortsatte ringa honom. Jag trodde honom och tänkte att hans "ex" var sjuk i huvudet eller nåt. Det hände vissa andra grejer som fick mig att tycka att han var väldigt konstig. Tillslut så kollade en vän upp vem hans bil stod regristrerad på. Och gissa vem det var om inte hans ex. Han påstod att hon var hans faster och efter det så gjorde han slut med mig (på msn, jävla tönt). Antar att han tyckte att jag började få reda på för mycket om honom. Efter detta så fortsatte vi att ses lite då och då, jag var fortfarande jätte kär så jag ville träffa honom så ofta som möjligt. En dag så berättade han att han hade skaffat sig en ny tjej. Jag var förkrossad .... Efter ett tag föreslog han att vi skulle ses igen, han började hålla på och försöka pussas och så, men jag sa att jag inte ville eftersom att jag visste att han hade tjej. Han sa då att de inte sågs, så de hade gjort slut. Väldigt deja vu...
Aja, jag har gått och skaffat facebook och gissa vem jag hittar där om inte hans s.k faster, alltså hans ex som han påstod att han hade gjort slut med. Jag skrev till henne och frågade om hon verkligen hade gjort slut med honom under den perioden som vi sågs. Hon skrev att de bara hade en "paus" och att dom har varit tillsammans i 7 år och att jag tydligen bara var någon liten fjortis som störde dom. Jo tjena, det var ju verkligen mitt "fel". Den killen har nog problem i huvudet, på riktigt. Tråkigt bara att hans s.k ex inte har förstått det. Fast vem vet, hon kanske är lika dum hon?
Tycker bara att det är lite konstigt att hon är villig och försvara honom så pass mycket som hon gör när han har behandlat henne och säkert jätte många andra tjejer som skit.

Finns många skumma typer i den här världen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0