ich är en schnitzel!

SÅ var ännu en dag avklarade i Sofia's liv :) Var trött imorse med, måste lägga mig tidigare. Fast jag pallrade mig upp som vanligt (och det ångrar jag inte). På so:n så fick vi sitta i datasalen och jobba med våra arbeten, ja det gick ju ... bra.
Sen var det dags för modernt, vi var 5 stycken som var med. Det gick jättebra och vi var alla duktiga med tanke på att vi var jätte trötta. Efter det så gick jag och Mira hem till Therese (där India också var) och käkade Nudlar med korv haha, eller Mira fick mackor eftersom att nudlarna låg i köttbuljong och hon är vegitarian. Till efterrätt vart det choklad. Vi hade det jätte trevligt och nu så vet man vart Therese bor.
Efter lunchen så begav vi oss tillbaks till skolan för och ha balett. Det var lite svårare, men väldigt roligt idag. Sen så påbörjade jag och Mira väntan på musikalträningen, men vi fick senare veta att den var inställd så då var det bara att bege sig hemåt. Skönt säger jag.
Jag är jätte trött, skönt att man är ensam hemma så man bara kan lyssna på musik och ta det lugnt :)

Hittade lite dansbilder på oss idag på Facebook, jag fastnade för den här bilden. Jag ser så dansant ut haha :P



Oj, fick precis ett samtal från min mammas pojkvän. Min mamma ligger på sjukhuset, hade någon inflammation eller nåt sånt (förstod inte riktigt). Så hon ska stanna där under natten. Får hoppas att hon kommer hem snart och att det inte är nåt allvarligt. Om hon inte har kommit hem tills imorgon så kanske man kan ta och hälsa på henne, för just nu så vet jag att hon är i goda händer och hon orkar nog säkert inte ta emot så mycket besökare nu. Hon skulle tydligen ringa mig snart, så jag får väl se hur hon mår då.

Nu ska jag ta och fortsätta "chilla" hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0