Helt galet, på ett bra sätt

Åh den här dagen alltså ...haha, den har varit helt galen! När jag vaknade imorse så var jag så himla trött och tänkte bara "nej,nej nej..." + att jag hade drömt om mina hemska engelskalärare/engelska lektionen så jag var på lite halvbra humör. Fast jag pallrade mig upp, åt frukost och gjorde mig iordning.. eller ja iordning och iordning kan man väl inte direkt kalla det. Jag klädde på mig, det var allt.

Jag var inne i stan ungefär 10 min innan min buss skulle komma så jag gick till avgångshållplatsen. Där fick jag syn på Therese, så jag gick och skrämde henne lite haha.
Efter det var det dags för matte, Mira kom lite sent, Sofie dök inte upp alls så vi antog/antar att hon är sjuk. Stackaren såg ut som en döende hundvalp igår! Sen var det dags för idrott, vart badminton idag. Det var helt okej, men jag vart så grymt seg mot slutet så jag orkade inte spela ordentligt haha.
Nu kommer vi till den bästa delen, lunch! Det vart korvstroganoff idag, mums! Vi (jag, therese, india och mira) insåg att mat är väldigt underskattat, fattar folk inte hur gott det är ? Haha. Vi satt även och pratade om hur sjukt svårt det är att uttala vissa ord på engelska och vissa likheter t.ex mouse och moose. Hahaha... Skrämma någon på bussen genom att säga moose/mouse, sätta upp fiskedammar längst bak ... åh herregud, det finns inget vi inte pratar om! Jag trodde jag skulle dö av skratt.
Efter lunchen så begav vi oss till caféterian för och köpa lite gött gött, vi skulle nämligen fortsätta kolla på Princess Mononoke på svenskan :) Den vart faktiskt jätte bra och hitills så har alla animé långfilmer som jag har sett varit bra. Har dock bara sett typ 3. Man kanske skulle ta och se fler. Det är bara och tipsa om bra animé långfilmer :)
Aja, engelskan var ... ja .. engelskan (spy lite). Bussresan vart också väldigt rolig. Det började med att Mira lurade chauffören lite med sin sms-biljett, haha vi var jätte rädda att det inte skulle gå, men ärligt talat så hade det varit lite kul och se. Mira blir så himla panikslagen när hon är nervös så hon hade säkert sagt något roligt haha. Busschauffören var lite väl förtjust i bromsen också så det vart lite kramkalas där på bussen.

Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt, laddar om mina batterier och hoppas på en lika rolig morgondag :)

Dagens fynd: The white stripes - Jolene


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0