Februari = Underbar månad

Detta är vad som händer i Februari :D

1. Jag ska (är rätt så säker) börja jobba med något skit kul! Mer info kommer senare när jag är helt säker :)
2. Sofie fyller år.. ÅH! :D

3. Therese fyller år :D

4. JAG fyller år :D Så alla partyglada människor håll utkik. Vissa förstår dock kanske att jag inte vill ha de i min närhet när jag fyller år, så back off bitches :D

5. Alla hjärtans dag (I have a boyfriend, can it get any better than that?)

6. 4 Månader med min lilla Piff :D <3

7. Vi ska till danshögskolan, nu på fredag faktiskt :O (om jag inte hörde fel)

8. Vi ska få våra tåspetsskor, hur länge har jag inte drömt om dom?! :O :D

9. Vi får sportlov :D

10. Fettisdag, SEMLOR!!!!

Så med andra ord, Februari kommer att bli väldigt bra :D

Aja eftersom att detta är min blogg så tänkte jag skriva av mig lite om tråkiga saker ... Nämligen jävligt falska människor som mer eller mindre ignorerar en tills de inser att de själva har något att vinna på en. Jag är så jävla trött på och bli utnyttjad av såna människor.
Människor som inte ens har tid och hjälpa mig med en liten ynken sak, men som har all tid i världen och klaga på vilken jävla dålig vän jag är. Jo men tjena.... Jag är allt annat än en dålig vän. Eller nu när jag har slutat bry mig om att du inte blir lika glad om jag inte hoppas och skriker av lycka över din lycka då kanske jag är en sämre vän... Eller vänta lite, för mig är du inte direkt min vän... När jag berättar om dessa människor då säger jag för det mesta "min s.k vän", för det är ju vad ni är (inte alla, men en del).

En riktig vän är inte en sån som dumpar en direkt bara för att man befinner sig i en svacka i sitt liv och inte inser hur mycket alla runtomkring en betyder... En vän finns alltid kvar där vid sidan om med en hjälpande hand.
Bara för att mina nuvarande vänner inte alltid har tid och gå på bio eller bara ses och gå runt på stan betyder det inte att jag tänker logga in på bilddagboken och skicka ett meddelande där det står att jag har bättre saker och göra än och sitta och vänta på dom. Jag är glad om mina vänner är glada och om dom iaf har tid för mig ibland och under denna tid inte sitter och messar med sina andra vänner (när jag skriver så då menar jag verkligen HELA TIDEN).
Det hände mig en gång... Jag bad en s.k vän om hjälp, hon gick med på och hjälpa mig ( det var något i stil med en läxa). När vi kom hem till mig så hjälpte hon mig inte alls utan pratade knappt med mig och satt bara och messade med sina vänner som hon skulle på fest med sen. Tack så hemskt mycket för hjälpen...

Är inte bara en person som behöver känna sig utpekad, jag syftar på ca 3 personer just nu. Så jag vill inte att någon (pekar inte ut någon nu heller) ska skicka meddelanden till mig om att jag skriver en massa skit om den, för det är inte bara "dig" jag skriver om.

Aja, det jag vill ha sagt är att jag inte är din jävla reserv-kompis som du kan komma till när det bara passar DIG eller när du känner att du har nånting och vinna utav det!

Känner att jag har fått skriva av mig lite nu ...

Har varit med Thom i helgen, vi var och köpte fiskar med hans pappa i helgen. Vissa av dom vart uppätna av dom större fiskarna och en vart utspottad. Den lilla killen/tjejen fick namnet Scarface eftersom att den vart av med en liten del av sin fena typ. Hoppas den lille/a överlever (vilket jag tror) och blir stor o stark :)

  Jag är som lyckligast när jag får vara med de jag trivs med och slipper alla falska skit människor...

Kommentarer
Postat av: Sofie

Håller med om februari, det kommer att bli kanon, krogen here we come ;)!



DU är en bra vän! <3

2009-02-02 @ 18:24:11
URL: http://ananas.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0