The joy, oh the joy

Då var ännu en skolvecka avklarad. Skönt? Ja, det kan du ge dig på! Hoppas att den här veckan blir lite lugnare, för den här kändes rätt så hektisk, men den gick ändå väldigt snabbt. Är så skönt när veckorna bara flyger förbi, fast även lite läskigt. Helt plötsligt så slutar man 2an och 3an och då står man där och vet inte vad man ska göra.

Jag önskar att högstadiet hade gått lika snabbt, eller snabbare. Det var en hemsk tid i mitt liv och folk runt omkring mig som jag trodde skulle stötta mig gjorde inte det. Jag tänker inte påstå att jag inte hade kunnat gjort vissa saker annorlunda, men jag tycker att mina s.k "vänner" som jag hade på den tiden hade kunnat betett sig mycket mer annorlunda.
Är glad att jag går på en bra skola, med bra vänner och så. Måste erkänna att jag var jätte rädd över att det skulle bli precis som i högstadiet nu i tvåan. För allt började bra i 7an sen så vart det hemskt i 8an och det kändes precis lika bra när jag började 1an som när jag började 7an, men nu så har jag insett att mina klasskompisar är mycket mognare och att även jag måste skärpa mig. Fast jag tänker inte ropa hurra riktigt än.

Skulle kunna hålla på och dissa högstadiet, alla personer som går där och ja allt runt omkring det hur länge som helst, men jag orkar inte bry mig om det nå mer just nu.

Förresten så skulle det inte förvåna mig om man får en omogen kommentar nu där det står något i stil med att allt som hände under den perioden var mitt fel, men jag vet att det inte var det.


Planer inför helgen:
Ingenting... Ska försöka "underhålla" mig själv genom och plugga lite ekonomi... TRÅKIGT!

Övriga nyheter:
Jag vill kunna ladda ner musik, just nu så har jag inget nedladdningsprogram eftersom att min bror inte vill att jag ska få virus och skit, men jag orkar inte vänta i 3 veckor på att han ska skicka musik till mig! Sen så är det skit jobbigt och leta upp musik på youtube hela tiden och sitta och lyssna där... Argh.. What to do?

Övriga nyhet nummer 2
Jag har ångest för jag vet inte hur jag ska göra med en viss person... I think I have to get rid of "it" :O

Nu så ska jag iväg och ta ett allergi piller, känner att hela kroppen kliar. Byebye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0