Det känns bra inombords

Just nu så känner jag mig väldigt bra inombords faktiskt! Vet inte varför, bara är så ... Är skönt och känna ett behagligt lugn inombords.

Klockan är bara tre, men det känns som om den är typ sju på kvällen eller nåt. Skönt, men ändå lite läskigt. usch drog upp persiennerna nu och såg att det var jätte tråkigt, grått väder :( Fast det kanske är lite positivt.

Min mamma ska iväg till Gottsunda Centrum nu snart, man kanske skulle passa på och ta ett bad då eller nåt :D Skulle vara skönt, jag fryser jätte mycket just nu. Iskallt i den här jäkla lägenheten!

Hmm, undra om det går någon bra film på tv ikväll? Hoppas det, så man har nåt och göra medans mamma använder datorn :) Ååh, nöjet med och dela dator med sin mamma är obeskrivlig ... Förresten så har jag lust och åka till Stockholm och shoppa, men det lär nog inte bli inom någon snar framtid.
Först så fyller ju Mira år, sen så är det Julafton och det betyder att det kommer gå åt mycket pengar. För jag är inte en snålis som ger mina vänner presenter för typ 20 kronor :P Tänker dock göra som förra året och bara köpa present åt såna som jag har bestämt det med, inte såna som jag inte har hört av på länge. Blir väldigt ofta så att man köper en present, sen så ses man inte och så glömmer man bort att byta presenter. Lite trist, men det är bättre och göra så än och hålla på och slösa pengar.

Trodde jag skulle sakna dansen jätte mycket under den här veckan, men jag har inte tänkt på den så värst mycket... Satt däremot och tänkte lite på hur jag ska göra med dansen utanför skolan till nästa termin... Baletten ska bort! Jazzen ska nog vara kvar, sen så är jag sugen på tåspetsträning... Vi ska ju ha det i skolan typ nästa år/slutet på nästa termin, men det känns som att jag inte riktigt kommer komma upp och som att det skulle hjälpa om jag fick lite "extra hjälp" innan vi börjar med det i skolan. Aja jag får se, för just nu så känner jag att jag vill ta det lite lugnt, men som sagt jag får se :) Tåspetsträning är ju inte direkt balett hehe.

Haha undra vem som kommer orka läsa hela det här inlägget? Ska fortsätta lyssna på SlipKnoT nu och vänta på att Top Model ska börja :D Vet vem som vinner, men det är ändå kul och kolla ;)



Jag har inte sagt nåt :D

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag läste ;) hihi

2008-10-30 @ 18:38:43
Postat av: Anonym

Vad du är duktig FiloSofie ;)

2008-10-30 @ 20:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0