Jag är död

Den här dagen har varit både bra och jobbig.
Vaknade upp väldigt pigg, men vart senare jätte trött. Speciellt på bussen till skolan, tar ju trots allt nästan 1 timme och ta sig dit ... Jobbigt. När man väl var i skolan så var det dags för SO, det började bra. Vi gick igenom frågorna som vi hade haft läxa på, men sen så gick det åt pipan. Orkade inte göra nåt! Usch. Efter det så var det dags för modernt, gick bra ett tag, men sen så var man död.
Lunchen idag bestod utav 3 potatisbullar och 1 blodpudding + lingonsylt och mjölk.

Efter det så var det dags för modernt igen. Hela klassen var död och gjorde verkligen inte sitt bästa, men det känns som att dansen sitter nu, så nu gäller det bara att nöta på den. Kommer nog att bli bra :)

Efter det började jag och Mira vänta på att mix-träningen skulle börja, men vi tröttnade efter ett tag så vi gick till Röda Korset och fikade. Billigt och gott! 20 kronor för varm choklad och en kaka, mums! Mira hittade även ett par jätte gulliga skor för 27 kronor! Helt otroligt billigt! Second Hand rules, fattar inte att vissa bojkottar sånt!?
Aja, sen så begav vi oss mot Boland igen och hade mix-träning. Vi gör 2 korta danser och en lite längre, dom två korta är jätte roliga! I den ena dansar vi till Dolly Parton och låtsas vara henne och i den andra så dansar vi till Mötley Crüe. I den är vi dock gay hårdrockare hahaha :D Hysteriskt :D
Aja, mix-träningen slutade iaf jätte sent. Typ 18.30, så när man kom hem så var man verkligen hela död, men jag orkade ändå göra middag. Vart räk/krabb-pastasås med "fjärilar" (pasta). Gott!

Kom även ihåg att kolla hur mycket biljetterna till Uppsala Dansakademin's show i Januari kostar och gissa om jag vart chockad! De kostar 180 kronor styck! Vad tänker dom med???! Dom där pengarna lär ju knappast gå till oss utan säkert till blåsorkestern som vi samarbetar med... Fy fan. Kommer ju knappt komma nån...


Kommentarer
Postat av: Fredrika

Det låter som att du har haft en killer dag... Det är verkligen samma här. Julkonserten för oss närmar sig med stormsteg och dagarna blir allt längre. Men det lönar sig i längden, det blir ju skitkul när kvällen väl kommer ;)

Jag har en liten trevlig grejj, ifall du inte redan har upptäckt den: tidningen Rocksound har kommit ut med sin decemberissue med Corey på framsidan och en mega-Slipknot grejj i mitten ;) intervjuer och massa trevliga ting :) + en 2009 års kallender med bilder på en del trevliga band med Slipknot som januari ;) Sitter och läser i denna stund! 8) ha en fin kväll!

2008-11-26 @ 21:33:15
URL: http://www.freudrischen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0