Spring din anjovis

Tyckte det lät som om dom sjöng så i en låt

Bestämde mig för och vara otroligt stygg och stanna hemma ... Hände en massa tråk grejer igår, sen så har jag matteprov och jag kände att jag inte var redo för och göra det ... Får ta och prata med min mattelärare imorgon och fråga när jag kan göra provet... En annan anledning var att jag sov jätte dåligt inatt/att jag är allmänt trött ... Känns som om att jag fattade rätt beslut imorse när jag valde att stänga av klockan och fortsätta sova ...
Fast bara för att jag är ledig från skolan så betyder det inte att jag har ledigt hela dagen. Jag har mitt första genrep ikväll, kommer nog gå bra. Vi ska egentligen dansa barfota, men jag klarar helt enkelt inte av och göra två piruetter (som vi gör i dansen) barfota så jag har klippt till små grejsimojser att ha på fötterna. Dom är gjorda av strumpbyxor så dom är hala och bra, sen så syns dom inte så mycket under min bengrejer som jag ska ha på mig :) Hoppas bara ingen klagar på dom... För man fick ju trots allt har på sig "den riktiga saken", alltså en liknande grej som dom säljer i dansaffärer ... Äh, det där vart bara konstigt, men min strumpbyxegrejsimojs är en kopia av the real thing. Jag var helt enkelt för lat och för snål för och köpa såna.

Jag letade efter min engelska bokrecension som jag måste göra om enligt min hemska f.d lärare. Jag hittade dock inte den, så jag får kolla om jag hittar den i skåpet imorgon, för jag vet att jag har kvar den. Man slänger inte bort en sån grej ... Fyra handskrivna A4 sidor på engelska hade jag gjort, men jag fick ändå IG ... Tror det var hennes gravid hormoner som spökade ... Ska iaf visa min recension för våran vikarie så får hon väl bedöma om det var ett rättvist betyg, eller om min lärare överdrev (vilket jag tycker). På tal om engelska så fick jag VG och MVG på min engelska nationella, det här kanske betyder att jag får MVG i slutbetyg. Skulle bli sååååååå himla glad om jag fick det :) Nu så vet jag att jag kommer klara av Engelska C som jag har valt till i trean. Är bra och kunna Engelska om man vill bli dansare, ifall man vill plugga/dansa utomlands, i t.ex. New York eller så :) Så Engelska C lär jag nog klara av och inte ångra :)

Nästa grej jag måste göra idag är och duscha, sen efter det så tänker jag utnyttja min ledighet too the fullest och sola! Jag och Mira satt ute igår och pluggade/flummade oss/gud vettefan vad vi gjorde haha och jag fick en hemsk rand över bröstet (bröstkorgen w/e) efter min tröja! Den vill jag ha bort, hatar när det blir ränder efter typ bh-band o så. Fast lite skadar ju inte, då kan man ju bara jämföra hur bränd man har blivit. Enda problemet med och sola här är att våran balkong är pytte liten och om man ligger/sitter vänd mot solen (om man ligger rakt) då får man skuggan från balkongräcket på benet! Hemskt! Jag vill helst sitta här hemma och sola eftersom att vi har så många skolor och så här i närheten så det kommer bara komma fram en massa jobbiga ungar om jag lägger mig ute nånstans. Aja, jag ska fixa det på något sätt! I promise.

Kanske ska ta och börja läsa den sista Harry Potter boken som jag fick av min bror (på engelska, aah!), kan göra det medan jag solar :) Lär nog sitta där ute ett tag och få lite färg ... Ska nog ta en bild så jag kan se hur brun/röd (usch vill inte bli röd!) jag har blivit :) Kanske laddar upp den här.

Oh well måste iväg och duscha nu

  Jag ser galen ut på den här bilden så det är därför man inte kan klicka så att den blir större, men man kan iaf se att jag har fått lite färg (tog den här bilden för ca 3 dagar sen).

Kommentarer
Postat av: Sofie

Just'det, jag måste köpa sånna där fot/strump-sak-grejsimojs, dom verkar super!

Har du hört att en av stjärnorna i den kommande harrypotter filmen har blivit mördad/ihjälhuggen? Usch

2008-05-30 @ 17:41:30
URL: http://backinthegamee.blogg.se
Postat av: Jonis

Grattis för betygen i nationella :D Visste inte att du var så duktig på engelska :o

2008-06-03 @ 19:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0