Snälla

Jag hoppas verkligen att jag lyckas få tillbaks all min energi och lyckas bli lika glad som jag var i början av 1an (gymnasiet). För just nu så känns det som om att jag är uttömd på all min energi ... Jag orkar inte med nåt. Orkar inte bry mig om att kontakta vänner som är för lata för och kontakta mig, orka inte bry mig om skolan, orkar inte bry mig om vad jag äter även fast jag försöker, orkar inte nånting nästan. Aja är ca 3 veckor kvar till sommarlovet och jag ska klara av det här och unna mig själv ett underbart sommarlov. Utan en massa negativa personer/saker. Sen så ska jag komma tillbaks till skolan och vara full av energi.

Ska nog ta och skriva något positivt ... Älskar dansen vi gör på moderna dansen. Jag älskar alla danser som Lina gör. Vår förra lärare (som jag för tillfället inte kommer ihåg vad hon heter) var bättre på och hålla lektioner och hitta på nya grejer, men Lina gör finare danser som är mer i min stil.
Den här veckan ska vi även ha öppna klasser/titta på öppna klasser. Det ska bli kul och på Torsdag så ska några av oss danstjejer gå och se dansföreställningen Kamuyot (tror den stavas så). Det är ett israeliskt danskompani som har kommit till Sverige och ska uppträda i Bolands idrottshall (skabbigt). Sen så på Fredag så slipper vi ha engelska eftersom att dom som inte gjorde hör/läs förståelsen (nationella i eng) ska göra dom då, så vi som var duktig och kom dit och gjorde provet vi slipper den lektionen och får sluta typ 2 timmar tidigare. Vad skönt!

På Söndag så är det mors dag, men även min och Jonathan's 6-månaders dag. Har varit lite sisådär ibland, men jag älskar dig mer än någonsin <3

Även fast jag har skrivit ner en massa positiva grejer så känner jag mig ändå rätt så nedslagen ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0