Fördomar

Ja, jag erkänner jag har blivit en riktig nörd-nörd och börjat hänga på lunar (igen!). Aja, nyligen så kollade jag på klotterplanket för alla som bor i Uppland och där hade en tjej skrivit såhär

pyret_92 F15 från Uppsala
Idag 15:30
ee sunnersta *låta som gottsunda folket*

Fy fan vad arg jag blev! Jag hatar folk som antar sånt där om folk som bor i Gottsunda! Visst, Gottsunda kryllar väl inte av välartikulerade, rika människor som jobbar som chefer på t.ex. Ericsson eller så, men när folk går runt och påstår saker om mig då blir jag arg. För jag är inte en s.k "gangster" (eller vad man nu än vill kalla det). Inte undra på att jag ljuger om vart jag bor när folk antar att man är en jäkla neandertalare som inte kan prata/skriva/uppföra sig som vanligt folk. För det är vad folk tror om människor som bor i sämre områden.

Nu vart jag bara mer arg när min mamma ska hålla på och säga en massa saker och inte lyssna på mig. Ärligt talat, finns det någon där ute som hör vad jag säger? Hallå! Ibland (vad säger jag, ibland? Jag menar mestadels av tiden då jag öppnar min mun) så undrar jag om jag är osynlig eller nåt.

Måste iväg till El Giganten också och fixa lite grejer med mobilen. Jag har så svårt och komma iväg till ställen när jag måste ta med mig folk, i det här fallet min mamma. Om jag ska iväg nånstans själv, då går det jätte bra och jag gör det nästan på en gång, men nu så har jag skjutit upp det här i typ 6 månader. Måste, måste, måste iväg snart!

Börjar bli hungrig igen, men jag tänker nog vänta ett tag och äta en ordentlig middag. Ska nog ta och börja fundera på vad jag ska äta, eller inte, blir bara mer hungrig då.

Hej hopp jag är en negativ jävel som borde sluta vara så sur mot folk, men samtidigt våga stå upp för mig själv och komma på bra och intressanta saker och prata om när jag träffar nytt folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0