O'hojhoj

Ännu en helg i tråkiga Uppsala har passerat mig med vindens fart :) I Torsdags så var jag och Jonathan och köpte "sommarpasset" (tror det heter så), så nu blir det att simma hela sommaren :) Så om någon vill bada på Fyrishov eller Gottsunda så är det bara och säga till :P I Fredags så var vi dit och simmade.. Det var fullt med en massa ungar, usch. Gillar egentligen inte och bada i bassänger och så, jätte mycket snuskheter i det där vattnet, men det var rätt så skönt iaf :) Aja, vidare till Lördagen. Då var vi och spelade minigolf med Jonathans pappa, bror, hans tjej, och hans farföräldrar. Jag kom faktiskt trea! Är rätt så stolt med tanke på att jag spelade senast för typ 2-3 år sen :) På Söndagen så hände det inte så värst mycket ... Jag försökte plugga lite matte, men vart skogstokig och gjorde en stor reva igenom pappret haha.

Idag så hände det inte så värst mycket ... Vi pratade lite betyg och så på moderna, jag har VG i modernt.. Hade dock varit roligt med högre betyg, men det får duga :) Sen så åt vi glass på EOS'n. Städade ur mitt skåp lite, fyllde en hel Ica kasse med kläder! Förstår inte varför jag har lämnat kvar vissa kläder där, aja.. Känns så himla otroligt att det redan har gått ett år! Shit, för ett år sen så var jag så himla trött på skolan och såg verkligen inte fram emot att börja i en ny skola som jag bara hade hört en massa dåliga saker om, men nu så känns det bra och jag är glad att jag började på Boland. Ser även lite fram emot nästa termin, kommer hända lite allt möjligt då ju.. Fler danslektioner, nya ettor (vet inte om jag ska vara förväntansfull eller orolig haha), musikalen, julföreställningen ... Ja en massa :)

På Onsdag efter avslutningen så ska några i klassen ha en picknick, kommer nog bli väldigt kul :) Ska även dra med mig Jonathan, får se om han hänger med till skolan hehe. Efter det så får vi se om vi går på fett me kärlek, det verkar roligt, men både Sofie och Mira säger att det är många fjortisar där.  Aja, hursomhelst så lär det nog bli bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0