Long time no see

Under denna "långa" tid då jag inte har bloggat så har jag hunnit göra x antal saker. I Tisdags så skulle jag fixa pass, men det gick inte eftersom att jag inte är 18 och jag hade inte med mig min mamma. Åkte dock tillbaks på Onsdag med mamma och fick det fixat och den här gången så vart bilden mycket bättre än den på ID-kortet. Samma dag så åkte jag, mamma och Jonathan på kryssning med Viking Line.
Ska aldrig mer åka med dom. Allt började när vi beställde resan, då var tjejen som tog vår beställning rätt så sur och så och hon frågade oss om vi ville ha frukost på båten och vi sa ja, men hon glömde ta med det, så vi fick betala för vår frukost på båten. Aja, när vi väl skulle på båten så fick vi vänta i ungefär 45 min på att få gå på, sen så fick vi vänta i kanske 20 minuter till på att få gå till våran hytt, bara för att dom inte hade städat klart. Det fanns inte särskilt mycket att göra på båten tråkigt nog, så vi gick mest runt o så. Aja, första dagen gick väl hyfsat bra ... Kanske beror på att vi åkte runt 20. Nästa dag så fick vi ju problem med frukosten (suck, kärringjävel). Sen så skulle vi äta middag och jag tänkte att jag kunde bjuda min mamma eftersom att hon hade betalat för hela resan och allt. När vi kom upp där restaurangen är så var det jätte mycket folk där så vi ställde oss längst bak, men sen så gick alla in så vi gjorde likadant och jag tänkte att man betalade när man gick ut, men oj så fel jag hade. När vi hade hämtat mat och satt oss ner så kom en jätte sur diskpojke (ja, det är vad jag tycker att han var) och började tjata på oss om att vi skulle betala och att dom som hade stått där ute innan hade beställt mat innan så det var därför dom fick gå in. Hur skulle vi kunnat ha vetat det? Det fanns ingen skylt utanför där det stod att alla som hade betalat skulle gå in vid nåt speciellt ställe eller så och ingen sa nåt heller! Diskpojken vart iaf jätte sur och vart ännu surare när jag gav honom mitt Visa för det var tydligen nåt med det som gjorde att det inte funkade på båten. Så vi började få lite panik eftersom att min mamma trodde att jag skulle betala så hon visste inte om hon hade pengar på sitt kort, men som tur var så hade hon det. Efter det så hade man inte så stor lust att äta av deras halvkrassliga mat.
Tycker all personal var rätt så otrevlig, dom log inte eller nåt. Jag tänker aldrig mer resa med Viking Line, dålig service, dålig personal, tråkig båt, små hyttar och väldigt DYRT DYRT DYRT DYRT!!!

Blä!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0