komplimang

Var tvungen och göra omprov på volymer idag (matte) fick IG igen så jag måste om det ännu en gång på måndag ... usch vad sugigt men jag får skylla mig själv eftersom att jag pluggade på så dåligt. Så den här helgen så ska jag plugga mer :) Rätt så lägligt med tanke på att jag inte har några andra planer :)
Känner mig lite gladare nu bl.a för att jag berättade för min mamma att jag vill åka bort och hon sa att hon skulle försöka fixa det, sen så kom hon med ett förslag om att om jag orkar vänta ett tag så kanske vi kan åka till typ Kuba. Jag skulle älska det, men detskulle även gå bra med nåt här i Europa med :) Typ Paris, var där när jag var runt 5 och jag kommer ihåg att jag älskade det ... Jag är t.om villig att åka buss ner dit, det kan väl inte ta så lång tid ? Jobbigt, men sååååå värt det :) Så får se hur det blir :)
Har ju även presenkort på/för Viking Line så en liten kryssning blir det ju också nu snart :) Ååh, vad skönt ... :)

Ja just det, anledning till min rubrik är att idag när jag kom till skolan så sa Mira att jag såg väldigt söt ut, tack så mycket det värmde rejält :) Sen så sa Therese också att jag såg väldigt bra ut och att mina kläder såg bra ut ihop. Det där är sånt som gör att ens vardag blir lite lättare och stå ut med :) Så tack så mycket, det var jätte snällt sagt :) Jag är dock väldigt dålig på och säga snälla saker till folk, men jag hoppas att dom jag tycker om och bryr mig om vet att jag iaf tänker på en massa positiva saker om dom varje dag :)

Tänkte även posta en jätte bra låt som vi dansar till på moderna Jehro - All I want, väldigt vacker ... en annan bra låt som jag precis kom att tänka på är Eva Cassidy - Fields of gold, kan ta och posta den med nedanför den här :)





Kommentarer
Postat av: mira

när någon är fin så är det onödigt att inte säga det! och du var ju det ;D

2008-06-05 @ 11:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0